libris.ro

Aurelian Pavelescu: „Octavian Hoandră și Cozmin Gușă SUNT ÎMPOTRIVA STATULUI PARALEL, NEMERNICII!”

Schimbarea evidentă de atitudine, cel puțin a unei părți din angajații televiziunii Realitatea, a fost sesizată și de către avocatul Aurelian Pavelescu, care nu s-a arătat deloc încântat de noua față prezentată de către doi dintre moderatorii unor emisiuni de la televiziunea respectivă.

„Unul, Octavian Hoandră, și altul, Cozmin Gușă, de la Unitatea Militară Realitatea TV, se dau de ceasul morții acum: SUNT ÎMPOTRIVA STATULUI PARALEL, NEMERNICII!

Ani și ani, Hoandră, caraghiosul îmbătrânit în rele și fără ciorapi – lăsându-și picioarele goale rău mirositoare să se vadă pe televizor, a ridicat în slăvi DNA-ul și pe Kovesi! Alături de Gușă și Rareș Bogdan, AU ÎNNEBUNIT o parte dintre români, că e bine ce face DNA-ul, că nu au fost abuzuri, că abuzurile sunt invenția mea, a altora și chiar a PSD-ului și ALDE!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Au instigat oamenii la revoltă, au manipulat în masă, i-au apărat pe Onea și Portocală, și-au bătut joc de dreptate și de bunul simț, s-au făcut preș lui Iohannis și mafiei securistice care au distrus România!

Ce zice Hoandră acum, secondat de Gușă? CĂ STATUL PARALEL ESTE INACCEPTABIL, ESTE CRIMINAL, CĂ KOVESI TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ, SĂ SE FACĂ DREPTATE!

Ce vorbiți, nemernicilor? Ani și ani m-ați denigrat pe mine și PNȚCD, că se răsucește Coposu în mormânt, că am dus partidul la PSD, că sunt cu rușii… Acum, tembelii, văzând că nu se mai poate cu minciuna, cu o nerușinare fără margini sunt în contra statului paralel și ei!

Stați puțin, plăvanilor! Nu vă interzice nimeni să treceți de partea dreptății, DAR SĂ VĂ CEREȚI SCUZE! Să spuneți că ați greșit, că ați trădat și, acum, cănd adevărul iese la lumină, să vă ierte poporul pe care l-ați mințit, știind!

Acum, când, probabil, ați primit de la stăpânii voștri ordinul de a schimba placa, pentru că nu se mai poate ascunde, când vreți să vă negociați trecerea în cealaltă tabără, vreți să uităm? Când eu eram pus pe Lista Neagră ca să fiu arestat, voi erați pregătiți să-mi cântați prohodul, mințind națiunea!

Când vom scăpa odată de cozile de topor? Cozmine, Cozmine, vei înceta vreodată să fii trădător?”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info