O avocată bănățeană: „Alianța Vestului este ilegală, sunt niște papagali tembeli”

Carmen Obîrșanu, din Baroul Timiș, o avocată bănățeană de top, descrie Alianța Vestului ca fiind o structură ilegală și neconstituțională, constituită de către patru papagali tembeli. Avocata expune în termeni extrem de critici motivațiile și scopurile fiecăruia dintre cei semnatari ai așa zisei Alianțe a Vestului.

Emil Boc, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan și Nicolae Robu, sunt patru figuri controversate ale politicii românești care au venit de curând cu un proiect foarte controversat: Alianța Vestului. Pentru iredentiștii maghiari din România și din Ungaria, prezentarea publică a unui asemenea proiect, și asta culmea, chiar de către primari de origine românească, este o adevărată mană cerească care dă apă la moară revendicărilor lor scandaloase.

„Oamenii au, uneori, un comportament de care, după ce se liniștesc și evaluează la rece, le este ciudă și rușine. Esența și scopul acestei alianțe profund nelegale și anticonstituționale sunt diferite de la un semnatar la altul. În primul rând, alianța este nelegală, întrucât alianța a două sau mai multe municipalități nu o poate decide primarul, ci doar CL(…) Așa că patru papagali s-au pozat călcând în picioare Constituția României. Huo, Robu, Falcă, Boc și celălalt tembel!„, a scris pe facebook avocata Carmen Obîrșanu, citată de impactpress.ro

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns