Laurian Stănchescu: „L-ați luat de pe Golgota românismului pe Cristosul Transilvaniei românești și l-ați așezat în mijlocul vostru ca pe un proscris lipsit de simbol și de glorie”

Laurian Stănchescu: „L-ați luat de pe Golgota românismului pe Cristosul Transilvaniei românești și l-ați așezat în mijlocul vostru ca pe un proscris lipsit de simbol și de glorie”

Ar fi fost o măreție din partea voastră să-l fi omagiat pe EROUL NAȚIONAL în genunchi! (Laurian Stănchescu)

 

[alert-success]

„CRIMĂ CULTURAL-ISTORICĂ ÎN GUVERNUL ROMÂNIEI…

Guvernului României l-a dezonorat pe Avram Iancu în Guvern la reuniunea clubului exclusivist PSD!!

L-ați luat de pe Golgota românismului pe Cristosul Transilvaniei românești și l-ați așezat în mijlocul vostru ca pe un proscris lipsit de simbol și de glorie. Infamilor, celebrarea acestui Voievod martir al Transilvaniei și EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE se face în văzul lumii și a lui Dumnezeu. Trebuia să invitați reprezentanții ambasadelor străine, șefi de stat, culte religioase, presa națională și internațională, trebuia să chemați tot poporul român, tulnicele trebuiau să cânte, iar voi să-i fi dat onorul în genunchi!

Ar fi fost o măreție din partea voastră să-l fi omagiat pe EROUL NAȚIONAL în genunchi! Memoria sa postumă este lipsită de apărare în fața convulsiilor voastre politice. Netrebnicilor și nebunilor, cel care s-a stins pentru fericirea națiunii sale se sanctificase singur prin jertfa sa dedicată cauzei naționale, voi nu ați văzut că se aureolase singur cu propria sa moarte? Anonimatul în care l-ați prăbușit în clădirea Guvernului se răsfrânge numai asupra destinelor voastre scrise de mâini analfabete.

Cer constituirea unei Comisii Medicale complete și examinarea membrilor Guvernului – anatomic și psihiatric, cum este supus și recrutul când i se pune arma în mână. În cazul Guvernului, arma este siguranța și identitatea națională, piedica este trasă și ei deja fac prăpăd cu destinul națiunii române. Trag ca nebunii, trag ca descreerații în inima patriei române, dar pe ei nu se nimeresc, de aceea îi bănuiesc de comportament duplicitar, dublat de simptome clinice. Poate există totuși unul sau doi care să treacă acest examen!

Tâlharilor, infractorilor. agramaților, condamnaților la pușcărie, ticăloșilor, bandiților, trântorilor, mediocrilor să vă temeți de mine de azi înainte, voi răsturna peste voi toate valorile și elitele românești, vă voi îngropa sub românism și identitatea daco-română! Să nu vă prind că veniți la ȚEBEA după voturi europarlamentare sau prezidențiale, gunoaie care nu sunteți bune nici pentru a vi se da foc primăvara.

Moții simt încă gemetele lui Horea, Cloșca și Crișan despicați cu securea în bucăți și aruncați în batjocură la câini. Moții simt și în somn disperarea, lupta, deznădejdea, tristețea, suferința și lacrimile amare ale lui Avram Iancu. Sângele lor nu are morminte, dar voi ridica monumente din sângele lor în fiecare nou născut, voi face din sângele lor tranșee de apărare și redute pentru cauza românismului și ale idealurilor sub care s-au prăbușit învingători acești martiri și mucenici. Voi rescrie cu sângele lor Evanghelia laică românească…!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist.

Autorul proiectelor Avram Iancu și Brâncuși din Parlament!”

[/alert-success]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.