RSS

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILO…

Federația PRO VITA –…

Argumentul folosit de Alexandru …

Recent, Ministrul Să…

România, un stat tot mai antirom…

Fix ca în perioada c…

Novak Djokovic și Diana Iovanovi…

Vocea Olteniei: "O c…

VIDEO | Grigorie Vieru, poetul v…

Acum treisprezece an…

19 Ianuarie 2022 - Prezentarea e…

Miercuri, 19 ianuari…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Aurelian PAVELESCU: “Noul partid bolșevic, care conduce UE – PPE -, a declarat război României!”

Print Friendly, PDF & Email

Aurelian PAVELESCU: “Noul partid bolșevic , care conduce UE – PPE -, a declarat război României!”

Poziționarea evidentă și direcționată împotriva României a reprezentanților nucleului dur din Parlamentul Europei, este aspru criticată de către politicianul român Aurelian PAVELESCU. Acesta susține că rezoluția din PE apără statul paralel din România” și “abuzurile flagrante” din justiția românească.

“Noul partid bolșevic, care conduce UE – Partidul Popular European -, a declarat război României! Suntem în stare de război și trebuie să răspundem! PNTCD SOLICITĂ SUA, PREȘEDINTELUI TRUMP, SĂ APERE ROMÂNIA!

Astăzi, Parlamentul European, aflat la discreția partidului popularilor europeni, condus, la rândul lui, de UNIUNEA CRESTIN DEMOCRATA (CDU) a Cancelarului Angela Merkel, a votat o REZOLUTIE care APĂRA STATUL PARALEL DIN ROMÂNIA, ABUZURILE FLAGRANTE DIN JUSTIȚIA NOASTRA ȘI SOLICITĂ BLOCAREA LEGISLAȚIEI DE DEMOCRATIZARE A ȚĂRII.

Votul CDU – pentru ca este un vot al acestui partid, LA COMANDA DIRECTA A ANGELEI MERKEL – CU SIGURANTA A FOST SOLICITAT DE KLAUS IOHANNIS, PRESEDINTELE ROMANIEI! De altfel, Klaus Iohannis a si recunoscut acest lucru, indirect, condamnand el, inaintea Parlamentului European – Romania, in declaratiile din ultimul timp! Este vorba despre o CONSPIRATIE impotriva poporului roman, condusa in mod direct de Presedintele Romaniei! Aceasta dupa ce Klaus Iohannis a pierdut razboiul de mentinere la putere a statului paralel, a Republicii Procurorilor, atat Parlamentul Romaniei cat si Curtea Constitutionala aplicand lovituri mortale SISTEMULUI SECURISTIC SUPRAVIETUITOR AL REGIMULUI COMUNIST!

Este ultima modalitate de incercare de darmare a Guvernului si Parlamentului din Romania, astfel incat Presedintia Consiliului UE sa fie preluata de Klaus Iohannis si un Guvern obedient – pro-german, de la 1 ianuarie 2019. Vor urma violente de strada pentru FINALIZAREA ACESTUI RAZBOI? Vom vedea.

PE a respins, totodata, un amendament cu privire la CONDAMNAREA PROTOCOALELOR SECRETE, evident nelegale, un semnal clar ca SRI ISI POATE CONTINUA JOCUL ANTI-DEMOCRATIC!

In aceasta situatie, extrem de grava, de beligeranta, PNTCD SOLICITA PRESEDINTELUI SUA, DONALD TRUMP, SA APERE ROMANIA, PRINCIPALUL SAU ALIAT POLITIC SI MILITAR DIN EUROPA DE EST, LA GRANITA CU RUSIA! Pe toate caile posibile. Pentru ca Rezolutia UE este, in mod direct si o Rezolutie IMPOTRIVA PUTERNICEI ALIANTE INTRE SUA SI ROMANIA, prin urmare IMPOTRIVA INTERESELOR SUA IN EUROPA! UE, prin aceasta Rezolutie pedepseste Romania pentru relatiile privilegiate pe care le are cu SUA, tratata, de asemenea, ca un STAT OSTIL! Nu este, oare, aceasta ostilitate a UE impotriva SUA, un ACT DE PRIETENIE CU RUSIA? Noi credem ca da! Se pregateste, oare, la 100 de ani de la Marea Unire un nou Pact intre Vest si Est impotriva Romaniei? istoria ne spune ca ESTE POSIBIL!”, scrie Aurelian Pavelescu pe facebook

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Switch to mobile version