S-a făcut curățenie la DNA: procurorii de la Oradea au fost dați afară

Ciprian Man și Cristian Marius Ardelean, procurori la DNA Oradea, au fost revocați miercuri, 30 ianuarie a.c., după o decizie luată prin votul membrilor CSM. La revocarea celor doi s-a ajuns abia după ce în presă au apărut înregistrări din care reieșea că procurorii discutau despre intimidarea judecătorilor și ținerea acestora sub presiune.

După supunerea la vot a propunerii de revocare, secția de procurori de la CSM a decis revocarea lui Ciprian Florentin Man și Cristian Marius Ardelean, din funcția de procurori în parchetul anticorupție de la Oradea.

Deși despre activitatea neortodoxă a celor doi procurori de la Oradea s-a vorbit destul de des, atât prin județ cât și în afara județului, inclusiv în presa locală și centrală, procurorul șef interimar al DNA, Călin Nistor,  a cerut abia săptămâna trecută Consiliului Superior al Magistraturii revocarea din funcție a procurorilor, după un control efectuat la DNA Oradea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Corupții din Anticorupție

Despre procurorii Ciprian Man și Cristian Ardelean de la Oradea, jurnaliștii de la Cotidianul.ro afirmă că:

„… despre ale căror abuzuri și alte nelegalități ziarul Cotidianul a publicat peste 30 de articole”

De la denunțuri mincinoase, fabricate, dictate, instigare la mărturie mincinoasă și obținerea de declarații mincinoase prin diferite forme de constrângere și promisiuni nelegale, procurorii de la Oradea erau în stare de multe alte blestemății pe care poate doar prin scenarii de film le-ai mai putea găsi.

Infractorul Ardelean
S-a găsit să vorbească tocmai un procuror acuzat că ar fi comis infracțiuni cu duiumul. Un procuror care a fabricat denunțuri mincinoase, la dictare sau prin corespondență pe email. Un procuror care a instigat la mărturie mincinoasă și a ticluit declarații mincinoase, prin constrângere și prin promisiuni nelegale. „, scrie cotidianul.ro

Republica procurorilor, așa cum a fost numită teroarea declanșată de către experimentul neobolșevic de la DNA, n-a fost tocmai domnia legii, ci mai curând a fărădelegii, și a practicilor ce aduc aminte de niște vremuri de tristă amintire, de pe la mijlocul secolului trecut.

Nu poți să nu te întrebi însă, dacă toate aceste lucruri erau știute, cunoscute aproape la toate nivelurile, de ce oare se face curățenie atât de târziu?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

În noua și minunata lume închipuită de USR, e ilegal un panou care te îndeamnă să citești prospectul unui vaccin?

mie feb. 6 , 2019
Deputatul USR Emanuel Ungureanu consideră că panourile care te îndeamnă să citești prospectul unui vaccin sunt … ilegale. Deși spre deosebire de USR-iștii isterici care se dau cu fundul de pământ pentru reinițierea legii vaccinării obligatorii / forțate în România, Eurostat-ul vine cu cifre oficiale care demonstrează că din fericire […]

Poate vă place și:

libris.ro