RSS
TwitterFacebookPinterest

Cum aduci românii din străinătate înapoi acasă? O româncă a inițiat un proiect incredibil!

Ceea ce n-au reușit guvernanții ani la rând, să aducă înapoi din străinatate populația activă a României, își propune cu cu foarte mult entuziasm o româncă: doamna Simona Niculescu, cunoscută opiniei publice mai cu seama pentru “meciurile” ei cu administrația locală.

“Frați Români, veniți ACASĂ!” este titlul unui eveniment ce va avea loc pe data de 20 iunie 2019, începând cu orele 18:30, atunci când ATITUDINEA PUBLICĂ împreună cu invitații săi urcă pe scena Casei de Cultură George TOPÂRCEANU din Curtea de Argeș.

Primul eveniment al Asociației ATITUDINEA PUBLICĂ este unul cu o încărcătură simbolică și emoționantă pentru români.

“Asociația PUBLIC ATTITUDE, înființată la Paris, vine în sprijinul românilor din străinătate, ajutându-i să se întoarcă ACASĂ. Din păcate principalele piedici sunt din partea administrației publice. Punând accent pe rezolvarea amiabilă a litigiilor ivite cu ocazia repatrierii, asociația noastră este un partener atât pentru administrația publică cât și pentru românii expatriați, încurajând dialogul și aplanând diversele conflicte încă din faza incipientă.”, scrie public-attitude.ro

Frați români, veniți acasă!” este de asemenea și titlul unei emoționante piese pe care artista de muzică populară Mariana ANGHEL o va lansa în premieră la evenimentul de la Curtea de Argeș.

O piesă deosebit de emoționantă va interpreta de asemenea și domnul Viorel Nicolae POP în cadrul aceluași eveniment.

apiland.ro

Alături de doamna Simona NICULESCU, primul cetățean ce a obținut în instanță reabilitarea unui drum public, obligarea administrației la construirea rețelei de apă potabilă, vor lua cuvântul:

  • Părintele Mihai Andrei ALDEA, filolog (Mânăstirea Paltin – Petru Vodă)
  • Domnul Lucian TODORAN, consultant în resurse umane (Cluj Napoca)
  • Domnul Dan TĂNASĂ, jurnalist (Sfântu-Gheorghe)
  • Doamna Daniela CIUTĂ, Buletin de Carei (Carei)
  • Domnul Dumitru ILIESCU, pensionar (Băiculești)
  • Domnul Adrian BĂNICĂ, inginer (Bascov).

Fiecare intervenient va vorbi despre experiențele proprii în relațiile cu administrația publică. Fie că a obținut răspunsuri legale la cererile de informații de interes public depuse (de voie sau de nevoie, obligați de către instanță), fie că a reușit să dea jos însemne ilegale afișate pe sediile instituțiilor publice (tot prin instanță), fie că a reușit să rezolve amiabil o lucrare de interes public pe o simplă cerere formulată de asociația noastră, oricare dintre vorbitorii prezenți vă va convinge că SE POATE avea o relație cu administrația publică. Nu suntem condamnați să suportăm la nesfârșit disprețul “autorităților” la adresa noastră, cetățeni plătitori de taxe și impozite.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]