RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Azi are loc Marșul pentru Viață de la Iași: “UNIC din prima secundă”

Marșul pentru Viață de la Iași este un eveniment care strânge cu fiecare an tot mai mulți participanți, proveniți din medii sociale și culturale tot mai diverse. În acest an, ieșenii sunt așteptați sâmbătă, 23 martie 2019, în Piața Unirii, începând cu ora 14:00.

Este aproape înălțător să vezi cum Piața Unirii din urbea moldavă se umple în fiecare an de oameni din diferite pături sociale, de la vlădică la opincă, români din mediul rural alături de profesori universitari, preoți, avocați, oameni de afaceri, sau de oameni din diverse alte domenii. Acolo nu mai contează poziția socială: cu toții sunt voci care se ridică pentru a apăra dreptul la viață, ostași în slujba binelui, a ordinii firești a vieții.

libris.ro
Azi are loc Marșul pentru Viață de la Iași: "UNIC din prima secundă", Foto: facebook.com/MarsulpentruViataIasi
Azi are loc Marșul pentru Viață de la Iași: “UNIC din prima secundă”, Foto: facebook.com/MarsulpentruViataIasi

Și în acest an se anunță o participare importantă din partea comunității ieșene la Marșul pentru Viață de la Iași. Programul va începe de la 12:30 cu niște scurte momente artistice, urmate apoi de la ora 13:00 de discursurile invitaților, pentru ca în cele din urmă să înceapă Marșul de la ora 14:00 din Piața Unirii, pe traseul Piața Unirii – Colegiul Național – Blvd. Independenței – str. I. C. Brătianu – Teatrul Național – Blvd. Ștefan cel Mare și Sfânt – Piața Unirii.

Așa a fost anii trecuți la Marșul pentru Viață de la Iași:

Marșul pentru Viață de la Iași din anul 2018

Mii de participanti la editia din 2018 a "Marsului pentru Viata" de la Iasi
Mii de participanti la editia din 2018 a “Marsului pentru Viata” de la Iasi
Mii de participanti la editia din 2018 a "Marsului pentru Viata" de la Iasi
Mii de participanti la editia din 2018 a “Marsului pentru Viata” de la Iasi

Marșul pentru Viață de la Iași din anul 2017

Marsul pentru Viata, 25 Martie 2017, IASI
Marsul pentru Viata, 25 Martie 2017, IASI
Reactie halucinanta impotriva "Marsului pentru viata" din partea unui "expert parlamentar", Foto: Marsul pentru viata de la IASI
Reactie halucinanta impotriva “Marsului pentru viata” din partea unui “expert parlamentar”, Foto: Marsul pentru viata de la IASI
Un nou atac din partea consilierului parlamentar impotriva marsului pentru viata: "Nu-l cunosc pe Dumnezeul vostru.Coalitia pentru familie, o secta medievala"
Un nou atac din partea consilierului parlamentar impotriva marsului pentru viata: “Nu-l cunosc pe Dumnezeul vostru.Coalitia pentru familie, o secta medievala”


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info