RSS

TABARA DE VARĂ 2021, PAROHIA FĂL…

   Cu binecuvântarea…

Biserica din lemn de la Putna e …

Oamenii de știință d…

Abund Berry. Povestea unui brand…

Povestea Abund Berry…

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Monica Macovei se face vinovată de cel mai mare rapt teritorial al României de după 1940

Print Friendly, PDF & Email

Printr-o dublă măsură trădătoare și profund antiromânească, Monica Macovei a facilitat înstrăinarea și acapararea a numeroase clădiri și suprafețe imense de teren de pe întreg teritoriul României, dar mai cu seamă din Transilvania. Atât Legea 247/2005, legea Macovei, sau legea cu dedicație pentru mafia retrocedărilor, cât și schimbările imbecile ale legilor justiției în așa fel încât judecătorii sau magistrații corupți să fie practic de neatins, au facut ca un întreg carusel al mafiei retrocedărilor să se pună în mișcare, cu o vibrantă și neobosită activitate în Ardeal.

“Atunci când am plecat din PSD, am vorbit despre suspecta înțelegere dintre Monica Macovei și Viorel Hrebenciuc pe tema legilor restituirilor și ale justiției. Domnul Hrebenciuc era lider de grup atunci la Camera Deputaților. Eu am vorbit de Viorel Hrebenciuc când nimeni nu vorbea. El este un exemplu despre ceea ce s-a întâmplat cu acest jaf. Retrocedările au creat o plajă uriașă pentru acest jaf”, a declarat Rodica Stănoiu, la Realitatea TV.

Câtă vreme dușmanii României au avut într-o mână imbecila și trădătoarea lege Macovei, Legea 247/2005, iar în cealaltă așa zisa “independență” a Justiției, prin care judecătorii corupți care își făceau de cap în cazul mafiei retrocedărilor deveneau de neatins, indiferent de ce blestemății făceau în cârdașie cu mafia imobiliara sau cu agenți de influență din Ungaria, la adăpostul “luptei anticorupție”, adevărata corupție a prosperat ca un porc pus la îngrășat!

Așa se face că în timp ce alte foste țări componente din blocul comunist european nu au mai retrocedat aproape nimic după decenii întregi de regimuri comuniste, în România s-a ajuns la paradoxuri uimitoare și imbecile, trecându-se adesea chiar și peste reformele agrare legitime ale statului român sau peste decretele regale de împroprietărire a veteranilor de război sau a deportaților și refugiaților români. Degeaba s-a tot întrebat până unde se poate ajunge în timp cu aceste retrocedări: până la Decebal, până la Burebista? Cum e posibil să se solicite / efectueze retrocedări în România pe baza unor acte de prin secolele XVI-XVII?

Monica Macovei se face vinovată de cel mai mare rapt teritorial al României de după 1940

Legea 247/2005 nu a fost altceva decât pretextul unui uriaș jaf al teritoriului României, cel mai mare rapt teritorial al României de după 1940, și principala vină o poartă Monica Macovei. Să aibă oare o parte în toată această afacere murdară și cârdășia Monicăi Macovei cu George Soros, controversatul miliardar “american” (n.r. plutocratul  bolșevic mondial conspirator, așa cum se autodefinește chiar el) , care din motive numai de el știute nu ne are pe noi românii deloc la inimă?

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info