RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Aurelian Pavelescu: “Iohannis este făcut mincinos pe față și instigator al minciunii și urii față de creștini”

Avocatul Aurelian Pavelescu consideră inacceptabil atacul lui Klaus Iohannis “la adresa familiei creștine prin luarea în derâdere a susținătorilor referendumului pentru familie”.

După replicile venite din partea unor reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române împotriva partizanatului manifestat de președintele României cu privire la referendumul pentru familie, Aurelian Pavelescu salută implicarea BOR pentru apărarea familiei creștine.

“BOR, ÎN SFÂRȘIT, PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE ÎMPOTRIVA LUI KLAUS IOHANNIS!

libris.ro

După atacul inacceptabil al lui Klaus Iohannis la adresa familiei creștine prin luarea în derâdere a susținătorilor referendumului pentru familie, Biserica ortodoxă a lansat două atacuri fără precedent împotriva acestuia. Primul, asumat de purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, cel care exprimă exclusiv poziția Patriarhului, și al doilea al Episcopului Hușilor, Ignatie.

Poziția BOR a părăsit pentru prima dată tonul bisericos și conciliant, fiind extrem de dură. Iohannis este făcut mincinos pe față și instigator al minciunii și urii față de creștini. Este dincolo de dubiu că BOR va milita pentru ca Iohannis să nu mai câștige al doilea mandat.

De altfel, BOR nu l-a vrut pe Iohannis Președinte nici în 2014, cunoscând cu siguranță ceea ce românii au aflat mai târziu, că Iohannis urăște poporul român și pe creștini, indiferent de confesiune. Atacul BOR de atunci s-a întors, însă, împotriva sa, celălalt candidat, Victor Ponta, prin aroganța și suficiența lui dându-i un sprijin direct chiar lui Klaus Iohannis.

Aurelian Pavelescu: "Iohannis este făcut mincinos pe față și instigator al minciunii și urii față de creștini"
Aurelian Pavelescu: “Iohannis este făcut mincinos pe față și instigator al minciunii și urii față de creștini”

BOR a deschis acum o nouă luptă împotriva lui Iohannis. Nici nu avea ce face. Insultele lui Iohannis nu mai pot fi acceptate de biserică. Îmbrățișat de grupurile anarhiste și ateiste ale #Rezist, de rețeaua anti-creștină a lui George Soros, Iohannis a adus și poate aduce prejudicii grave BOR în ochii unui electorat orbit de propagandă și manipulare.

Desigur, BOR, mă refer la ierarhie, are păcatele ei, și nu puține. Funcția pastorală și apostolică au fost uitate aproape complet, iar poporul a fost lăsat să se zbată în rătăciri. BOR s-a comportat și ea ca partidele politice, luând frica Bruxellesului. Dar, voi, dragi ierarhi, îl slujiți pe Hristos și numai pe el!

Acum BOR are nevoie de sprijinul credincioșilor în lupta aprigă cu Klaus Iohannis și rețeaua Soros, care doresc destructurarea României! Vom putea să-i dăm acest ajutor? Dacă nu, s-ar putea să fie fără întoarcere, asaltul răului să nu mai poată fi oprit! Sunt convins că toate celelalte biserici sunt în consens cu BOR, e nevoie de solidaritate!”, a scris pe facebook Aurelian PavelescuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]