Liviu Pleșoianu: De mai mult de …

Odată cu izbucnirea …

Marian Munteanu: "Pseudo-diziden…

"Când corabia e în p…

Tudor - Tim Ionescu: "Sper că in…

"Dacă se retrage as…

Klaus Iohannis: „În România avem…

"Iohannis: „În Român…

Ce au fost și pentru ce erau pre…

Divizia Secuiască (…

O acuzație care ar distruge-o pe…

"Istoricul Marius Op…

Comemorarea unui erou care s-a j…

„Colonelul Paulian …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

La Arad Noua Dreaptă organizează protest împotriva Pactului pentru migrație

Print Friendly, PDF & Email

Filiala Arad a Partidului Noua Dreaptă îl înștiințează pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, că în data de 10.12.2018 ora 15.00-17.00 va organiza un protest în fața Prefecturii Arad.

Acțiunea de protest vine după o serie de alte proteste ce au avut loc zilele trecute în alte orașe din România, inclusiv în fața sediului Ministerului de Externe al României. Pactul global pentru migrație nu este dorit de către cei care și-au anunțat intenția de a protesta din cauză că se consideră că acesta “va conduce la o limitare a suveranităţii române şi a libertăţii statului român de a acţiona în privinţa migraţiei, încurajând imigraţia ilegală”.

“Către

 

Primăria Municipiului Arad

În atenţia

Domnului Primar Gheorghe Falcă

Partidul Noua Dreaptă Arad vă aduce la cunoștință că in data de 10.12.2018 ora 15.00-17.00 vom organiza un protest în fața Prefecturii Arad.
Vom protesta impotriva semnarii de catre Romania a aşa-numitului „Pact global pentru o migraţie sigură, ordonată şi reglementată”, care va conduce la o limitare a suveranităţii române şi a libertăţii statului român de a acţiona în privinţa migraţiei, încurajând imigraţia ilegală. Vom inainta memorii la instituțiile mai sus amintite in care vom sustine necesitatea ca România sa se alature statelor care nu vor semna acest acord, intre care amintim SUA, Israel, Australia, Austria, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Croația si Polonia.

La manifestare vor participa aprox. 10 de participanti iar buna desfasurare va fi asigurata de persoane desemnate care se vor diferentia prin insemnul statutar al partidului.

Angel Popescu 06.12.2018
Preşedinte filiala Arad
Partidul Noua Dreaptă”
Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma


Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia