RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

O veste bună! Tinerii naționaliști trec la fapte!

O veste bună! Tinerii naționaliști trec la fapte. Au gândit la o modalitate prin care literatura naționalistă să ajungă mai ușor la cei interesați. Au imaginat o replică la ticăloșia din mass media ultimilor 30 de ani. Văzute lucrurile dintr-o anumită perspectivă, s-ar putea spune că ziariștii noștri sunt principalii vinovați pentru răul de care avem parte  după 1990.

Nu-i vorbă, au fost marii vinovați și pentru răul de dinainte de 1990. Alături de justiție, mass media este cea care și-a trădat beneficiarii în modul cel mai rușinos! Mai ticălos!

Justiția de după 1990 a debutat prin procesul de condamnare a soților Ceaușescu, și a ținut-o tot așa până azi, sfidând legile Țării și ale bunului simț, făcând mii de victime printre oamenii cinstiți. Iar mass media a debutat prin privatizarea ziarului „România liberă”. A fost prima privatizare, după modelul căreia s-au privatizat și celelalte ziare regionale. Se poate spune că sarabanda privatizărilor ilegale a debutat prin hoțiile la care s-au dedat ziariștii noștri! Pe mâna lor a început distrugerea României!

libris.ro

Evident, asemenea infractori nu puteau să devină decât colaboratori la toate strategiile anti-românești care au vizat Țara și Neamul.

Trebuie terminat cu tagma mercenarilor din publicistica românească. Iar inițiativa domnilor Mihai Șerban și Sterie Ciumetti de a deschide acest COLȚ NAȚIONALIST reprezintă o idee potrivită pentru a slăbi influența presei mincinoase, ticăloșite, influența autorilor vânduți intereselor ne-românești, anti-românești. Iar felul cum au gândit funcționarea acestui COLȚ NAȚIONALIST mi se pare oportun, producător de efecte, al efectelor așteptate, dorite de orice persoană bine intenționată față de soarta celor din jurul său!

Efortul lor se cere susținut de fiecare dintre noi. Să ne gândim cum s-o facem, cum să facem din această inițiativă începutul unui vast proces de dumirire națională asupra a ceea ce se întâmplă cu noi, asupra răspunsului cu care suntem datori dușmanilor Țării, oricât de mulți și de puternici par a fi aceștia.

Să nu uităm că noi suntem de partea Adevărului și vom avea soarta Adevărului. Vom birui!

Ion CojaContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info