Glasul.info 28 mai 2019
Se întorc hoitarii de la FMI! Și-au luat țara înapoi!
Print Friendly, PDF & Email

Cum se face că aproape la fiecare criză majoră din România, apar imediat și hoitarii de la FMI? Multinaționalele, statul paralel, oculta mondială, FMI-ul și alți asasini economici și-au recâștigat colonia? Cel puțin asta ne-o spun tare și răspicat slugile lor cu buzele râncede, și mirosind greoi a funduri internaționaliste.

Deși România nu mai are un acord de finanțare cu Fondul Monetar Internațional, o delegație a FMI condusă de către Jaewoo Lee începe de luni timp de două săptâmâni, o vizită la București pentru efectuarea unei analize cu privire la evoluția economiei din România.

S-o tratăm ca pe o coincidență? Țările care au făcut această greșeală s-au cufundat în haos economic și anarhie socială. De aceea orice vizită a FMI-ului trebuie privită cu maximă îngrijorare și precauție.

Se întorc hoitarii de la FMI! Și-au luat țara înapoi!
Se întorc hoitarii de la FMI! Și-au luat țara înapoi!

Poate că pentru multă lume a trecut aproape neobservată o postare a consilierului președintelui USR, Dan Barna, însă nu și pentru noi. În respectiva postare Andrei Caramitru propunea ca FMI-ul să preia nici mai mult nici mai puțin decât… controlul Guvernului României!

“Înclin să cred că singura șansă pe care încă o avem (și timming-ul este scurt) este să forțăm o criză economică majoră (prin neplata taxelor la stat) plus băncile să nu mai finanțeze deficitul bugetar. Și să fie impus un program IMF (n.r. FMI / Fondul Monetar Internațional) care să preia controlul guvernului pentru o perioadă.

Foto: facebook

Deși pentru unii postarea lui Andrei Caramitru ar părea pură fantezie, presa a relatat în ultima vreme despre dificultățile Guvernului României de a se împrumuta de pe piața bancară. Să fie vorba tocmai despre ce pomenea neomarxistul Caramitru Junior? Adică ca “băncile să nu mai finanțeze deficitul bugetar”?