Monica Macovei se face vinovată de cel mai mare rapt teritorial al României de după 1940

Printr-o dublă măsură trădătoare și profund antiromânească, Monica Macovei a facilitat înstrăinarea și acapararea a numeroase clădiri și suprafețe imense de teren de pe întreg teritoriul României, dar mai cu seamă din Transilvania. Atât Legea 247/2005, legea Macovei, sau legea cu dedicație pentru mafia retrocedărilor, cât și schimbările imbecile ale legilor justiției în așa fel încât judecătorii sau magistrații corupți să fie practic de neatins, au facut ca un întreg carusel al mafiei retrocedărilor să se pună în mișcare, cu o vibrantă și neobosită activitate în Ardeal.

“Atunci când am plecat din PSD, am vorbit despre suspecta înțelegere dintre Monica Macovei și Viorel Hrebenciuc pe tema legilor restituirilor și ale justiției. Domnul Hrebenciuc era lider de grup atunci la Camera Deputaților. Eu am vorbit de Viorel Hrebenciuc când nimeni nu vorbea. El este un exemplu despre ceea ce s-a întâmplat cu acest jaf. Retrocedările au creat o plajă uriașă pentru acest jaf”, a declarat Rodica Stănoiu, la Realitatea TV.

Câtă vreme dușmanii României au avut într-o mână imbecila și trădătoarea lege Macovei, Legea 247/2005, iar în cealaltă așa zisa “independență” a Justiției, prin care judecătorii corupți care își făceau de cap în cazul mafiei retrocedărilor deveneau de neatins, indiferent de ce blestemății făceau în cârdașie cu mafia imobiliara sau cu agenți de influență din Ungaria, la adăpostul “luptei anticorupție”, adevărata corupție a prosperat ca un porc pus la îngrășat!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Așa se face că în timp ce alte foste țări componente din blocul comunist european nu au mai retrocedat aproape nimic după decenii întregi de regimuri comuniste, în România s-a ajuns la paradoxuri uimitoare și imbecile, trecându-se adesea chiar și peste reformele agrare legitime ale statului român sau peste decretele regale de împroprietărire a veteranilor de război sau a deportaților și refugiaților români. Degeaba s-a tot întrebat până unde se poate ajunge în timp cu aceste retrocedări: până la Decebal, până la Burebista? Cum e posibil să se solicite / efectueze retrocedări în România pe baza unor acte de prin secolele XVI-XVII?

Monica Macovei se face vinovată de cel mai mare rapt teritorial al României de după 1940

Legea 247/2005 nu a fost altceva decât pretextul unui uriaș jaf al teritoriului României, cel mai mare rapt teritorial al României de după 1940, și principala vină o poartă Monica Macovei. Să aibă oare o parte în toată această afacere murdară și cârdășia Monicăi Macovei cu George Soros, controversatul miliardar “american” (n.r. plutocratul  bolșevic mondial conspirator, așa cum se autodefinește chiar el) , care din motive numai de el știute nu ne are pe noi românii deloc la inimă?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

O avocată bănățeană: "Alianța Vestului este ilegală, sunt niște papagali tembeli"

vin dec. 14 , 2018
Carmen Obîrșanu, din Baroul Timiș, o avocată bănățeană de top, descrie Alianța Vestului ca fiind o structură ilegală și neconstituțională, constituită de către patru papagali tembeli. Avocata expune în termeni extrem de critici motivațiile și scopurile fiecăruia dintre cei semnatari ai așa zisei Alianțe a Vestului. Emil Boc, Gheorghe Falcă, […]

Poate vă place și:

libris.ro