PROTEST al românilor pe pagina de facebook a Ambasadei Finlandei, pentru cazul Smicala

PROTEST al românilor pe pagina de facebook a Ambasadei Finlandei

În ultimele zile a avut loc în mediul online un protest inedit, mai multe zeci de persoane lăsând pe pagina de facebook a
Ambasadei Finlandei mesaje de protest privind cazul Smicală.

„Un stat european traumatizeaza doi copii, ținuți departe de mama lor, împotriva voinței lor. Eliberați-i pe Mihai și Maria Jalaskoski!” , spune Flavian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

„Copiii au nevoie de mama lor. Stopați persecuția Dr. Cameliei Smicala, stop abuzului! Fiți o țară europeană adevărată!”, cere Nicoleta.

„Aveți pretenția să fiți o țară civilizată, dar prin răpirea copiilor va asemănați mai mult cu o societate tribală”, a comentat și Dan.

Românii, în marea lor majoritate membri sau simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), au solicitat autorităților finlandeze să stopeze abuzul asupra celor doi copii ai Cameliei Smicală, Mihai și Maria Jalaskoski.

Copiii sunt ținuți împotriva voinței lor în centre de plasament, fără posibilitatea de a-și vedea mama sau de a vorbi cu avocatul, totul în numele interesului lor ultim. Protestatarii insistă că această privațiune este traumatică și nicidecum în bunul interes al copiilor.

Mesajele de pe pagina Ambasadei au început deja să fie șterse sau cenzurate la publicare.Cetățenii români care au lăsat mesaje au vrut să aducă la cunoștința cât mai multor români cazul și să transmită un mesaj deprotest Ambasadei, care astfel să ajungă la autoritățile finlandeze, dar și la cele române, care doar au promis ajutor, dar nu l-au oferit.

Ei insistă că doar prin implicare comună pot influență cursul evenimentelor, din ce în ce mai tragice. Doamna Smicala a anunțat astăzi că este puternic presată să renunțe la demersul de a-și vedea și recupera copiii, de dată această prin amenințarea unei condamnări cu suspendare de 6 luni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Moment de iluminare: „Ar fi o mare nenorocire dacă am lăsa țara pe mâna derbedeilor din clasa politică, a așa zișilor lideri de partid!”

mar dec. 10 , 2019
În urmă cu vreo două săptămâni am primit și am publicat un text, un interviu pe care dl Aurel Rogojan i-l lua unui înalt ofițer din Servicii, din SRI. Ca între colegi, ofițerul rezervist Rogojan îl întreabă direct și abrupt pe ofițerul activ SRI: nu cumva în zilele noastre serviciile secrete […]

Poate vă place și:

libris.ro