Batjocură la adresa românilor? După ce a finanțat tot felul de lichele și putori antiromânești, Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru Centenar!

Batjocură la adresa românilor? După ce a finanțat tot felul de lichele și putori antiromânești, Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru Centenar!

„A sponsorizat cu sute de mii de euro Dilema lui Pleșu iar azi Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru aniversarea Marii Uniri la Alba Iulia”, scrie activenews.ro

Deși a fost extrem de darnic, de larg la pungă cu banul public, cum ar spune mulți dintre români, cu niște unii din societatea noastră care au mai curând preocupări antiromânești disimulate la adăpostul a tot felul de bazaconii pseudoculturale, Mircea Hava, primarul de Alba Iulia, se plânge acum că nu mai are bani pentru Centenar.

„Eforturile administrației locale pentru a face din 1 Decembrie 2018 o zi care să se ridice la înălțimea celei de acum 100 de ani sunt un prim pas către acest deziderat. Resursele, pe de altă parte, ne sunt, ca întotdeauna, limitate. Asta însă nu ne împiedică să credem în continuare în visul nostru, cu atât mai mult cu cât vă știm aproape, gata să ne sprijiniți, cum ați făcut-o de nenumărate alte dăți.”, scrie Mircea Hava într-o postare pe facebook în care face apel pentru ca românii să doneze pentru manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri

Dacă asta n-ar fi o tragicomedie de prost gust, am putea spune că edilul de Alba Iulia este un prost gospodar, un prost administrator, și că este un curat ghinion că a rămas tocmai acum fără bani pentru organizarea unor evenimente sau manifestări dedicate Centenarului Marii Uniri. Dar am minți dacă am face asta, și în primul rând ne-am minți pe noi înșine.

„Alba24: Fără Garda Cetății de Ziua Națională, la Alba Iulia. Hava dă asigurări că nu scoate „sodații austrieci” la parad㔄, scrie alba24.ro

Batjocura la adresa românilor? După ce a finanțat tot felul de lichele și putori antiromânești, Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru Centenar!
Batjocura la adresa românilor? După ce a finanțat tot felul de lichele și putori antiromânești, Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru Centenar!

Sume uriașe au fost aruncate de administrația din Alba Iulia pentru o puzderie de ploșnițării, culmea, care mai de care cu preocupări cât mai antiromânești cu putință! Publicații și ONG-uri cu opinii mizerabile la adresa neamului românesc au fost sponsorizate cu sume extrem de generoase de către Primăria Alba Iulia.

Presa locală a făcut topul și totalul sumelor virate de către Primăria Alba Iulia către diverse cuiburi de propagandă antiromânească și ploșnițării cu scopuri mai mult sau mai puțin discutabile: 26.837.082 de lei au fost plătiți pentru activități culturale, evenimente sportive sau pentru lucrul cu persoanele din medii defavorizate” potrivit activenews.ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info