Aurelian Pavelescu: “UE este fosta URSS! O nouă formă de dictatură, care se sprijină pe sistemele de forță și represiune legale sau oculte”

Aurelian Pavelescu: “UE este fosta URSS! O nouă formă de dictatură, care se sprijină pe sistemele de forță și represiune legale sau oculte”

Preambul: “Nu întâmplător Ministrul de Externe al Marii Britanii, Jeremy Hunt, a afirmat recent că Uniunea Europeană este o nouă formă a Uniunii Sovietice!” (Aurelian Pavelescu)

După ce Ministrul de Externe al Marii Britanii, Jeremy Hunt, a afirmat că UE este nouă Uniune Sovietică, tot mai mulți politicieni europeni îi urmează exemplul și semnalează derapajele dictatoriale și totalitare ale celor care conduc în acest moment Uniunea Europeană.

Avocatul Aurelian Pavelescu sesizează și el acest aspect, arătând în același timp și faptul că tocmai conducătorii din cele două state care conduc UE într-un stil dictatorial nu se mai bucură de încrederea populației din țările lor, ba mai mult, sunt contestați prin proteste violente de stradă. Acestea sunt mult trâmbițatele valori europene?

UE este fosta URSS!

Emmanuel Macron, autointitulatul nou lider politic al UE, in urma prabusirii Angelei Merkel, dar si “profetul” unei noi Uniuni, transformata in Federatie, a ajuns in Franta, la el acasa, la UN PROCENT DE INCREDERE DE 24%! Fiind contestat in strada prin proteste violente de sute de mii de francezi!

Ce democratie mai este aceasta? Cum mai putem vorbi de vointa cetatenilor si valorile general consacrate cu privire la drepturile omului, statul de drept, democratia constitutionala?

Situatia este aceeasi, daca nu mai grava, in Germania, celalalt stat cu pretentii hegemonice pan-europene. Acolo unde, asa cum am spus, Angela Merkel si CDU A PIERDUT SPRIJINUL CETATENILOR.

Si, daca nu mai este vorba despre democratie, atunci despre ce putem vorbi? Putem vorbi despre DICTATURA! O noua forma de dictatura, care se sprijina pe sistemele de forta si repersiune legale sau oculte, care impun popoarelor un drum politic si un mod de viata strain vointei acestora.

Nu intamplator Ministrul de Externe al Marii Britanii, Jeremy Hunt, a afirmat recent ca Uniunea Europeana este o noua forma a Uniunii Sovietice!

PNTCD, partidul care a luptat pana la sacrificiu contra URSS, nu poate accepta o UE transformata in URSS! Aceasta nu este o pozitie eurosceptica. Din contra, PNTCD isi doreste o Uniune fondata pe principiile democratice, statul de drept, drepturile si libertatile cetatenilor, valori proclamate chiar de tratatele UE, dar care au fost pervertite.

Ipocrizia nu mai este de niciun folos, uriase mase de cetateni europeni s-au ridicat si se ridica pe zi ce trece impotriva acestei dictaturi mascate. Cu cat se va amana momentul unei reforme profunde a UE, cu atat mai mult va exista pericolul ca UE sa se dezintegreze fara sansa de a mai fi reformata”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Batjocură la adresa românilor? După ce a finanțat tot felul de lichele și putori antiromânești, Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru Centenar!

lun nov. 19 , 2018
Batjocură la adresa românilor? După ce a finanțat tot felul de lichele și putori antiromânești, Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru Centenar! “A sponsorizat cu sute de mii de euro Dilema lui Pleșu iar azi Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru aniversarea Marii Uniri […]
Batjocura la adresa românilor? După ce a finanțat tot felul de lichele și putori antiromânești, Mircea Hava se plânge că nu are bani pentru Centenar!

Poate vă place și:

libris.ro