RSS

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

Eliberați statuia lui Mihai Emin…

Eliberați statuia l…

Posibilă problemă de securitate …

Problemă semnalată d…

Colindul lui Mihai Căldăraru O, …

Lecție de bunătate di…

Ecaterina Teodoroiu, omagiată la…

Asociația culturală …

Supliment al revistei MAGAZIN CR…

Noul număr al suplim…

De ce Eminescu de Ziua Culturii …

de Claudiu Dumitrach…

Echipa nostră de la Târgu-Jiu a …

Biserica “Izvorul Tă…

Ecaterina Teodoroiu sărbătorită …

Se împlinesc în aces…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Aurelian Pavelescu: “UE este fosta URSS! O nouă formă de dictatură, care se sprijină pe sistemele de forță și represiune legale sau oculte”

Print Friendly, PDF & Email

Aurelian Pavelescu: “UE este fosta URSS! O nouă formă de dictatură, care se sprijină pe sistemele de forță și represiune legale sau oculte”

Preambul: “Nu întâmplător Ministrul de Externe al Marii Britanii, Jeremy Hunt, a afirmat recent că Uniunea Europeană este o nouă formă a Uniunii Sovietice!” (Aurelian Pavelescu)

După ce Ministrul de Externe al Marii Britanii, Jeremy Hunt, a afirmat că UE este nouă Uniune Sovietică, tot mai mulți politicieni europeni îi urmează exemplul și semnalează derapajele dictatoriale și totalitare ale celor care conduc în acest moment Uniunea Europeană.

Avocatul Aurelian Pavelescu sesizează și el acest aspect, arătând în același timp și faptul că tocmai conducătorii din cele două state care conduc UE într-un stil dictatorial nu se mai bucură de încrederea populației din țările lor, ba mai mult, sunt contestați prin proteste violente de stradă. Acestea sunt mult trâmbițatele valori europene?

UE este fosta URSS!

Emmanuel Macron, autointitulatul nou lider politic al UE, in urma prabusirii Angelei Merkel, dar si “profetul” unei noi Uniuni, transformata in Federatie, a ajuns in Franta, la el acasa, la UN PROCENT DE INCREDERE DE 24%! Fiind contestat in strada prin proteste violente de sute de mii de francezi!

Ce democratie mai este aceasta? Cum mai putem vorbi de vointa cetatenilor si valorile general consacrate cu privire la drepturile omului, statul de drept, democratia constitutionala?

Situatia este aceeasi, daca nu mai grava, in Germania, celalalt stat cu pretentii hegemonice pan-europene. Acolo unde, asa cum am spus, Angela Merkel si CDU A PIERDUT SPRIJINUL CETATENILOR.

Si, daca nu mai este vorba despre democratie, atunci despre ce putem vorbi? Putem vorbi despre DICTATURA! O noua forma de dictatura, care se sprijina pe sistemele de forta si repersiune legale sau oculte, care impun popoarelor un drum politic si un mod de viata strain vointei acestora.

Nu intamplator Ministrul de Externe al Marii Britanii, Jeremy Hunt, a afirmat recent ca Uniunea Europeana este o noua forma a Uniunii Sovietice!

PNTCD, partidul care a luptat pana la sacrificiu contra URSS, nu poate accepta o UE transformata in URSS! Aceasta nu este o pozitie eurosceptica. Din contra, PNTCD isi doreste o Uniune fondata pe principiile democratice, statul de drept, drepturile si libertatile cetatenilor, valori proclamate chiar de tratatele UE, dar care au fost pervertite.

Ipocrizia nu mai este de niciun folos, uriase mase de cetateni europeni s-au ridicat si se ridica pe zi ce trece impotriva acestei dictaturi mascate. Cu cat se va amana momentul unei reforme profunde a UE, cu atat mai mult va exista pericolul ca UE sa se dezintegreze fara sansa de a mai fi reformata”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version