Nesimțire… diplomatică: Ambasada Finlandei anunță că urmărește îndeaproape cazul lui Kovesi

Ambasada Finlandei la București avertizează pe pagina sa de facebook că … urmărește îndeaproape cazul procurorului Laura Codruta Kovesi, care a fost pus sub control judiciar, și căreia i-a fost interzis să părăsească țara și să vorbească presei.

Poziția Ambasada Finlandei în cazul Kovesi
Ambasada Republicii Finlanda în România urmărește îndeaproape cazul în care procurorul recunoscut, Laura Codruta Kovesi, a fost pus sub control judiciar, i-a fost interzis să părăsească țara și să vorbească presei. Laura Codruta Kovesi este apreciată la nivel european și internațional și are rezultate excelente în lupta împotriva corupției.”, scrie pe afcebook Ambasada Finlandei la București

Nesimțire... diplomatică: Ambasada Finlandei anunță că urmărește îndeaproape cazul lui Kovesi, Foto: facebook
Nesimțire… diplomatică: Ambasada Finlandei anunță că urmărește îndeaproape cazul lui Kovesi, Foto: facebook

România nu se mai poate nici scărpina în … anumite locuri, fără aprobarea unor diverse ambasade? Un circ ridicol continuă de ani buni la adresa României cu toate aceste ambasade care își tot suflă mucii în ciorba românilor. Chiar nu mai avem bărbați de stat adevărați, diplomați de carieră care să pună cu botul pe labe toate aceste ambasade care și-au luat-o prea tare în cap?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Cu ce drept face o ambasadă străină presiuni cu privire la urmăriții penal din România? În vreme ce România nu-și poate recupera nici proprii cetățeni din mâinile unui stat care are o politică extrem de controversată la adresa copiilor, Finlanda vrea cumva să facă legea și pe teritoriul statului român?

Finlanda, dă-ne copiii români înapoi, și nu te mai amesteca în treburile interne ale țării noastre!

UPDATE:

Miorlăielilor diplomatice ale celor de la Ambasada Finlandei de la București se alătură și cele ale Ambasadei Canadei în România:

“Sunt tulburat de rapoartele din această seară, potrivit cărora Laura Kovesi a fost pusă sub control judiciar de către autoritățile române, i-a fost interzis să părăsească țara și i s-a interzis să vorbească cu mass-media”, a transmis Kevin Hamilton, Ambasadorul Canadei în România, Bulgaria și Moldova

Miorlăielile "diplomatice" ale ambasadei Canadei în România, foto: facebook
Miorlăielile “diplomatice” ale ambasadei Canadei în România, foto: facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Steluta Cataniciu: "Am văzut azi un Parlament European îngrijorat de punerea sub control judiciar a Laurei Codruța Kovesi"

sâm mart. 30 , 2019
Steluţa CĂTĂNICIU, deputat ALDE, se întreabă de ce n-a văzut aceeași îngrijorare și atunci când fostul procuror general, Tiberiu Nițu, a fost inculpat și trimis în judecată, iar apoi acesta a fost achitat pe motiv că fapta nu există. “Am văzut azi un Parlament European îngrijorat de punerea sub control […]

Poate vă place și:

libris.ro