Aurelian Pavelescu: “Trimiterea legii Bugetului la Curtea Constituțională de către Iohannis a fost un act de blocaj”

Avocatul Aurelian Pavelescu îl acuză pe Klaus Iohannis că a fost “din nou, împotriva poporului român”, blocând Legea bugetului prin trimiterea ei la Curtea Constituțională, deși știa bine că nu are nici o șansă de izbândă.

“Klaus Iohannis, din nou, împotriva poporului român! Câți bani costă poporul român un sejur la ski, domnule președinte, mai mult decât o alocație de copil sărman?

Trimiterea legii Bugetului la Curtea Constituțională de către Iohannis a fost un act de blocaj, fără nicio șansă de câștig. Știa și Klaus Iohannis. Președintele NU are atribuții în domeniul economic. Nu s-a mai întâmplat niciodată din 1990 până în prezent. Iohannis URĂȘTE, ÎNSĂ, ATÂT DE TARE POPORUL ROMÂN, ÎNCÂT CINISMUL LUI NU ARE MARGINI ȘI NICI RUȘINE.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Evident, nu se pune aici problema cum a fost gândit Bugetul, pentru că este prerogativa Guvernului și Parlamentului, așa cum sunt ele azi. Când Iohannis va avea Guvernul și Parlamentului LUI, atunci va pune altfel problema.

Dar, mai presus de forma Bugetului, cel mai important este ca țara să aibă un Buget, altfel NU mai poate funcționa, se blochează toate plățile, investițiile etc. Ori Iohannis asta și-a dorit și își dorește: DISTRUGEREA ȚĂRII. Drept dovadă, pentru a mai bloca o săptămâna – două, azi a refuzat din nou să promulge Bugetul, trimițându-l la Parlament, unde procedura va mai dura câteva zile.

Cât despre alocațiile copiilor, Curtea s-a pronunțat asupra procedurii modificării plafonului deficitului, de la 2,56 la 2,77%, iar nu asupra faptului că copiii nu au dreptul să primească alocația mărită. Că de ce nu a trecut prin Comisii… La câte lucruri grave sunt în România, CCR se joacă și ea: eu cred că, în situația în care modificarea a trecut prin votul Parlamentului, acesta a acoperit orice proceduri posibil viciate, plenul Parlamentului fiind de principiu suveran. În fine!

Concluzia este că lui Iohannis ÎI ESTE FOARTE FRICĂ! În afară de ski, i-a rămas jucăria Curții Constituționale. ÎNTREBARE: DEPLASĂRILE LA SKI CU SPP, MAȘINI SCUMPE ȘI CAZĂRI LA FEL DE SCUMPE INCLUSIV A OFIȚERILOR SPP, PROTOCOALE DE TOT FELUL: PE BANII CUI? Vă spun eu, pe banii POPORULUI! Din salariul lui, Iohannis n-ar acoperi nici măcar drumul până la Pitești, iar cu al soției, până la Bascov.

Domnule Klaus Iohannis, UN SEJUR LA SKI, DIN BANII POPORULUI, CÂTE ALOCAȚII DE COPII SĂRACI VALOREAZĂ? Când trageți în piept aerul curat al Carpaților, după săptămâni de nemuncă pe la București prin Palat, vă gândiți vreodată? Cum mai merge a dvs. cea mai scumpă mașină, MERCEDESUL cel mai – cel mai?

Puteți să puneți nu puneți și nouă, LA POPOR, pe facebook, câteva imagini din Palatul prezidențial pe care l-ați adus la standardele MILIARDARILOR LUMII?”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Acuzații de spălare de bani pentru ING și Raiffeisen Bank: prăbușire pe bursă pentru cele două bănci

mie mart. 6 , 2019
Publicarea unui articol legat de acuzații de spălare de bani pentru ING și Raiffeisen Bank, a dus la prăbișirea pe bursă pentru cele două instituții bancare. Și mai interesant este faptul că banii spălați au o sursă neașteptată: 470 de miliarde de dolari din Rusia!? Două bănci din Olanda ( […]

Poate vă place și:

libris.ro