GEORGE SIMION: ROMÂNIA ARE NEVOIE DE UN PROIECT DE ȚARĂ

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion consideră că partidele politice nu au proiect de țară și nu își doresc nimic pentru România. George Simion susține că după aderarea la NATO și la Uniunea Europeană, România are nevoie de un nou proiect de țară.

„Reîntregirea națională trebuie să fie următorul proiect de țară al României. Toate partidele politice s-au compromis în ultimii 30 de ani și au sădit ură și dezbinare între români, iar rezultatele sunt dezastruoase: ne-am pierdut cea mai importantă resursă a țării – oamenii, care au luat drumul exilului, ne-am vândut bogățiile subsolului pe nimic, ne-am tăiat pădurile, agricultura și mineritul s-au prăbușit, suntem furați la gaz și curent electric, nu avem autostrăzi, presa este intoxicată de propagandă, nu ne cinstim eroii, nu susținem capitalul românesc, nu ne sprijinim sportivii, artiștii, olimpicii sau inventatorii și ne-am rupt de valorile istorice pe care s-a clădit națiunea română. A sosit momentul să spunem ferm „GATA, nu mai votăm partide politice!”. A venit momentul ca pe 26 mai să votăm un independent care are ca proiect de țară reîntregirea națională, unitatea tuturor românilor”, a declarat George Simion, candidat independent.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion, va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei, dar și al tuturor resurselor României.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns