libris.ro

O veste bună! Tinerii naționaliști trec la fapte!

O veste bună! Tinerii naționaliști trec la fapte. Au gândit la o modalitate prin care literatura naționalistă să ajungă mai ușor la cei interesați. Au imaginat o replică la ticăloșia din mass media ultimilor 30 de ani. Văzute lucrurile dintr-o anumită perspectivă, s-ar putea spune că ziariștii noștri sunt principalii vinovați pentru răul de care avem parte  după 1990.

Nu-i vorbă, au fost marii vinovați și pentru răul de dinainte de 1990. Alături de justiție, mass media este cea care și-a trădat beneficiarii în modul cel mai rușinos! Mai ticălos!

Justiția de după 1990 a debutat prin procesul de condamnare a soților Ceaușescu, și a ținut-o tot așa până azi, sfidând legile Țării și ale bunului simț, făcând mii de victime printre oamenii cinstiți. Iar mass media a debutat prin privatizarea ziarului „România liberă”. A fost prima privatizare, după modelul căreia s-au privatizat și celelalte ziare regionale. Se poate spune că sarabanda privatizărilor ilegale a debutat prin hoțiile la care s-au dedat ziariștii noștri! Pe mâna lor a început distrugerea României!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Evident, asemenea infractori nu puteau să devină decât colaboratori la toate strategiile anti-românești care au vizat Țara și Neamul.

Trebuie terminat cu tagma mercenarilor din publicistica românească. Iar inițiativa domnilor Mihai Șerban și Sterie Ciumetti de a deschide acest COLȚ NAȚIONALIST reprezintă o idee potrivită pentru a slăbi influența presei mincinoase, ticăloșite, influența autorilor vânduți intereselor ne-românești, anti-românești. Iar felul cum au gândit funcționarea acestui COLȚ NAȚIONALIST mi se pare oportun, producător de efecte, al efectelor așteptate, dorite de orice persoană bine intenționată față de soarta celor din jurul său!

Efortul lor se cere susținut de fiecare dintre noi. Să ne gândim cum s-o facem, cum să facem din această inițiativă începutul unui vast proces de dumirire națională asupra a ceea ce se întâmplă cu noi, asupra răspunsului cu care suntem datori dușmanilor Țării, oricât de mulți și de puternici par a fi aceștia.

Să nu uităm că noi suntem de partea Adevărului și vom avea soarta Adevărului. Vom birui!

Ion Coja

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info