Q.E.D. : Oile #Rezist, USR și PLUS au parte fix de ceea ce merită

Deși ne-au mâncat urechile și nervii cu maimuțărelile lor, cu ipocritele lor campanii Fără penali, uitând însă complet de proprii lor corupți, criminali și traseiști politici plasați la cârma filialelor USR, iată că ușor ușor votanții și simpatizanții acestor menajerii încep să-și primească din plin răsplata.

Chiar dacă presa n-a fost la fel de agresivă ca în cazul lui Ponta, Dragnea sau alți baroni PSD-iști, în ultima vreme încep să apară la iveală și multe dintre mizeriile liderilor USR, PLUS & comp. USR-iști de la vârful formațiunii politice au fost descoperiți cu contracte oneroase cu duiumul cu statul, ba chiar și filiere de colaborare cu PSD-iști pe care-i blamează pentru corupție, și cu multe alte bestemății care abia așteaptă și ele să iasă într-o măsură mai mare sau mai mică la lumină.

Un exemplu edificator care nu mai lasă loc niciunui comentariu este cazul unui PSD-ist de cursă lungă, transformat peste noapte în președinte de filială USR.

Q.E.D. : Oile #Rezist, USR și PLUS au parte fix de ceea ce merită
Q.E.D. : Oile #Rezist, USR și PLUS au parte fix de ceea ce merită

„Oameni noi. Această glumă sinistră pe care noua stângă o aruncă electoratului tânăr, visător de Harap-Alb în politică. Nenea asta a fost 15 ani secretar la PSD, acum este președinte de filiala USR, deci om nou. Hai că e bine. Îndrăznește să creezi!”, a scris pe facebook Tiberiu Popescu

Și într-adevăr, atunci când te duci pe pagina de facebook a filialei USR Cristești din județul Iași, îl descoperi pe acest Doru Mihăilă figurând ca președinte al USR Cristești.

Q.E.D. : Oile #Rezist, USR și PLUS au parte fix de ceea ce merită!

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare


Galerie Foto:

[envira-gallery id=”102423″]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns