RSS
TwitterFacebookPinterest

USR și Kovacs se plăceau și se curtau încă din luna februarie a acestui an! Scenarii cu iz conspiraționist

Pe mulți i-a uimit propunerea lui Eckstein Kovacs Peter in calitate de candidat pentru ocuparea funcției de avocat al poporului de către cei din alianța USR-PLUS. Însă avem indicii că aceștia se plăceau și se curtau încă de pe la sfârșitul lunii februarie a acestui an.

La fel de surprinzătoare este și susținerea PNL-ului pentru același Eckstein Kovacs Peter. Unele voci, inclusiv dintre cele de pe partea opusă a eșichierului  politic, spun că totul ar porni de la nevoia pentru voturile UDMR-ului în cazul unei eventuale moțiuni de cenzură.

USR și Kovacs se plăceau și se curtau încă din luna februarie a acestui an! Scenarii cu iz conspiraționist, Foto: Facebook / Kiss Tamas

Cu toate că Eckstein Kovacs Peter a demisionat oficial în lumina reflectoarelor din UDMR din cauza unor așa zise divergențe de opinie, el rămâne în continuare apropiat atât de UDMR, cât și de alte organizații maghiare din Transilvania care militează pentru autonomie sau federalizarea României.

Priviți cine este cu adevărat și cu cine se înhăitează USR-ul! Cu secesioniști! Rog distribuiți și faceți cunoscut adevărul, Foto: Facebook / Kiss Tamas

Și acum să ajungem și la latura conspiraționistă: de unde știau pițifelnicii de la USR & PLUS că vor fi marii câștigători ai alegerilor (n.r. PNL a avut doar o modestă creștere de procente față de ce câștigase la alegerile anterioare) din România, ca să-și pregătească încă din luna februarie un candidat pentru funcția de avocat al poporului?

apiland.ro

Prea al dracului mai seamănă cu “prezicerea” lui Rareș Bogdan cu privire la un nou premier al României în persoana lui Dacian Cioloș, cu foarte multă vreme înainte de incidentul de la Colectiv.

Să înțelegem așadar că în jalnica noastră colonie nu contează cine, câți și cum votează, ci contează numai scenariile de dinainte pregătite din afara țării?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]