libris.ro

Cameleonicul primar al Iașului dă și el târcoale trădătorilor din Alianța Vestului

Un an care ar trebui să ne găsească pe noi românii mai uniți ca oricând, este umbrit de o inițiativă mai mult decât controversată. „Microbul de Timișoara, Sorosiștii de la Oradea și Arad, și PDLepra de Boc: cei 4 care au speriat Vestul!”. Nu! Nu este vorba de echipe de fotbal, ci de patru primari care tocmai în Anul Centenarului au venit cu o alianță cu specific tribal.

Gheorghe Falcă, primarul Aradului și Ilie Bolojan – primarul municipiului Oradea (n.r. cei care s-au oferit să-i găzduiască Universitatea / fabrica de sorosiști controversatului miliardar George Soros, în cazul în care Viktor Orban îi forțează ciracii să se care din Ungaria cu tot cu catrafuse) împreună cu Nicolae Robu, primarul Timișoarei și Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, au pus bazele unei așa numite alianțe, pe care au botezat-o Alianța Vestului.

„Cei patru primari nu sunt decât niște „oameni” fără caracter, trădători de țară, proști fuduli, cozi de topor, indivizi slabi și șantajabili.”, scrie Ioana GÎRBOVAN într-un articol publicat de  justitiarul.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a anunţat că i-a propus omologului său de la Cluj-Napoca, Emil Boc, să participe la elaborarea unui program comun de dezvoltare a zonelor de la est şi de la vest de Carpaţi, intitulat „Trans-Carpatica””, a scris ziaruldeiasi.ro citând din Agerpres

Alianța Vestului a trezit deja memorii pe care mulți dintre români le voiau uitate pentru totdeauna: deodată și-au adus aminte de guvernele lui Boc și de perioada în care s-a furat în draci pe întreg teritoriul României sub oblăduirea PDL-ului, iar românii au fost înhămați fără voia lor la un împrumut inutil și exagerat de mare, dar din care populația României  n-a văzut prea mare lucru.

Pe lângă faptul că în acel deceniu mizerabil s-a furat la nivel instituțional incredibil de mult în România, românii n-au uitat nici că povara împrumutului la FMI a căzut pe umerii întregii țări, dar că în același timp puținele și rarele investiții semnificative din acele vremuri s-au făcut mai mult în vestul țării, la Cluj și în capitală.

Și tocmai la cei patru se duce și cameleonicul primar al Iașului, Mihai Chirica? Care îi sunt oare argumentele?

„Chirica spune că o astfel de alianță ar putea ajuta proiecte precum autostrada A8, care să lege Moldova de restul țării.”, scrie digi24.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info