Prin toată Europa au câștigat na…

Deși prin alte țări …

Lia Olguța Vasilescu: O să mănân…

Invitată în studioul…

George Simion și primarul Mihai …

Candidatul independe…

Cum arată sumele partidelor poli…

Când întrebi pe oric…

Deputatul Matei Dobrovie priveșt…

"Nu votați partide c…

Ne pregătim de alegeri. Cine sun…

În urmă cu ceva ani,…

Și neomarxiștii se tem de ... tu…

Dacă văd că barca ia…

La Iași începe reabilitarea espl…

Angajații municipali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Aurelian Pavelescu: “Trimiterea legii Bugetului la Curtea Constituțională de către Iohannis a fost un act de blocaj”

Print Friendly, PDF & Email

Avocatul Aurelian Pavelescu îl acuză pe Klaus Iohannis că a fost “din nou, împotriva poporului român”, blocând Legea bugetului prin trimiterea ei la Curtea Constituțională, deși știa bine că nu are nici o șansă de izbândă.

“Klaus Iohannis, din nou, împotriva poporului român! Câți bani costă poporul român un sejur la ski, domnule președinte, mai mult decât o alocație de copil sărman?

Trimiterea legii Bugetului la Curtea Constituțională de către Iohannis a fost un act de blocaj, fără nicio șansă de câștig. Știa și Klaus Iohannis. Președintele NU are atribuții în domeniul economic. Nu s-a mai întâmplat niciodată din 1990 până în prezent. Iohannis URĂȘTE, ÎNSĂ, ATÂT DE TARE POPORUL ROMÂN, ÎNCÂT CINISMUL LUI NU ARE MARGINI ȘI NICI RUȘINE.

Evident, nu se pune aici problema cum a fost gândit Bugetul, pentru că este prerogativa Guvernului și Parlamentului, așa cum sunt ele azi. Când Iohannis va avea Guvernul și Parlamentului LUI, atunci va pune altfel problema.

Dar, mai presus de forma Bugetului, cel mai important este ca țara să aibă un Buget, altfel NU mai poate funcționa, se blochează toate plățile, investițiile etc. Ori Iohannis asta și-a dorit și își dorește: DISTRUGEREA ȚĂRII. Drept dovadă, pentru a mai bloca o săptămâna – două, azi a refuzat din nou să promulge Bugetul, trimițându-l la Parlament, unde procedura va mai dura câteva zile.

Cât despre alocațiile copiilor, Curtea s-a pronunțat asupra procedurii modificării plafonului deficitului, de la 2,56 la 2,77%, iar nu asupra faptului că copiii nu au dreptul să primească alocația mărită. Că de ce nu a trecut prin Comisii… La câte lucruri grave sunt în România, CCR se joacă și ea: eu cred că, în situația în care modificarea a trecut prin votul Parlamentului, acesta a acoperit orice proceduri posibil viciate, plenul Parlamentului fiind de principiu suveran. În fine!

Concluzia este că lui Iohannis ÎI ESTE FOARTE FRICĂ! În afară de ski, i-a rămas jucăria Curții Constituționale. ÎNTREBARE: DEPLASĂRILE LA SKI CU SPP, MAȘINI SCUMPE ȘI CAZĂRI LA FEL DE SCUMPE INCLUSIV A OFIȚERILOR SPP, PROTOCOALE DE TOT FELUL: PE BANII CUI? Vă spun eu, pe banii POPORULUI! Din salariul lui, Iohannis n-ar acoperi nici măcar drumul până la Pitești, iar cu al soției, până la Bascov.

Domnule Klaus Iohannis, UN SEJUR LA SKI, DIN BANII POPORULUI, CÂTE ALOCAȚII DE COPII SĂRACI VALOREAZĂ? Când trageți în piept aerul curat al Carpaților, după săptămâni de nemuncă pe la București prin Palat, vă gândiți vreodată? Cum mai merge a dvs. cea mai scumpă mașină, MERCEDESUL cel mai – cel mai?

Puteți să puneți nu puneți și nouă, LA POPOR, pe facebook, câteva imagini din Palatul prezidențial pe care l-ați adus la standardele MILIARDARILOR LUMII?”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia