Colonizare pe față: Guvernul pregătește case pentru imigranți

Presa germana ataca tarile care nu doresc cote obligatorii de imigranti. Dar de datoriile Germaniei catre Romania oare ce se mai aude?, foto: captura youtube

Colonizare pe față: Guvernul pregătește case pentru imigranți 

Moto:

Se încearcă a face din România un fel de vag teritoriu cu indigeni, în parte prosti, în parte corupți, în care se poate coloniza. Căci de aceasta e vorba: de o colonizare. Ea trebuie demascată de cine știe. Ea trebuie împiedicată de cine poate” Nicolae Iorga

Colonizare  Guvernul României se pregăteşte sa construiască locuințe pentru imigranţi

Conform datelor apărute în mass-media în ultimii 29 de ani cca. 4 milioane de romani şi-au părăsit tara, alegând calea pribegiei. Alte informaţii arata că la fiecare sezon rece apar probleme legate de persoanele fără adăpost. În continuare  potrivit Eurostat, citat de libertatea.ro, 7,7 milioane de conaționali trăiesc la limita subzistenței.

Peste 4 milioane de români au părăsit ţara iar aproape 8 milioane se zbat în sărăcie mulţi dintre aceştia probabil vor părăsi şi ei ţară. Până la un punct romanii trimit bani acasă la părinţi, copii, rude, de ceva timp a apărut un fenomen care ar trebui să dea de gândit. Românii au început să îşi ia copiii, părinţii, bunicii la ei în Franţa, Anglia, Germania, etc.

Răspunsul autorităţilor este şocant nu doar că nu fac nimic să oprească migraţia populaţiei autohtone, dar doresc să colonizeze tara cu populaţii străine din cele mai sărace tari.  De ceva timp s-a început o campanie hibridă în presă, televiziune şi internet despre o presupusă lipsa a forţei de muncă de un milion de braţe.

Subtil şi urmând bunele practici ferestrei overton s-a lansat această întrebare, aruncată de aşa numiţii „formatori de opinie”. Întrebarea este lăsată, momentan fără răspuns. Ce e de făcut? Publicaţia online Capital titra acum câteva zile „Guvernul României pregăteşte construcţia de case pentru imigranţi. Record de cereri de azil

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) pregăteşte pentru luna decembrie a acestui an o hotărâre de guvern care vizează construcţia de locuinţe noi destinate integrării cetăţenilor din alte state veniţi în România cu o formă de protecţie.” Capital

Colonizare pe față: Guvernul pregătește case pentru imigranți
Colonizare pe față: Guvernul pregătește case pentru imigranți

 Publicarea acestei ştiri în revistă şi publicaţia online Capital nu o considerăm „întâmplătoare”, citim în continuare:

Ministerul Dezvoltării vizează dezvoltarea unui program şi a unei strategii guvernamentale prin care să se reamenajeze unele clădiri dezafectate sau să se construiască locuinţe noi destinate persoanelor cu o formă de protecţie. Banii necesari acestui proiect ar urma să fie asiguraţi din bugetul statului român sau din fonduri europene.

Tot în şedinţa de astăzi a Guvernului se votează modificarea ordonanţei privind integrarea socială a străinilor care au dobândit protecţie internaţională sau un drept de şedere în România. În noua variantă se precizează faptul că dacă primăriile nu pot asigura locuinţe imigranţilor sau spaţii de cazare, Inspectoratul General pentru Imigrări poate acorda sprijin în vederea cazării beneficiarilor unei forme de protecţie înscrişi în programul de integrare, prin decontarea, lunară, în limita fondurilor disponibile, pe perioada desfăşurării programului de integrare, dar nu mai mult de 12 luni, a cheltuielilor cu închirierea unei locuinţe private sau din fondul locativ de stat, precum şi utilităţile lunare aferente. O altă variantă este contractarea de servicii de specialitate pentru cazarea în locaţii individuale sau colective.” Capital.

Aceste acţiuni ale Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) vin dintr-un total dispreţ faţă de Constituţia României care precizează foarte clar la articol 3 Teritoriu punctul 4:

(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

Nod în Papură

 Din păcate în fata numeroaselor petiţii autoritățile publice în loc să respecte suveranitatea Constituţiei se transforma într-un fel de avocat al cauzei imigraţiei, încercând să evite respectarea Constituţiei. Spre exemplu aceştia sugerează că România trebuie să adere la aceste acorduri interstatale privind preluarea de loturi de imigranţi şi colonizarea lor. Constituţia însă este extrem de clară, la Articolul 11. Dreptul internaţional şi dreptul intern, punctul 3:

„(3) În cazul în care un tratat la care România urmează să devină parte cuprinde dispoziţii contrare Constituţiei, ratificarea lui poate avea loc numai după revizuirea Constituţiei „

 O altă încercare de a justifica încălcarea Constituţiei este folosirea arbitrară a semanticii spre a denatura intenția legiuitorului originar. Astfel în lipsa unor decizi a C.C.R. diverse instituţii atribuie diferite semnificaţii cuvintelor „teritoriu”, “strămutare”, „colonizare” „populaţie”, „străine”. În acest sens a fost promovată şi o campanie “SUNT UN STRĂIN PÂNĂ MĂ CUNOŞTI“. Adică nu sunt colonizaţi străini ci oameni pe care urmează sa ii cunoaştem.

Sensul iniţial, care s-a păstrat sub diverse forme de la 1866, este total denaturat, se sugerează că articolul nu poate fi aplicat în nici o situaţie. Adică, faptul ca avem un articol vechi de 150 de ani “inutil” (dacă nu se aplica acum când ne sunt vârâți pe gat un milion de alogeni atunci când?)

 Observăm şi o schimbare a înţelesului de ansamblu, astfel delicat se sugerează în privinţa tratatelor că dacă ele s-au semnat deja fără să observe nimeni, că ele încalcă Constituţia sunt bune de aplicat. În fapt ele sunt nule „ab initio” şi nu pot fi aplicate decât după modificarea Constituţiei.

Când te scarpin cu mana stângă peste cap la urechea dreapta

 Colonizarea unor populaţii ne-europenizate şi slab pregătite profesional nu este o soluţie la criza demografică a României dintr-un motiv foarte simplu. Anume dacă administraţia nu este capabila să ţină în ţara tinerii romani care s-au născut aici, ce garanţii avem că îi vor ţine pe acei imigranţi care se vor integra cu succes? 

 Să explicăm: În momentul de fata România investeşte sume considerabile în educarea viitorilor medici, profesori, cercetători, etc. În final statul nu e capabil să îi oprească de a migra în Germania de exemplu unde să primească 6.000 de euro în loc de 600.

Luând în calcul cele mai favorabile pronosticuri despre integrarea imigranţilor, cine ne poate garanta că un doctor sau un inginer odată integrat şi educat vă prefera cele câteva sute de euro de la noi şi nu mii sau chiar zeci de mii de la ei ? Șansele sunt să rămânem cu toţi leneşii şi inadaptaţii sociali. În acelaşi timp să îi educăm şi școlim noi pe viitorii lucrători din Franţa şi Germania. 

Aşa zisa „rezolvare” cu aducerea de imigranţi din Africa şi țările arabe, pare a fi „o lipitură” cu guma de mestecat. Este inoportuna şi extrem de riscantă. Colonizare cu ce, cei refuzați de Italia si Grecia?

Sursa: razboiulinformational.ro

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns