RSS

FOTO: Polonezii de la PESA, apro…

Pe site-ul firmei po…

După decizia CCR, C.P. Tăriceanu…

După o decizie fără …

Laurian Stănchescu: Plutonul de …

"Plutonul de execuți…

"Justiția" a decis: Pe Sorina o …

Până la urmă ce s-a …

Gelu Vișan despre 10 August 2018…

Informații halucinan…

La 16 iulie 1967 a încetat din v…

La 16 iulie 1967 a î…

20 de ani fără Dan Sava de la Va…

Pe data de 16 iulie …

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

La Arad Noua Dreaptă organizează protest împotriva Pactului pentru migrație

Print Friendly, PDF & Email

Filiala Arad a Partidului Noua Dreaptă îl înștiințează pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, că în data de 10.12.2018 ora 15.00-17.00 va organiza un protest în fața Prefecturii Arad.

Acțiunea de protest vine după o serie de alte proteste ce au avut loc zilele trecute în alte orașe din România, inclusiv în fața sediului Ministerului de Externe al României. Pactul global pentru migrație nu este dorit de către cei care și-au anunțat intenția de a protesta din cauză că se consideră că acesta “va conduce la o limitare a suveranităţii române şi a libertăţii statului român de a acţiona în privinţa migraţiei, încurajând imigraţia ilegală”.

“Către

 

Primăria Municipiului Arad

În atenţia

Domnului Primar Gheorghe Falcă

Partidul Noua Dreaptă Arad vă aduce la cunoștință că in data de 10.12.2018 ora 15.00-17.00 vom organiza un protest în fața Prefecturii Arad.
Vom protesta impotriva semnarii de catre Romania a aşa-numitului „Pact global pentru o migraţie sigură, ordonată şi reglementată”, care va conduce la o limitare a suveranităţii române şi a libertăţii statului român de a acţiona în privinţa migraţiei, încurajând imigraţia ilegală. Vom inainta memorii la instituțiile mai sus amintite in care vom sustine necesitatea ca România sa se alature statelor care nu vor semna acest acord, intre care amintim SUA, Israel, Australia, Austria, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Croația si Polonia.

La manifestare vor participa aprox. 10 de participanti iar buna desfasurare va fi asigurata de persoane desemnate care se vor diferentia prin insemnul statutar al partidului.

Angel Popescu 06.12.2018
Preşedinte filiala Arad
Partidul Noua Dreaptă”


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
elefant.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL