UDMR a rupt protocolul de colabo…

George Simion a zdru…

George Simion: Șantajul practica…

Descinderi, perchezi…

George Simion: "Viceprimarul UDM…

"Cu multă întârziere…

La 23 mai 1849 era asasinat de u…

La data de 15 mai 18…

În semn de protest, Garnizoana O…

Încă de la debutul s…

Tata socru îi UDMR-ist!

"Socrul său este mem…

George Simion: Legile Statului t…

Candidatul independe…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Aurelian Pavelescu: “Octavian Hoandră și Cozmin Gușă SUNT ÎMPOTRIVA STATULUI PARALEL, NEMERNICII!”

Print Friendly, PDF & Email

Schimbarea evidentă de atitudine, cel puțin a unei părți din angajații televiziunii Realitatea, a fost sesizată și de către avocatul Aurelian Pavelescu, care nu s-a arătat deloc încântat de noua față prezentată de către doi dintre moderatorii unor emisiuni de la televiziunea respectivă.

“Unul, Octavian Hoandră, și altul, Cozmin Gușă, de la Unitatea Militară Realitatea TV, se dau de ceasul morții acum: SUNT ÎMPOTRIVA STATULUI PARALEL, NEMERNICII!

Ani și ani, Hoandră, caraghiosul îmbătrânit în rele și fără ciorapi – lăsându-și picioarele goale rău mirositoare să se vadă pe televizor, a ridicat în slăvi DNA-ul și pe Kovesi! Alături de Gușă și Rareș Bogdan, AU ÎNNEBUNIT o parte dintre români, că e bine ce face DNA-ul, că nu au fost abuzuri, că abuzurile sunt invenția mea, a altora și chiar a PSD-ului și ALDE!

Au instigat oamenii la revoltă, au manipulat în masă, i-au apărat pe Onea și Portocală, și-au bătut joc de dreptate și de bunul simț, s-au făcut preș lui Iohannis și mafiei securistice care au distrus România!

Ce zice Hoandră acum, secondat de Gușă? CĂ STATUL PARALEL ESTE INACCEPTABIL, ESTE CRIMINAL, CĂ KOVESI TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ, SĂ SE FACĂ DREPTATE!

Ce vorbiți, nemernicilor? Ani și ani m-ați denigrat pe mine și PNȚCD, că se răsucește Coposu în mormânt, că am dus partidul la PSD, că sunt cu rușii… Acum, tembelii, văzând că nu se mai poate cu minciuna, cu o nerușinare fără margini sunt în contra statului paralel și ei!

Stați puțin, plăvanilor! Nu vă interzice nimeni să treceți de partea dreptății, DAR SĂ VĂ CEREȚI SCUZE! Să spuneți că ați greșit, că ați trădat și, acum, cănd adevărul iese la lumină, să vă ierte poporul pe care l-ați mințit, știind!

Acum, când, probabil, ați primit de la stăpânii voștri ordinul de a schimba placa, pentru că nu se mai poate ascunde, când vreți să vă negociați trecerea în cealaltă tabără, vreți să uităm? Când eu eram pus pe Lista Neagră ca să fiu arestat, voi erați pregătiți să-mi cântați prohodul, mințind națiunea!

Când vom scăpa odată de cozile de topor? Cozmine, Cozmine, vei înceta vreodată să fii trădător?”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia