RSS
TwitterFacebookPinterest

“#Șîeu” m-am fraierit! De-acum fug de haștag-uri ca dracu’ de tâmâie!

Se dovedește într-adevăr că în poza cu președintele Klaus Iohannis nu era Ștefan Mandachi, ci un alt bărbat din Pitești, Alin Radu, care postase poza respectivă pe o rețea de socializare pe data de 22 septembrie 2018, însoțită de către următorul mesaj:

“Care era probabilitatea sa te intalnesti cu presedintele Romaniei fix pe cel mai inalt varf al ei!?!?!”, scria în septembrie 2018 Alin Radu pe facebook

apiland.ro
Alin Radu, Foto: facebook.com/profile.php?id=100002104526458

“Ca să nu mai existe dubii, subliniez și eu ceea ce a spus astăzi realul bărbos din poza cu președintele: Îl cheamă Alin Radu și e din Pitești. N-avem nicio legătură.”, a scris Ștefan Mandachi pe facebook

Însă odată cu acest scandal legat de confuzia între cei doi bărbați cu barbă, apar alte lucruri întunecate cu privire la personajul numit Ștefan Mandachi.

Foto: facebook.com/folica.petrica

UPDATE:

De remarcat este de asemenea și ceea ce spune președintele partidului Rezist despre “fumigena #șîeu “, așa cum numește Petrică Folică inițiativa lui Ștefan Mandachi:

” Românașii noștri sunt umiliți la ei acasă în Harghita, Covasna și Târgu Mureș prin acțiuni antiromânești, în zilele în care ar trebui să comemorăm miile de români uciși în timpul Revoluției de la 1848.

În acest timp, Mafia Comunisto – Securistă, cu ajutorul mass-mediei mercenare, aruncă fumigena #șîeu iar nicio televiziune nu arată discriminarea la care este supus poporul român, la el acasă, de către reprezentanții UDMR care fac politica intereselor Ungariei și ale Rusiei lui Putin.

Și Partidul REZIST vrea autostrăzi în toată România, dar de ce a venit acum această fumigenă din partea sistemului securisto-comunist? Se urmărește și înființarea unui nou partid marionetă?”, a scris pe faceboook Petrică Folică, președintele Partidului REZIST

Știre inițială:

La data de 4 martie publicam un clip video care ni s-a părut inedit prin acțiunea și scopul său. Da, era vorba de clipul video al lui Ștefan Mandachi, cel care făcuse “un metru de autostradă la Suceava”. Ne cerem scuze cititorilor pentru greșeala făcută. Noi ne dezicem de orice partizanat politic, mai ales de unul benefic lui Klaus Iohannis.

“#Șîeu” m-am fraierit! De-acum fug de haștag-uri ca dracu’ de tâmâie!

“#Șîeu” m-am fraierit! De-acum fug de haștag-uri ca dracu’ de tâmâie!

Acum realizăm că frustrările noastre legate de lipsa infrastructurii, de lipsa autostrăzilor din România, sunt exploatate și speculate pentru câștiguri politice, pentru o clică de interese total străine neamului românesc.

"#Șîeu" m-am fraierit! De-acum fug de haștag-uri ca dracu' de tâmâie!, Foto: facebook
“#Șîeu” m-am fraierit! De-acum fug de haștag-uri ca dracu’ de tâmâie!, Foto: facebook

În timp ce un protest de la București la care au participat sute de persoane împotriva unui proiect legislativ privind parteneriatul civil a fost complet neglijat de către presa din România, ca să nu spunem chiar ascuns, “#Șîeu”-ul acestui Ștefan Mandachi a beneficiat de o adevărată explozie mediatică în România?

Când vezi că se înghesuie și fac coadă diverse multinaționale sau firme străine să susțină public protestele “#Șîeu”-ului, iar te pun rapid pe gânduri. Să-ți fie frică de darurile grecilor… Când ați mai văzut voi în ultimele trei decenii să facă efectiv coadă străinii pentru a susține interesele românilor? Lucru necurat, maică!

Diverse firme străine care nu au manifestat până acum sentimente prea nobile la adresa românilor, au anunțat brusc că au hotărât să răspundă provocării lui Ștefan Mandachi…

Lansăm și noi de curiozitate o provocare: câte firme se vor îngrămădi să susțină publicația “Informația Harghitei”, singurul ziar românesc din județul Harghita, o publicație care se chinuie să supraviețuiască, și unde jurnaliștii fac mai curând voluntariat pentru apărarea identității românești?

“#Șîeu” m-am fraierit! De-acum fug de haștag-uri ca dracu’ de tâmâie!Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]