RSS
TwitterFacebookPinterest

PROTEST al românilor pe pagina de facebook a Ambasadei Finlandei, pentru cazul Smicala

PROTEST al românilor pe pagina de facebook a Ambasadei Finlandei

În ultimele zile a avut loc în mediul online un protest inedit, mai multe zeci de persoane lăsând pe pagina de facebook a
Ambasadei Finlandei mesaje de protest privind cazul Smicală.

“Un stat european traumatizeaza doi copii, ținuți departe de mama lor, împotriva voinței lor. Eliberați-i pe Mihai și Maria Jalaskoski!” , spune Flavian.

“Copiii au nevoie de mama lor. Stopați persecuția Dr. Cameliei Smicala, stop abuzului! Fiți o țară europeană adevărată!”, cere Nicoleta.

“Aveți pretenția să fiți o țară civilizată, dar prin răpirea copiilor va asemănați mai mult cu o societate tribală”, a comentat și Dan.

Românii, în marea lor majoritate membri sau simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), au solicitat autorităților finlandeze să stopeze abuzul asupra celor doi copii ai Cameliei Smicală, Mihai și Maria Jalaskoski.

apiland.ro

Copiii sunt ținuți împotriva voinței lor în centre de plasament, fără posibilitatea de a-și vedea mama sau de a vorbi cu avocatul, totul în numele interesului lor ultim. Protestatarii insistă că această privațiune este traumatică și nicidecum în bunul interes al copiilor.

Mesajele de pe pagina Ambasadei au început deja să fie șterse sau cenzurate la publicare.Cetățenii români care au lăsat mesaje au vrut să aducă la cunoștința cât mai multor români cazul și să transmită un mesaj deprotest Ambasadei, care astfel să ajungă la autoritățile finlandeze, dar și la cele române, care doar au promis ajutor, dar nu l-au oferit.

Ei insistă că doar prin implicare comună pot influență cursul evenimentelor, din ce în ce mai tragice. Doamna Smicala a anunțat astăzi că este puternic presată să renunțe la demersul de a-și vedea și recupera copiii, de dată această prin amenințarea unei condamnări cu suspendare de 6 luni.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]