RSS
TwitterFacebookPinterest

Invitație la lectură: “Victims of Communism, and their persecutors”

Întrebare: Care este definiția dvs. despre comunism?

Misiunea Declarației despre victimele comunismului și despre persecutorii acestora: Să vorbească în numele victimelor comunismului. Pentru a informa și a inspira cititorii să evite anumite greșeli și, mai ales, să înțeleagă adevărul și să aibă curiozitatea de a fi informați mai bine, despre încercările pe care fiecare dictatură comunistă le-a însemnat pentru peste 100.000.000 de victime neajutorate până în prezent

Antecedente, comportamente / crime, consecințe, discuții și soluții ale atrocităților comuniștilor

Antecedente

Teorii care subliniază conflictul (Victimele comunismului, p. 35)
Lynn Mc Taggard (2002) sugerează că următoarele teorii au fost folosite ca raționamente pentru rasism, sclavie, superioritate de clasă, sexism, invazia națiunilor suverane, persecuții religioase, economice, etnice, politice și de război:

Biologie: evoluția lui Darwin “supraviețuiește cel mai potrivit”.

Psihologie: complexul oedipal al lui Freud.

Sociologie: “Abolirea familiei” de Marx, “lupta de clasă” și “Revoluție continuă” (p. 17).

apiland.ro
Invitație la lectură: "Victims of Communism, and their persecutors"
Invitație la lectură: “Victims of Communism, and their persecutors”

Deoarece toate aceste paradigme au creat conflicte de interese între indivizi (de la superioritatea eredității aristocratice a regalității britanice, până la superioritatea “originilor sănătoase” ale proletariatului comuniștilor ruși) sau “câștiga / pierde” (ei sau noi) paradigma, ei poziționau omenirea la antipodul soluționării conflictelor. Aceasta a condus la declanșarea escaladării conflictelor, a ipotezelor ostile și a comportamentelor distrugătoare față de celălalt, fie ea individuală, națională sau internațională.

Mikhail Bakunin (Victimele comunismului, p. 38), un presupus anarhist ateist, a scris: “Diavolul reprezintă revolta satanică împotriva autorității divine, o revoltă în care vedem spiritul fecund al tuturor mișcărilor omenirii de a se elibera: revoluția “(Bakunin, 1970, p. 206).

Comportamente / Crime

Trauma fiziologică și modificări

Termenul “psihopolitică”, (Victimele comunismului, p. 39) conform Prefata lui Warren B. Heath la Antiumanii lui Dumitru Bacu (1968) este:

O tehnologie mai degrabă decât o știință, deoarece este o aplicație practică a datelor obținute prin cercetări în mai multe științe și poate fi definită ca arta de a controla o națiune, controlând mințile majorității politice dominante a populației sale (p. XVI).

Dumitru Bacu (1968) menționează modul în care trecerea de la experimentele lui Pavlov pe animale, deținuții au fost aduși la suprasolicitare totală. Prin producerea de conflicte între reflexele stabilite, comuniștii s-au dezvoltat cu un procent mare de succes, tehnici stricte de a distruge conștiința victimelor și de a o înlocui cu condamnări utile de partid.

Au folosit reflexe condiționate bazate pe abuz neuro-psihologic. Interesul comunismului a fost acela de a persecuta victimele, în timp ce în cele din urmă le-a instigat victimele să-și denunțe propriile idealuri și chiar le mulțumesc torționarilor pentru astfel de torturi.

Autor: Gabriel Teodor Gherasim MA
Victims of Communism and Their Persecutors Second Edition 2017
Vervante Press, available in Print and PDF at:
http://gabrielgherasim.com/contact.htmlContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]