libris.ro

„Iohannis Zapciul… a luat cu japca și casele din Sibiu” – Iohannis Zapciul, dezbinatorul românilor

„Iohannis Zapciul… a luat cu japca și casele din Sibiu” – Iohannis Zapciul, dezbinatorul românilor

„Ăsta este stilul lui Iohannis, a luat cu japca și casele din Sibiu, așa vrea să ia și aceste instituții care îl deranjează, pentru că are atitudini dictatoriale și vrea o putere absolută. Deci asta este președintele nostru, Iohannis zapciul” (Liviu Dragnea)

„La Alba Iulia, într-o ceată de ofițeri care primea onorul, nu erau nici elitele politice ale României, nici ale intelighenției și nici ale bisericii. Klaus Iohannis era înconjurat (îngropat) de generali SRI. Bietul Ludovic Orban și Corina Crețu au jucat rolul figuranților politici. Primarul Hava trebuia să reprezinte orașul Unirii și doi-trei generali de armată să arate că România mai are oștire. În rest, nu sunt decît președintele României, îngropat de prezența directorilor și a generalilor SRI.”, scrie cotidianul.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Lupta politică din România n-a avut nici un moment de răgaz, nici înainte de sărbătoarea de 1 Decembrie, nici imediat după sărbătorirea Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia. Nici bine nu s-au încheiat manifestările dedicate Centenarului, căci pe scena politică din România au început să se învârtă iar pumni amenințători în aer, au părut noi cereri de demisii, de revocare, de schimbare cu forța a voinței populare a românilor exprimate în mod democratic prin vot.

Precedentul periculos de după Colectiv, atunci când le-au luat cu forța din mână acadeaua celor dormeau lingând la ea, îi încurajează pe cei din tabăra cu porniri și viziuni neobolșevice să încerce o nouă preluare a puterii în mod nedemocratic în România, și impunerea unei noi guvernări din tagma celor lui Cioloș, Barna, #Rezist & comp. 

Ce-o fi vrut oare până la urmă să transmită Klaus Iohannis prin imaginea de grup de pe 1 Decembrie de la Alba Iulia? Că România n-a mai fost în toată istoria atât de mult sub controlul unor forțe nedemocratice? Dar peste toate parlamentările, analizele și discursurile politice, cetățeanul simplu nu înțelege decât faptul că președintele actual al României, în loc să-și îndeplinească rolul constituțional de mediator, el este în schimb cel mai important factor de instabilitate politică, cel mai mare dezbinator al românilor. Iohannis Zapciul!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info