S-au împlinit 100 de ani de la e…

Aproape de sfârșitul…

Avocatul Dan Chitic: De azi, USR…

În urma unei plânger…

Constantin Codreanu: Peste 1.000…

1.075 de basarabeni …

Fostul deținut politic Marin Ian…

Fostul deținut polit…

Liviu Pleșoianu: De mai mult de …

Odată cu izbucnirea …

Marian Munteanu: "Pseudo-diziden…

"Când corabia e în p…

Tudor - Tim Ionescu: "Sper că in…

"Dacă se retrage as…

Klaus Iohannis: „În România avem…

"Iohannis: „În Român…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

“Iohannis Zapciul… a luat cu japca și casele din Sibiu” – Iohannis Zapciul, dezbinatorul românilor

Print Friendly, PDF & Email

“Iohannis Zapciul… a luat cu japca și casele din Sibiu” – Iohannis Zapciul, dezbinatorul românilor

„Ăsta este stilul lui Iohannis, a luat cu japca și casele din Sibiu, așa vrea să ia și aceste instituții care îl deranjează, pentru că are atitudini dictatoriale și vrea o putere absolută. Deci asta este președintele nostru, Iohannis zapciul” (Liviu Dragnea)

“La Alba Iulia, într-o ceată de ofițeri care primea onorul, nu erau nici elitele politice ale României, nici ale intelighenției și nici ale bisericii. Klaus Iohannis era înconjurat (îngropat) de generali SRI. Bietul Ludovic Orban și Corina Crețu au jucat rolul figuranților politici. Primarul Hava trebuia să reprezinte orașul Unirii și doi-trei generali de armată să arate că România mai are oștire. În rest, nu sunt decît președintele României, îngropat de prezența directorilor și a generalilor SRI.”, scrie cotidianul.ro

Lupta politică din România n-a avut nici un moment de răgaz, nici înainte de sărbătoarea de 1 Decembrie, nici imediat după sărbătorirea Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia. Nici bine nu s-au încheiat manifestările dedicate Centenarului, căci pe scena politică din România au început să se învârtă iar pumni amenințători în aer, au părut noi cereri de demisii, de revocare, de schimbare cu forța a voinței populare a românilor exprimate în mod democratic prin vot.

Precedentul periculos de după Colectiv, atunci când le-au luat cu forța din mână acadeaua celor dormeau lingând la ea, îi încurajează pe cei din tabăra cu porniri și viziuni neobolșevice să încerce o nouă preluare a puterii în mod nedemocratic în România, și impunerea unei noi guvernări din tagma celor lui Cioloș, Barna, #Rezist & comp. 

Ce-o fi vrut oare până la urmă să transmită Klaus Iohannis prin imaginea de grup de pe 1 Decembrie de la Alba Iulia? Că România n-a mai fost în toată istoria atât de mult sub controlul unor forțe nedemocratice? Dar peste toate parlamentările, analizele și discursurile politice, cetățeanul simplu nu înțelege decât faptul că președintele actual al României, în loc să-și îndeplinească rolul constituțional de mediator, el este în schimb cel mai important factor de instabilitate politică, cel mai mare dezbinator al românilor. Iohannis Zapciul!


Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma


Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia