fbpx

RSS

Țara te vrea prost! Salariul cel…

Ministerul "progresi…

Epstein a fost un fel de Plahotn…

De ce-l aducem în di…

Protest la București împotriva "…

Așa numita "taxă Oxi…

Liga Studenților (LS IAȘI) a săr…

La Orhei am particip…

În România este permis doar pupa…

Deși o gramadă de sa…

Bucurie bolșevică din partea USR…

Cunoscut mai curând …

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Mihai Godea: “Bunicii noștri au riscat cu viața lor și a copiilor lor pentru idealul românesc. Noi oare nu putem ceda măcar ceva funcții, titluri și orgolii?”

Print Friendly, PDF & Email

Mihai Godea îndeamnă liderii unioniști să-și sacrifice orgoliul pe altarul unirii: Să punem pe masă ștampilele și funcțiile de președinți de partid.

“Bunicii noștri au riscat cu viața lor și a copiilor lor pentru idealul românesc. Noi oare nu putem ceda măcar ceva funcții, titluri și orgolii?” a subliniat Mihai Godea într-un interviu acordat publicației Tribuna.  

“Înainte să cerem sacrificii și eforturi de la cetățeni, hai să facem noi primul sacrificiu: să punem pe masă ștampilele și funcțiile de președinți de partid, organigramele noastre interne, conturile, și să începem crearea Partidului Unionist, care va duce Basarabia acasă.” a îndemnat liderul PAD.

În cadrul interviului liderul PAD a explicat că formarea unui bloc electoral și nu a unui partid unionist va servi doar la colectat voturile unioniștilor fără a  ajuta semnificativ la realizarea Re-Unirii cu România.

libris.ro

“Re-Unirea este o miză prea mare, prea valoroasă ca să servească doar ca locomotivă electorală. Oamenii care, de 30 de ani, au militat pentru românism în Basarabia, nu merită să fie din nou dezamăgiți, speranțele lor nu trebuie risipite din nou pe tehnologii politice. De asta invităm respectuos și insistent formațiunile unioniste să fuzioneze într-un singur partid înainte de alegeri” a declarat M. Godea în context.

Sursa: Serviciul de Presă
Partidul Acţiunea Democratică


Comentarii

comentarii

Social Links

Glasul.info

Redacția la Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism

Contact: redactie@glasul.info
Social Links
telekom.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
orange.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL