RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Rareș Bogdan: “Mi-au atacat tatăl. I-am rugat frumos să mă atace pe mine, să îmi lase familia în pace”

“R. Bogdan parcă n-ar şti că tatăl său a falimentat Combinatul Ocna Mureş”, scrie cotidianul.ro

Lupta electorală devine tot mai agresivă, pe măsură ce se apropie sorocul alegerilor europarlamentare. Păcatele trecutului familiei lui Rareș Bogdan sunt scoase la lumină atât de oameni simpli, cât și de politicienii adversari care exploatează aceste povești tenebroase.

Problema pe scurt: Ocna de Mureș este un oraș distrus atât la propriu cât și la figurat de proasta sau chiar rău intenționata gestionare a fostului Combinat Ocna de Mureș. Generații întregi de cetățeni ai acestei localități au fost nevoiți să ia calea exilului în afara României după falimentul combinatului din oraș. Cel responsabil de această catastrofă? Nimeni altul decât tatăl lui Rareș Bogdan,  IOAN BOGDAN, fostul director general al Combinatului de produse sodice de la Ocna Mureș!

libris.ro
Demolarea coșului de fum de la fabricarea silicatului de sodiu la Ocna Mureș, Foto: youtube

Când aud de familia Bogdan, majoritatea locuitorilor din Ocna Mureș nu au decât cuvinte de ocară. Povestea este destul de bine cunoscută în mediul politic din România, însă abia odată cu trecerea lui Rareș Bogdan la PNL în fruntea listei pentru alegerile europarlamentare a fost scoasă la lumină, deși localnicii au scris și au făcut sesizări ani de-a rândul către presă și diferite instituții ale statului, fără să fie prea mult băgați în seamă.

După ce adversarii politici și presa au răscolit această poveste tenebroasă a familiei Bogdan, Rareș Bogdan a început să se autovictimieze:

„Mi-au atacat soția însărcinată, mi-au atacat tatăl. I-am rugat frumos să mă atace pe mine, să îmi lase familia în pace”, a declarat Rareș Bogdan

Încă de pe la mijlocul lunii martie, pe adresa redacției am primit mai multe materiale și acuzații din partea locuitorilor din Ocna Mureș, revoltați că fiul celui care le-a falimentat combinatul ce asigura locuri de muncă pentru majoritatea familiilor, și care a avut partea de o studenție în răsfăț la Cluj-Napoca pe banii celor care sufereau la Ocna Mureș, candidează acum la europarlamentare.

“Pe vremurile acelea, puteai să fii numit directorul unui combinat de asemenea dimensiuni dacă nu făceai parte din sistemul comunist, sau mai mult chiar, cu legături în Securitate? Ți se dădea ție pe mână ditamai combinatul pe ochi frumoși?”, ne întreabă un locuitor din Ocna Mureș.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]