1897: Românii din Transilvania d…

"Stat-au ungurii pe …

La 24 martie 1921 erau condamnaț…

La fel ca și în spat…

Martirii macedo-români din Balca…

" La biserica Mavrog…

O realitate de necontestat: din…

Declarația de la Al…

Un club de etnologie preocupat d…

Cei de la ETNOSTUD s…

La 23 Martie 1847 un incendiu de…

Una dintre tragediil…

Azi are loc Marșul pentru Viață …

Marșul pentru Viață …

Aurelian Pavelescu: "Iohannis es…

Avocatul Aurelian Pa…

Deputatul Daniel Gheorghe: Sunte…

După ce președintele…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Aurelian Pavelescu: “Trimiterea legii Bugetului la Curtea Constituțională de către Iohannis a fost un act de blocaj”

Print Friendly, PDF & Email

Avocatul Aurelian Pavelescu îl acuză pe Klaus Iohannis că a fost “din nou, împotriva poporului român”, blocând Legea bugetului prin trimiterea ei la Curtea Constituțională, deși știa bine că nu are nici o șansă de izbândă.

“Klaus Iohannis, din nou, împotriva poporului român! Câți bani costă poporul român un sejur la ski, domnule președinte, mai mult decât o alocație de copil sărman?

Trimiterea legii Bugetului la Curtea Constituțională de către Iohannis a fost un act de blocaj, fără nicio șansă de câștig. Știa și Klaus Iohannis. Președintele NU are atribuții în domeniul economic. Nu s-a mai întâmplat niciodată din 1990 până în prezent. Iohannis URĂȘTE, ÎNSĂ, ATÂT DE TARE POPORUL ROMÂN, ÎNCÂT CINISMUL LUI NU ARE MARGINI ȘI NICI RUȘINE.

Evident, nu se pune aici problema cum a fost gândit Bugetul, pentru că este prerogativa Guvernului și Parlamentului, așa cum sunt ele azi. Când Iohannis va avea Guvernul și Parlamentului LUI, atunci va pune altfel problema.

Dar, mai presus de forma Bugetului, cel mai important este ca țara să aibă un Buget, altfel NU mai poate funcționa, se blochează toate plățile, investițiile etc. Ori Iohannis asta și-a dorit și își dorește: DISTRUGEREA ȚĂRII. Drept dovadă, pentru a mai bloca o săptămâna – două, azi a refuzat din nou să promulge Bugetul, trimițându-l la Parlament, unde procedura va mai dura câteva zile.

Cât despre alocațiile copiilor, Curtea s-a pronunțat asupra procedurii modificării plafonului deficitului, de la 2,56 la 2,77%, iar nu asupra faptului că copiii nu au dreptul să primească alocația mărită. Că de ce nu a trecut prin Comisii… La câte lucruri grave sunt în România, CCR se joacă și ea: eu cred că, în situația în care modificarea a trecut prin votul Parlamentului, acesta a acoperit orice proceduri posibil viciate, plenul Parlamentului fiind de principiu suveran. În fine!

Concluzia este că lui Iohannis ÎI ESTE FOARTE FRICĂ! În afară de ski, i-a rămas jucăria Curții Constituționale. ÎNTREBARE: DEPLASĂRILE LA SKI CU SPP, MAȘINI SCUMPE ȘI CAZĂRI LA FEL DE SCUMPE INCLUSIV A OFIȚERILOR SPP, PROTOCOALE DE TOT FELUL: PE BANII CUI? Vă spun eu, pe banii POPORULUI! Din salariul lui, Iohannis n-ar acoperi nici măcar drumul până la Pitești, iar cu al soției, până la Bascov.

Domnule Klaus Iohannis, UN SEJUR LA SKI, DIN BANII POPORULUI, CÂTE ALOCAȚII DE COPII SĂRACI VALOREAZĂ? Când trageți în piept aerul curat al Carpaților, după săptămâni de nemuncă pe la București prin Palat, vă gândiți vreodată? Cum mai merge a dvs. cea mai scumpă mașină, MERCEDESUL cel mai – cel mai?

Puteți să puneți nu puneți și nouă, LA POPOR, pe facebook, câteva imagini din Palatul prezidențial pe care l-ați adus la standardele MILIARDARILOR LUMII?”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook

Semnalează o eroare

Dacă ați sesizat o eroare în textul articolului, vă rugăm să selectați pasajul greșit, și să apăsați CTRL+ENTER
pentru a o expedia editorilor noștri.

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri