Aurelian Pavelescu despre Timmermans: „AJUNGE, AI TRECUT LINIA ROȘIE, BESTIE!SĂ NU MAI PUI PICIORUL ÎN ROMÂNIA, BESTIE!”

Avocatul Aurelian Pavelescu se arată revoltat cu privire la o declarație a lui Frans Timmermans cu privire la români. O declarație controversată a prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, l-a scos din pepeni pe Aurelian Pavelescu, care răspunde la rândul său printr-o postare deosebit de caustică.

” BĂI, TIMMERMANSE, TU SĂ FII ”BRUTAL” CU NEVASTĂ-TA, NU CU POPORUL ROMÂN! SĂ NU MAI PUI PICIORUL ÎN ROMÂNIA, BESTIE!

Frans Timmermans, Prim-vicepreședinte al Comisiei Europene, își premite inacceptabilul: dă ordine Parlamentului și ”românilor”! Uitați ce declarație a dat:

”Ritmul acțiunilor anticorupție din România nu trebuie redus. Nu trebuie să existe amnistie pentru politicienii corupți care au fost condamnați. Eu am fost destul de BRUTAL CU ROMÂNII despre acest lucru și voi continua să fiu clar în această privință.”

Cum ai fost tu cu românii? ”BRUTAL”? Și vei mai fi? Și o și spui? BĂI, SECĂTURĂ, SĂ FII BRUTAL ÎN PAT CU NEVASTĂ-TA, CUM ÎȚI PERMIȚI SĂ VORBEȘTI AȘA DESPRE POPORUL ROMÂN? Cine ți-a dat ție, funcționăraș de Bruxelles, dreptul de a fi ”BRUTAL”?

Cum adică ”ritmul acțiunilor anticorupție să nu fie redus”? După 15 ani de anticorupție s-or mai fi rărit, că, altfel, de ce a fost lupta anticorupție? Sau, cumva s-au înmulțit, PROSTULE! Iar despre amnistie, nici eu nu o vreau! Dar, cum îți permiți să dai tu ordine Parlamentului? Nu știi că, potrivit Tratatului UE, Parlamentele NU SE AFLĂ SUB CONTROLUL INSTITUȚIILOR UNIUNII, NICI A COMISIEI DIN CARE FACI PARTE? Așa e tratatul. Nu cumva faci abuz în serviciu, bestie ce ești! Ce, i-am gonit pe ruși să ne luăm vechil olandez, în locul lui VÎȘINSKI să vină TIMMERMANS? Cum dai tu ordine, când fișa postului, de funcționar european, nu-ți permite? Pe lângă corupții din România, condamnați pentru fapte mult mai puțin grave, tu ar trebui să stai douăzeci de ani la pușcărie!

Prieteni, Timmermans A INSULTAT GRAV POPORUL ROMÂN! Nu este prima dată. E nevoie să fim solidari și să îi transmitem acestui funcționar plătit și din banii românilor: AJUNGE, AI TRECUT LINIA ROȘIE, BESTIE!”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns