RSS

De ce-o fi oare cel mai apreciat…

Aceasta este harta a…

Sute de români au protestat la B…

Peste 500 de persoan…

Ghid de manipulare: în ce hal de…

Până unde a putut aj…

Alexandru Cumpănașu despre Alian…

Dacă n-au reușit rup…

Cine sunt progresiștii de la Zia…

Râul Bahlui din Iași…

Guvernul României a donat Republ…

Bradul înalt de apro…

Alina Mungiu-Pippidi: "Cine treb…

Proiectul "România e…

"Anticorupția", o mare afacere p…

Mălin Bot continuă r…

Un bust al lui Avram Iancu, dezv…

Miercuri, 5 decembri…

Iohannis desființat de un jurnal…

Jurnalistul Cornel N…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Noul Ambasador al Japoniei în România despre Centenarul Marii Uniri: “Întreaga țară freamătă de emoție”

Print Friendly, PDF & Email

Noul Ambasador al Japoniei în România despre Centenarul Marii Uniri: “Întreaga țară freamătă de emoție” 

Centenarul Marii Uniri nu l-a lăsat indiferent pe noul Ambasador al Japoniei în România, Hitoshi NODA, care a spus că se bucură că sosirea sa coincide evenimentele speciale dedicate centenarului Marii Uniri a României.

“Mă numesc Hitoshi Noda și am sosit la post în luna noiembrie, în calitate de Ambasador al Japoniei în România. Aș dori să vă mulțumesc încă de pe acum pentru tot sprijinul pe care mi-l veți acorda pe viitor.

Mă aflu pentru prima dată la București, într-o atmosferă de toamnă târzie europeană, care devine pe zi ce trece mai întunecată și mai friguroasă, dar în același timp, mă bucur pentru faptul că sosirea mea la post coincide cu perioada de dinaintea Crăciunului și în special a evenimentelor dedicate centenarului Marii Uniri a României, când întreaga țară freamătă de emoție.”, a scris Hitoshi NODA pe facebook

“Consider că sunt norocos să îmi încep misiunea în România într-o perioadă foarte plăcută și din perspectiva sarcinilor oficiale. Mulțumită Dumneavoastră, Japonia și România au, în mod tradițional, relații foarte bune.

Vizita de anul acesta a Prim-ministrului Japoniei Shinzo Abe, prima vizită a unui Prim-ministru japonez în România, preluarea președinției Consiliului Europei de către România în prima a anului viitor, perspectiva încheierii unui Acord istoric strategic și economic între Japonia și UE ne indică faptul că ne aflăm într-un moment în care relațiile bilaterale și relațiile de cooperare prin intermediul UE dintre Japonia și România se consolidează.

Din delegația oficială care l-a însoțit pe Prim-ministrul Shinzo Abe în România au făcut parte și mulți oameni de afaceri. De asemenea, consider cooperarea dintre Japonia și România a fi din ce în ce mai activă, în ceea ce privește securitatea, schimburile în general, inclusiv cele culturale, precum și în cadrul comunității internaționale. Relațiile dintre Japonia și România sunt și ele pe punctul de a-și aniversa centenarul și cred că acesta este un motiv în plus pentru adâncirea cooperării pe viitor.

(..)În final, la începutul misiunii mele în România, aș dori să mulțumesc tuturor persoanelor din ambele țări care au construit și promovat până acum relațiile de prietenie dintre Japonia și România. Este o deosebită onoare pentru mine să mă alătur acestora și doresc să fac tot ce-mi va sta în putință pentru dezvoltarea acestor relații și pe viitor. Vă adresez rugămintea de a ne contacta în orice privință și de a ne acorda în continuare, atât mie și soției mele, cât și Ambasadei și Guvernului Japoniei, îndrumarea și sprijinul Dumneavoastră.”, a mai adăugat Hitoshi NODA, Ambasadorul Japoniei în România

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline