RSS
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Aurelian Pavelescu: “Comisia nu spune că Timmermans NU a săvârșit infracțiuni falsificând MCV, ci că nu poate fi cercetat în România”

Print Friendly, PDF & Email

După ce pe numele prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, a fost făcută o plângere penală, publicația luju.ro reclamându-l la Secția de anchetare a magistraților atât pe Timmermans cât și pe
procurorul general al României Augustin Lazăr, pe șefa reprezentantei Comisiei Europene în România, Angela Cristea, și pe comisarul european pe Justiție Vera Jourova pentru „falsificarea” Raportului MCV, Comisia Europeană a reacționat, dar nu pentru a dezavua acuzațiile aduse, ci pentru a spune că Timmermans ar avea … imunitate!? Sună cunoscut?

Avocatul Aurelian Pavelescu scoate și el în evidență acest aspect, printr-o postare fulminantă pe contul său de facebook.

“(DOCUMENT) Plângere penală pentru Timmermans la Secția pentru magistrați”, scrie cotidianul.ro

“COMISIA EUROPEANĂ A SĂRIT CA ARSĂ LA DENUNȚUL FĂCUT DE ”LUJU”: TIMMERMANS ARE IMUNITATE! DREPTATEA ESTE CU NOI!

După ce Denunțul făcut de ”Lumea Justiției” împotriva lui Frans Timmermans, Vera Jurova, Angela Cristea și Augustin Lazăr pentru falsificarea Raportului MCV pentru România a fost înregistrat la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, Timmermans a reacționat prin MINCIUNĂ!

Comisia pe care Timmermans o și conduce împreună cu Juncker, a dat un Comunicat prin care susține că Timmermans ARE IMUNITATE și că doar Curtea Europeană de Justiție are jurisdicție astfel încât procurorii români nu au competență.

evomag.ro

Comisia nu spune că Timmermans NU a săvârșit infracțiuni falsificând MCV, ci că nu poate fi cercetat în România. Să le luăm pe rând:

1) Comisia Europeană MINTE, pentru că Curtea Europeană de Jutiție NU are competențe de cercetare penală și nu este INSTANTĂ PENALĂ! Este o instituție care judecă eventuale încălcări ale tratatelor UE de către state, precum și alte cauze ne natură non-penală. Domeniul penal este rezervat exclusiv statelor membre, cu excepția Tribunalului internațional pentru crime împotriva umanității.

2) Timmermans și Jurova au imunitate, dar imunitate parlamentară, ei fiind și europarlamentari! Iar, dacă există o cercetare penală în ceea ce-i privește, IMUNITATEA SE RIDICĂ pentru a fi cercetați, ca și la parlamentarii români. Exact situația lui Adrian Severin: acestuia i s-a ridicat imunitatea europarlamentară și a fost dat pe mâna procurorilor și judecătorilor din România. De ce Adrian Severin NU a fost judecat de CJUE? Adrian Severin avea fix aceeași imunitate cu Timmermans.

3) Dacă există indicii și probe, procurorii din România vor cere RIDICAREA IMUNITĂȚII lui Timmermans și Jurova și vom vedea dacă europarlamentarii vor face sau nu SCUT în jurul celor doi ”penali” ca să blocheze cercetarea!

4) Vă amintiți ce spunea Timmermans cu privire la ridicarea imunității parlamentarilor români cercetați de DNA? Că imunitate lor să fie ridicată automat, că altfel cei care votează sunt și ei corupți și blochează lupta împotriva corupției! Aceste susțineri apar în toate MCV-urile lui Timmermans! Timmermans, când e vorba de tine nu se pune? Tu ești Dumnezeu? Să ți se ridice și ție, să vii să dai cu subsemnatul, sau nu ai încredere în justiția din România? Se poate așa ceva?

Vin vremuri grele pentru Timmermans și Jurova, funcționari europeni plătiți și din banii săracilor români: DENUNȚUL făcut de LUJU devine un test crucial. Infracțiunile pentru care sunt cercetați se prescriu greu și sper ca LUJU să nu se lase! Să se afle adevărul, dacă MCV a fost falsificat sau nu. Și a fost! Este și un precedent: dacă șe vor pune cu plângeri penale pe ei și ungurii, polonezii, italienii, francezii și celelalte nații?

Denunțul a dovedit un lucru: Comisarii europeni nu vor să răspundă penal pentru faptele lor și se ascund, mint și-i dezinformează pe cetățenii europeni. Ei nu sunt mai presus de lege! Pe lângă aceștia Comisarii sovietici erau bieți copii, ei n-au îndrăznit așa ceva și, din când în când, mergeau la pușcărie și primeau câte un glonț în cap, e adevărat, cu plăcere, cum era moda (cool)!

LUJU, să nu vă lăsați, dreptatea este cu noi!”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info