Aurelian PAVELESCU: “Noul partid bolșevic, care conduce UE – PPE -, a declarat război României!”

Aurelian PAVELESCU: “Noul partid bolșevic , care conduce UE – PPE -, a declarat război României!”

Poziționarea evidentă și direcționată împotriva României a reprezentanților nucleului dur din Parlamentul Europei, este aspru criticată de către politicianul român Aurelian PAVELESCU. Acesta susține că rezoluția din PE apără statul paralel din România” și “abuzurile flagrante” din justiția românească.

“Noul partid bolșevic, care conduce UE – Partidul Popular European -, a declarat război României! Suntem în stare de război și trebuie să răspundem! PNTCD SOLICITĂ SUA, PREȘEDINTELUI TRUMP, SĂ APERE ROMÂNIA!

Astăzi, Parlamentul European, aflat la discreția partidului popularilor europeni, condus, la rândul lui, de UNIUNEA CRESTIN DEMOCRATA (CDU) a Cancelarului Angela Merkel, a votat o REZOLUTIE care APĂRA STATUL PARALEL DIN ROMÂNIA, ABUZURILE FLAGRANTE DIN JUSTIȚIA NOASTRA ȘI SOLICITĂ BLOCAREA LEGISLAȚIEI DE DEMOCRATIZARE A ȚĂRII.

Votul CDU – pentru ca este un vot al acestui partid, LA COMANDA DIRECTA A ANGELEI MERKEL – CU SIGURANTA A FOST SOLICITAT DE KLAUS IOHANNIS, PRESEDINTELE ROMANIEI! De altfel, Klaus Iohannis a si recunoscut acest lucru, indirect, condamnand el, inaintea Parlamentului European – Romania, in declaratiile din ultimul timp! Este vorba despre o CONSPIRATIE impotriva poporului roman, condusa in mod direct de Presedintele Romaniei! Aceasta dupa ce Klaus Iohannis a pierdut razboiul de mentinere la putere a statului paralel, a Republicii Procurorilor, atat Parlamentul Romaniei cat si Curtea Constitutionala aplicand lovituri mortale SISTEMULUI SECURISTIC SUPRAVIETUITOR AL REGIMULUI COMUNIST!

Este ultima modalitate de incercare de darmare a Guvernului si Parlamentului din Romania, astfel incat Presedintia Consiliului UE sa fie preluata de Klaus Iohannis si un Guvern obedient – pro-german, de la 1 ianuarie 2019. Vor urma violente de strada pentru FINALIZAREA ACESTUI RAZBOI? Vom vedea.

PE a respins, totodata, un amendament cu privire la CONDAMNAREA PROTOCOALELOR SECRETE, evident nelegale, un semnal clar ca SRI ISI POATE CONTINUA JOCUL ANTI-DEMOCRATIC!

In aceasta situatie, extrem de grava, de beligeranta, PNTCD SOLICITA PRESEDINTELUI SUA, DONALD TRUMP, SA APERE ROMANIA, PRINCIPALUL SAU ALIAT POLITIC SI MILITAR DIN EUROPA DE EST, LA GRANITA CU RUSIA! Pe toate caile posibile. Pentru ca Rezolutia UE este, in mod direct si o Rezolutie IMPOTRIVA PUTERNICEI ALIANTE INTRE SUA SI ROMANIA, prin urmare IMPOTRIVA INTERESELOR SUA IN EUROPA! UE, prin aceasta Rezolutie pedepseste Romania pentru relatiile privilegiate pe care le are cu SUA, tratata, de asemenea, ca un STAT OSTIL! Nu este, oare, aceasta ostilitate a UE impotriva SUA, un ACT DE PRIETENIE CU RUSIA? Noi credem ca da! Se pregateste, oare, la 100 de ani de la Marea Unire un nou Pact intre Vest si Est impotriva Romaniei? istoria ne spune ca ESTE POSIBIL!”, scrie Aurelian Pavelescu pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Gelu Vișan: "Aceiași occidentali care azi se fac că NU EXISTĂ ABUZURILE din Justiție, s-au făcut că nu există crimele în masă și abuzurile îngrozitoare ale Tribunalelor Poporului, ale Procuraturii, Securității și Miliției!"

mar nov. 13 , 2018
Gelu Vișan: “Aceiași occidentali care azi se fac că NU EXISTĂ ABUZURILE din Justiție, s-au făcut că nu există crimele în masă și abuzurile îngrozitoare ale Tribunalelor Poporului, ale Procuraturii, Securității și Miliției!” Atacul fără precedent din Parlamentul European la adresa României naște reacții tot mai aprinse. Politicianul român Gelu […]

Poate vă place și:

libris.ro