RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Se întorc hoitarii de la FMI! Și-au luat țara înapoi!

Cum se face că aproape la fiecare criză majoră din România, apar imediat și hoitarii de la FMI? Multinaționalele, statul paralel, oculta mondială, FMI-ul și alți asasini economici și-au recâștigat colonia? Cel puțin asta ne-o spun tare și răspicat slugile lor cu buzele râncede, și mirosind greoi a funduri internaționaliste.

Deși România nu mai are un acord de finanțare cu Fondul Monetar Internațional, o delegație a FMI condusă de către Jaewoo Lee începe de luni timp de două săptâmâni, o vizită la București pentru efectuarea unei analize cu privire la evoluția economiei din România.

S-o tratăm ca pe o coincidență? Țările care au făcut această greșeală s-au cufundat în haos economic și anarhie socială. De aceea orice vizită a FMI-ului trebuie privită cu maximă îngrijorare și precauție.

Se întorc hoitarii de la FMI! Și-au luat țara înapoi!
Se întorc hoitarii de la FMI! Și-au luat țara înapoi!

Poate că pentru multă lume a trecut aproape neobservată o postare a consilierului președintelui USR, Dan Barna, însă nu și pentru noi. În respectiva postare Andrei Caramitru propunea ca FMI-ul să preia nici mai mult nici mai puțin decât… controlul Guvernului României!

“Înclin să cred că singura șansă pe care încă o avem (și timming-ul este scurt) este să forțăm o criză economică majoră (prin neplata taxelor la stat) plus băncile să nu mai finanțeze deficitul bugetar. Și să fie impus un program IMF (n.r. FMI / Fondul Monetar Internațional) care să preia controlul guvernului pentru o perioadă.

libris.ro
Foto: facebook

Deși pentru unii postarea lui Andrei Caramitru ar părea pură fantezie, presa a relatat în ultima vreme despre dificultățile Guvernului României de a se împrumuta de pe piața bancară. Să fie vorba tocmai despre ce pomenea neomarxistul Caramitru Junior? Adică ca “băncile să nu mai finanțeze deficitul bugetar”?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]