“#Șîeu” m-am fraierit! De-acum fug de haștag-uri ca dracu’ de tâmâie!

Se dovedește într-adevăr că în poza cu președintele Klaus Iohannis nu era Ștefan Mandachi, ci un alt bărbat din Pitești, Alin Radu, care postase poza respectivă pe o rețea de socializare pe data de 22 septembrie 2018, însoțită de către următorul mesaj:

“Care era probabilitatea sa te intalnesti cu presedintele Romaniei fix pe cel mai inalt varf al ei!?!?!”, scria în septembrie 2018 Alin Radu pe facebook

Alin Radu, Foto: facebook.com/profile.php?id=100002104526458

“Ca să nu mai existe dubii, subliniez și eu ceea ce a spus astăzi realul bărbos din poza cu președintele: Îl cheamă Alin Radu și e din Pitești. N-avem nicio legătură.”, a scris Ștefan Mandachi pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Însă odată cu acest scandal legat de confuzia între cei doi bărbați cu barbă, apar alte lucruri întunecate cu privire la personajul numit Ștefan Mandachi.

Foto: facebook.com/folica.petrica

UPDATE:

De remarcat este de asemenea și ceea ce spune președintele partidului Rezist despre “fumigena #șîeu “, așa cum numește Petrică Folică inițiativa lui Ștefan Mandachi:

” Românașii noștri sunt umiliți la ei acasă în Harghita, Covasna și Târgu Mureș prin acțiuni antiromânești, în zilele în care ar trebui să comemorăm miile de români uciși în timpul Revoluției de la 1848.

În acest timp, Mafia Comunisto – Securistă, cu ajutorul mass-mediei mercenare, aruncă fumigena #șîeu iar nicio televiziune nu arată discriminarea la care este supus poporul român, la el acasă, de către reprezentanții UDMR care fac politica intereselor Ungariei și ale Rusiei lui Putin.

Și Partidul REZIST vrea autostrăzi în toată România, dar de ce a venit acum această fumigenă din partea sistemului securisto-comunist? Se urmărește și înființarea unui nou partid marionetă?”, a scris pe faceboook Petrică Folică, președintele Partidului REZIST

Știre inițială:

La data de 4 martie publicam un clip video care ni s-a părut inedit prin acțiunea și scopul său. Da, era vorba de clipul video al lui Ștefan Mandachi, cel care făcuse “un metru de autostradă la Suceava”. Ne cerem scuze cititorilor pentru greșeala făcută. Noi ne dezicem de orice partizanat politic, mai ales de unul benefic lui Klaus Iohannis.

“#Șîeu” m-am fraierit! De-acum fug de haștag-uri ca dracu’ de tâmâie!

“#Șîeu” m-am fraierit! De-acum fug de haștag-uri ca dracu’ de tâmâie!

Acum realizăm că frustrările noastre legate de lipsa infrastructurii, de lipsa autostrăzilor din România, sunt exploatate și speculate pentru câștiguri politice, pentru o clică de interese total străine neamului românesc.

"#Șîeu" m-am fraierit! De-acum fug de haștag-uri ca dracu' de tâmâie!, Foto: facebook
“#Șîeu” m-am fraierit! De-acum fug de haștag-uri ca dracu’ de tâmâie!, Foto: facebook

În timp ce un protest de la București la care au participat sute de persoane împotriva unui proiect legislativ privind parteneriatul civil a fost complet neglijat de către presa din România, ca să nu spunem chiar ascuns, “#Șîeu”-ul acestui Ștefan Mandachi a beneficiat de o adevărată explozie mediatică în România?

Când vezi că se înghesuie și fac coadă diverse multinaționale sau firme străine să susțină public protestele “#Șîeu”-ului, iar te pun rapid pe gânduri. Să-ți fie frică de darurile grecilor… Când ați mai văzut voi în ultimele trei decenii să facă efectiv coadă străinii pentru a susține interesele românilor? Lucru necurat, maică!

Diverse firme străine care nu au manifestat până acum sentimente prea nobile la adresa românilor, au anunțat brusc că au hotărât să răspundă provocării lui Ștefan Mandachi…

Lansăm și noi de curiozitate o provocare: câte firme se vor îngrămădi să susțină publicația “Informația Harghitei”, singurul ziar românesc din județul Harghita, o publicație care se chinuie să supraviețuiască, și unde jurnaliștii fac mai curând voluntariat pentru apărarea identității românești?

“#Șîeu” m-am fraierit! De-acum fug de haștag-uri ca dracu’ de tâmâie!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Invitație la lectură: "Victims of Communism, and their persecutors"

Dum mart. 17 , 2019
Întrebare: Care este definiția dvs. despre comunism? Misiunea Declarației despre victimele comunismului și despre persecutorii acestora: Să vorbească în numele victimelor comunismului. Pentru a informa și a inspira cititorii să evite anumite greșeli și, mai ales, să înțeleagă adevărul și să aibă curiozitatea de a fi informați mai bine, despre […]

Poate vă place și:

libris.ro