libris.ro

Un nou început pe Calea Neamului: din Caracter, din Dragoste, se naște Libertatea de a fi Român

„Un nou început pe Calea Neamului; C.E.R.-ul, Cântarea Eroilor Români va continua. Prin Cântec și Cuvânt, sub semnul Icoanei și a Steagului Tricolor vom merge în cât mai multe localități din Covasna, Harghita, Mureș si nu numai.

La Brețcu mi-am dat seama încă odată că oamenii sunt însetați de Adevăr, de Dragoste românească și Sens. Oamenii au nevoie să-i simtă, să-i vadă în mijlocul lor pe alți români care gândesc la fel ca ei si care se străduiesc să dea si viață acelor ganduri, sentimente.

Poezia, Cântecul, scurtele cuvinte izvorâte din inimă ale celor din C.E.R. au această menire. Vom căuta să retrezim conștiințe, să mobilizăm noi resurse românești, vom încerca să dăruim un Ideal. Vom răsplăti pe fiecare copil ce se va alătura C.E.R.-ului, vom fi recunoscători fiecărui om care va păsi alături de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu si cu speranța că vom avea resursele materiale necesare, vom merge Înainte.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Un nou început pe Calea Neamului: din Caracter, din Dragoste, se naște Libertatea de a fi Român, Foto: facebook.com/mihai.tirnoveanu.7
Un nou început pe Calea Neamului: din Caracter, din Dragoste, se naște Libertatea de a fi Român, Foto: facebook.com/mihai.tirnoveanu.7

Mulți propun acestui popor român atât de greu încercat programe minunate, economice, sociale, de tot felul. Noi îi propunem un Ideal, idealul Libertății de a fi Român, Idealul Național, dobândirea, întărirea, perpetuarea Caracterului de român, dragostea față de Eroii, Martirii si Voievozii Neamului, față de ortodoxie, de simbolurile naționale.

Din acest Caracter, din această Dragoste, se naște Libertatea de a fi Român, iar din această Libertate, va renaște totul. Fără acest ”teren fertil” orice ”program”, orice ”soluție” minunată se va nărui, va fi o formă fără fond, rămasă prinsă pe o simplă foaie de hârtie. Fără Sufletul Neamului orice zid, orice ”armată”, orice faptă, se va nărui. Pe acesta trebuie să-l reclădim în popor, pentru ca el, poporul, să fie viu, liber. 
Doamne ajută!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info