RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Protest inedit la Kaufland: “Lasă-ne copiii în pace!”

Un incident neașteptat a avut loc în seara zilei de 15 martie a.c. în fața magazinului Kaufland Dristor din București, situat pe bulevardul Mihai Bravu. Câțiva tineri au desfășurat aproape de intrarea magazinului un banner imens pe care era scris mesajul următor:

“Kaufland stop finanțării campaniei homosexuale în școli! Lasă-ne copiii în pace”

O parte dintre clienții magazinului care după ce și-au făcut cumpărăturile au avut neinspirația de a fotografia bannerul respectiv, vin cu o poveste de-a dreptul halucinantă:

” În seara zilei de 15 martie, împreună cu alți doi camarazi din Frăția Ortodoxă, am făcut imprudența să ne facem cumpărăturile de la magazinul Kaufland Dristor din București, situat pe bulevardul Mihai Bravu.

La ieșirea din magazin am găsit un grup de tineri care au afișat un banner pe care îl veți vedea postat. 
Am fotografiat bannerul, am fost stupefiați și indignați de faptul că magazinul Kaufland a alocat UN MILION DE EURO, pentru Ong-urile LGBT, cu scopul declarat de a face propagandă LGBT în școlile din România.

Protest inedit la Kaufland: "Lasă-ne copiii în pace!", Foto:  facebook.com/jnepiisfantuluigheorghe/
Protest inedit la Kaufland: “Lasă-ne copiii în pace!”, Foto: facebook.com/jnepiisfantuluigheorghe/

Am plecat spre mașina inscripționată a Frăției și după ce am pornit spre casă, am fost opriți de trei echipaje ale poliției rutiere și de patru polițiști de la ordine publică. 

apiland.ro

Fără nici un fel de explicații, ni s-au confiscat actele, testat cu etilotestul, am fost percheziționați la sânge, atât noi cât și mașina, și am fost sechestrați timp de 70 de minute, cu explicația idioată că au sistemul blocat și nu îmi pot verifica identitatea. 

Protest inedit la Kaufland: "Lasă-ne copiii în pace!", Foto:  facebook.com/jnepiisfantuluigheorghe/
Protest inedit la Kaufland: “Lasă-ne copiii în pace!”, Foto: facebook.com/jnepiisfantuluigheorghe/

Mai mult, au verificat seria de la șasiul mașinii, nefiind mulțumiți cu inscripția de pe caroserie, i-am îndemnat să aducă un autogen și să taie duba bucăți pentru a găsi seria mult dorită. 

Văzând că suntem sechestrați fără motiv, am sunat la 112 și am cerut sprijinul polițiștilor adevărați pentru a fi eliberați. Ne-au răspuns că putem face plângere după ce scăpăm.

După aproximativ 70 de minute am fost lăsați să plecăm fără să ni se justifice în nici un fel reținerea noastră pentru atâta timp. Mă întreb, oare cât de mulți polițiști nu au treabă, de au putut să trimită 15 agenți pentru trei creștini ortodocși nevinovați?”, au scris pe facebook cei de la Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de BiruintaContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]