libris.ro

Radu Herjeu: „Cioloș nu vrea să-l voteze și altcineva în afara talibanilor haștagiști?”

Radu Herjeu, membru titular lal Consiliului Naţional al Audiovizualului, fost realizator de emisiuni de televiziune si prezentator de stiri, găsește inexplicabilă reacția pripită a unui politician precum Dacian Cioloș cu privire la decizia de urmărire penală a fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Eu nu înțeleg. Cioloș nu vrea să-l voteze și altcineva în afara talibanilor haștagiști? Altfel nu se explică graba cu care s-a erijat în lider de gardă pretoriană a ”penalei”, înainte ca oricine măcar să apuce să se-ntrebe ce naiba o fi în dosarul acela.”, scrie Radu Herjeu pe facebook

Și într-adevăr, Dacian Cioloș se lanseanză public într-o campanie necondiționată de susținere a Codruței Kovesi, fără să pară a-și pune întrebări cu privire la conținutul repectivelor dosare penale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Încercarea de intimidare și discreditare a Laurei Codruța Kovesi este o acțiune de compromitere publică specifică actualei puteri. Liderii PSD-ALDE nu doresc ca fosta șefă a DNA să ajungă procuror-șef european și folosesc toată mașinăria de manipulare și de presiune, dar și instituțiile subordonate politic, pentru a stopa chiar și fizic această numire pe ultima sută de metri.
Așa au procedat cu toți cei care li se opun și e momentul să înțelegem că situația se va înrăutăți cu cât ne apropiem de campania electorală.
Punerea sub acuzare a Laurei Codruța Kovesi de către Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie este o dovadă că au construit mecanismele necesare pentru a supune Justiția intereselor acestei rețele clientelare de putere. (…)
Ceea ce fac acum PSD și ALDE pentru a o discredita pe Laura Codruța Kovesi este un nou pas din planul lor mârșav. Teama că adevărul va ieși la iveală și că se va dovedi că România este condusă de un grup cu intenții și practici mafiote îi face să acționeze disperat. ” , a scris Dacian Cioloș zilele acestea pe facebook

Chiar așa, s-a transformat Dacian Cioloș în „avocatul diavolului”, fără ca măcar să cunoască măcar amănuntele esențiale din acel dosar? Ori Cioloș este întors cu cheița la apelul bocancilor și face mereu ceea ce i se ordonă?

Când în sfârșit am căzut și noi de acord cu propunerea „fără penali în funcții publice”, USR-iștii au întors-o ca la Ploiești?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info