Se confirmă afinitățile filomaghiare și anti-românești ale Monicăi Macovei?

Se confirmă afinitățile filomaghiare și anti- românești ale Monicăi Macovei?

Se confirmă afinitățile filomaghiare și anti- românești ale Monicăi Macovei?

Print Friendly, PDF & Email


De curând s-a dat sfoară în țară că Monica Macovei se va regăsi pe listele electorale ale “autonomiștilor” și pro federaliștilor de la POL ( Partidul Oamenilor Liberi).  Se confirmă așadar afinitățile filomaghiare și antiromânești ale Monicăi Macovei. După multe și nenumărate strâmbe macoviste împotriva României din plenul PE de acum Monica Macovei își propune să stea și de-a dreapta lui Tokeș & co. prin menajeria celor din PE?

“Este un partid la Târgul Mureș care are consilieri locali, Partidul Oamenilor Liberi (POL). Au avut o întâlnire și au invitat trei persoane. Un ungur, Sabin Gherman și doamna Monica Macovei. Au discutat despre posibilitatea de a candida la alegerile europarlamentare. Monica Macovei a fost apropiată de acest partid, l-a sprijinit. ” , a declarat la Realitatea TV Radu Carp, consilierul prezidențial al lui Traian Băsescu, potrivit dcnews.ro

Se confirmă afinitățile filomaghiare și anti- românești ale Monicăi Macovei?
Se confirmă afinitățile filomaghiare și anti- românești ale Monicăi Macovei?

Nici argumentele privind legea retrocedărilor (vezi ce s-a întâmplat / întâmplă încă în Transilvania în cazul așa ziselor retrocedări maghiare), poziția sa față de ce s-a întâmplat în cazul Codex Aureus:

“Monica Macovei, europarlamentar PNL, a pledat la CEDO împotriva statului român, pentru ca Ungaria să primească Codex Aureus. , scrie activenews.ro

afinitățile sale pe axa Soros / CEU / Budapesta, etc, nu au fost suficiente până acum pentru a zdruncina încrederea în fosta procuroare comunistă care și-a adus aportul alături de alți politicieni trădători din România la spolierea țării măi rău ca pe vreme de război.

Printr-o dublă măsură trădătoare și profund antiromânească, Monica Macovei a facilitat înstrăinarea și acapararea a numeroase clădiri și suprafețe imense de teren de pe întreg teritoriul României, dar mai cu seamă din Transilvania. Atât Legea 247/2005, legea Macovei, sau legea cu dedicație pentru mafia retrocedărilor, cât și schimbările imbecile ale legilor justiției în așa fel încât judecătorii sau magistrații corupți să fie practic de neatins, au facut ca un întreg carusel al mafiei retrocedărilor să se pună în mișcare, cu o vibrantă și neobosită activitate în Ardeal.
Loading...
Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.