Liviu Pleșoianu: De mai mult de …

Odată cu izbucnirea …

Marian Munteanu: "Pseudo-diziden…

"Când corabia e în p…

Tudor - Tim Ionescu: "Sper că in…

"Dacă se retrage as…

Klaus Iohannis: „În România avem…

"Iohannis: „În Român…

Ce au fost și pentru ce erau pre…

Divizia Secuiască (…

O acuzație care ar distruge-o pe…

"Istoricul Marius Op…

Comemorarea unui erou care s-a j…

„Colonelul Paulian …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Batjocură la adresa românilor? După ce a finanțat tot felul de lichele și putori antiromânești, Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru Centenar!

Print Friendly, PDF & Email

Batjocură la adresa românilor? După ce a finanțat tot felul de lichele și putori antiromânești, Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru Centenar!

“A sponsorizat cu sute de mii de euro Dilema lui Pleșu iar azi Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru aniversarea Marii Uniri la Alba Iulia”, scrie activenews.ro

Deși a fost extrem de darnic, de larg la pungă cu banul public, cum ar spune mulți dintre români, cu niște unii din societatea noastră care au mai curând preocupări antiromânești disimulate la adăpostul a tot felul de bazaconii pseudoculturale, Mircea Hava, primarul de Alba Iulia, se plânge acum că nu mai are bani pentru Centenar.

“Eforturile administrației locale pentru a face din 1 Decembrie 2018 o zi care să se ridice la înălțimea celei de acum 100 de ani sunt un prim pas către acest deziderat. Resursele, pe de altă parte, ne sunt, ca întotdeauna, limitate. Asta însă nu ne împiedică să credem în continuare în visul nostru, cu atât mai mult cu cât vă știm aproape, gata să ne sprijiniți, cum ați făcut-o de nenumărate alte dăți.”, scrie Mircea Hava într-o postare pe facebook în care face apel pentru ca românii să doneze pentru manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri

Dacă asta n-ar fi o tragicomedie de prost gust, am putea spune că edilul de Alba Iulia este un prost gospodar, un prost administrator, și că este un curat ghinion că a rămas tocmai acum fără bani pentru organizarea unor evenimente sau manifestări dedicate Centenarului Marii Uniri. Dar am minți dacă am face asta, și în primul rând ne-am minți pe noi înșine.

“Alba24: Fără Garda Cetății de Ziua Națională, la Alba Iulia. Hava dă asigurări că nu scoate „sodații austrieci” la parad㔓, scrie alba24.ro

Batjocura la adresa românilor? După ce a finanțat tot felul de lichele și putori antiromânești, Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru Centenar!

Batjocura la adresa românilor? După ce a finanțat tot felul de lichele și putori antiromânești, Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru Centenar!

Sume uriașe au fost aruncate de administrația din Alba Iulia pentru o puzderie de ploșnițării, culmea, care mai de care cu preocupări cât mai antiromânești cu putință! Publicații și ONG-uri cu opinii mizerabile la adresa neamului românesc au fost sponsorizate cu sume extrem de generoase de către Primăria Alba Iulia.

Presa locală a făcut topul și totalul sumelor virate de către Primăria Alba Iulia către diverse cuiburi de propagandă antiromânească și ploșnițării cu scopuri mai mult sau mai puțin discutabile: 26.837.082 de lei au fost plătiți pentru activități culturale, evenimente sportive sau pentru lucrul cu persoanele din medii defavorizate” potrivit activenews.ro.


Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia