RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Ce spunea Rareș Bogdan despre actualii colegi de pe lista pentru alegerile europarlamentare

Pe vremea când încă nu știa cum o să se întoarcă vremurile, și cum îl vor ajunge din urme vorbele și declarațiile la adresa unor anumite personaje din societatea și de pe scena politică din România, actualul cap de listă al candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, făcea niște referiri nu tocmai măgulitoare la adresa actualilor săi colegi de partid.

Iată ce spunea Rareș Bogdan la data de 21 iunie 2012:

“Condamnarea lui Adrian Năstase are prea multe lucruri neclare pentru a nu ridica suspiciuni şi întrebări. În primul rând, vreau să-i întreb pe domnii judecători cum caracterizează sintagma “a fost un act de corupţie normal”(…) De asemenea, mă întreb ce fel de act de corupţie şi cât de puţin normal a fost corupţia lui Mircea Hava, D. Florea, Gh. Ştefan, E. Udrea, A. Videanu, R. Anastase, Radu Berceanu, I. Oltean, Gh. Flutur, A. Boagiu, F. Popescu sau alţi slugoi deşănţaţi ai marelui Băsescu.”, scria Rareș Bogdan în 2012

Mircea Hava și Elena Udrea în tandrețuri PDL-iste la Alba Iulia

Cum o fi să împarți lista pentru candidați ai PNL-ului pentru alegerile europarlamentare, nu doar cu personaje despre care ai ridicat suspiciuni de corupție, dar care mai sunt pe deasupra și inițiatorii unor acțiuni antiromânești, precum este primarul antiromân și secesionist Mircea Hava de la Alba Iulia, inițiatorul paradelor cu gărzi austriece?

Elena Udrea

Dintre acești “slugoi deşănţaţi ai marelui Băsescu”, Mircea Hava era cunoscut pentru relația sa foarte apropiată de Elena Udrea. Să fi uitat Rareș Bogdan faptul că este necesară puțină curățenie pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare? Sau s-a apucat să facă reevaluări de genul celor făcute de Băsecu și gașca sa PDL-istă?

Antiromânii au același gen de preocupări, chiar și în an Centenar, Foto: facebook / flacara-rosie.ro
Antiromânii au același gen de preocupări, chiar și în an Centenar, Foto: facebook / flacara-rosie.ro

Tot pe aceeași listă mai figurează un alt primar antiromân, Gheorghe Falcă, primarul care asculta foarte jovial imnul Ungariei la Arad lângă o statuie care face apologia crimelor antiromânești.

libris.ro
Ce spunea Rareș Bogdan despre actualii colegi de pe lista pentru europarlamentare
Ce spunea Rareș Bogdan despre actualii colegi de pe lista pentru europarlamentare

Domnule Rareș Bogdan, nu se murdărește oare tricolorul românesc de pe spatele dumneavoastră dacă stați între niște asemenea antiromâni?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info