Siegfried Mureșan, „anticoruptul”, a ajuns europarlamentar pe banii lui Pinalti?

În afara faptului că-și vorbește țara de rău pe la televiziuni străine și că susține cauze și acțiuni îndreptate împotriva intereselor României în plenul Parlamentului European, ce-am mai fi putut afla nou despre demagogul și ipocritul luptător anticorupție, Mureșan SiegfriedVasile? Despre care Dan Andronic scrie că îi este rușine că-l cheamă și Vasile, și că-și ascunde prenumele românesc? Carevasăzică îi este rușine cu prenumele său de origine românească?

„DESPRE RUȘINEA DE A FI ROMÂN. Când Siegfried, când Vasile… Comentariu de Dan Andronic”, scrie evz.ro

Păi aflăm mai nou, potrivit Elenei Udrea, că Vasile … Siegfried Mureșan n-ar fi ajuns niciodată să voteze în plenul Parlamentului European împotriva României dacă n-ar fi fost „banii murdari”, obținuți din corupție, ai lui Pinalti.

[alert-warning] [/alert-warning]

„În legătură cu Siegfried Mureșan, îmi amintesc că a fost recomandat de Elena Băsescu şi susţinut de mine la europalrlamentare şi finanţat de Gheorghe Ştefan. Dar să mergi în Parlamentul European şi să arăţi că eşti luptător anticorupţie, nu poti decât să fii ipocrit. Bunul simţ ar trebui să-l oprească pe Siegfried”, a spus Elena Udrea la Antena 3

Siegfried Mureșan, "anticoruptul", a ajuns europarlamentar pe banii lui Pinalti?
Siegfried Mureșan, „anticoruptul”, a ajuns europarlamentar pe banii lui Pinalti?

Și acum Vasile, în afară de a-și ascunde prenumele românesc, el se bate… cu corupția dom’le! Tocmai el!

[alert-warning]

[/alert-warning]

Și ca și cum astea n-ar fi destul, mai plutește în aer și suspiciunea de colaborare „cu anumite servicii care nu sunt pro-europene”!?

”Dacă eu vă spun acum că ăsta mic de la PPE, Siegfried Mureșan este colaborator al unor servicii secrete din afara UE. Așa circul zvonul la Bruxelles. Toți cei de acolo așa știu”, a spus Eugen Teodorovici

Siegfried Mureșan în tandrețuri cu PPE-ul, același PPE care promovează propaganda revizionistă maghiară

Ce mai putem vedea în postările recente de pe contul de facebook al lui Vasile… Siegfried Mureșan? Păi îl descoperim în tandrețuri cu PPE-ul, același PPE care promovează propaganda revizionistă maghiară. Pe 19 Martie 2019, la Bruxelles, în Parlamentul European, va avea loc un eveniment inițiat de PPE, avându-i ca gazdă pe Laszlo Tokes și ca invitați printre alții pe Pál Schmitt, fostul președinte al Ungariei (n.r. între 2010 și 2012) sau pe Zsolt Németh, preşedintele Comisiei de politică externă a Parlamentului Ungariei, unde Transilvania este promovată (!?) separat, ca pe o regiune sau provincie independentă, fără a se pomeni pe nicăieri de România, de statul român(!?). Chiar o fi ăsta mic de la PPE trădător?

Asta promovează PPE-ul pe lîngă care se gudură ca un idiot Siegfried Mureșan

La acuzațiile ministrului Eugen Teodorovici, Siegfried Mureșan-Vasile răspunde cu agresivitate maximă:

„Toți românii trebuie să știe că ministrul Eugen Teodorovici apără paradisurile fiscale.
Mereu când apare un hoț sau un spălător de bani la orizont, miniștrii PSD sar să îl apere.
Nu au apărat și nu vor apăra niciodată poporul român. „, scrie Sigfried Mureșan pe facebook

Siegfried Mureșan, Foto: captura facebook.com/siegfried.muresan
Siegfried Mureșan, Foto: captura facebook.com/siegfried.muresan
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns