Deși este un demers nelegal și anticonstituțional, Siegfried Muresan spune că va sprijini Alianța Vestului

Dezbinarea românilor este încurajată și întreținută chiar de la Bruxelles, culmea, de către așa ziși conaționali de-ai noștri! Siegfried Mureșan își continuă seria trădărilor, venind cu o încurajare pentru demersurile și inițiativele cu amprentă secesionistă. „Românii merg spre vest cu sau fără voia PSD(…) Voi sprijinii primarii Emil Boc, Ilie Bolojan, Falca Gheorghe și Nicolae Robu cu tot ce pot”, a scris Siegfried Mureșan pe facebook, făcând bineînțeles referire la Alianța Vestului, proiectul neoPDL-ist cu aromă secesionistă. Este acesta discursul obiectiv al unui reprezentant al României în Parlamentul European?

[alert-warning]

[/alert-warning]

„Alianța Vestului a stârnit multe reacții: oameni care locuiesc în cele 4 orașe sunt bucuroși să fie parte ai acestei regiuni bine administrate. Oamenii din celelalte regiuni vor și ei să fie parte din alianță. PSD dorește să tragă în jos această alianță și să țină toată România pe loc. Pentru români, vestul înseamnă: civilizație, democrație, libertate, bunăstare, instituții care servesc cetățeanul, înseamnă școli și spitale bune, înseamnă autostrăzi. Voi sprijinii primarii Emil Boc, Ilie Bolojan, Falca Gheorghe și Nicolae Robu cu tot ce pot pentru a atrage fonduri europene și a dezvolta aceste orașe. Românii merg spre vest cu sau fără voia PSD.„, a scris Siegfried Mureșan pe facebook

Avem de-a face cu o evidentă încurajare
a demersurilor anticonstituționale în România chiar din partea unui europarlamentar „român”. Lăsând la o parte demagogia și orice alt argument de ordin politic, afirmațiile lui Siegfried Mureșan sunt cele ale unui trădător de țară, care incită la sfidarea autorității statului român și a ordinii constituționale.

Ni se spune adesea de la Bruxelles că în România trebuie respectat statul de drept. Asta ni s-a tot repetat luni de zile în șir fără oprire, când românii nu mai suportau regimul Băsescu și au încercat să încheie încă din 2012 socotelile cu mafia portocalie. Dar nu s-a putut! Liderii de la Bruxelles, în frunte cu Angela Merkel, au urlat ca din gură de șarpe că în România nu este respectat statul de drept dacă românii vor să scape de mafia PDL-istă. Ori ce face acum Siegfried Mureșan este chiar o incitare la încălcarea Constituției României și a statului de drept.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns