RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

USR-iștii fug ca dracu de … tămâie! Cine îi chinuie tămâindu-i dimineața pe USR-iști

“Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie … să mai scoată dracii din ei!

 În zilele în care sunt şedinţe de consiliu general în primăria capitalei, cineva dă cu tămâie la intrarea în sălile grupurilor USR şi PNL. Vorba umblă că ar fi o persoană pusă de primăriţa Gabriela Firea pentru a mai scoate din dracii celor de la USR. Aceştia au „făcut spume la gură” din cazua mirosului de tămâie.

Domnul consilierul municipal USR Ciprian Ciucu a postat cu ciuda următorul mesaj pe FaceBook:

“Vă dau cuvântul meu de onoare… În zilele în care sunt ședințe de Consiliu General, și doar atunci, de dimineață, primărița Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie. Spuneți și dumneavoastră, așa se comportă oamenii întregi la minte? Vorbim despre primarul Bucureștiului. Când ajung mai devreme, ca astăzi de exemplu, mirosul de tămâie este foarte persistent“, a scris Ciprian Ciucu pe pagina lui de Facebook

Foto: Facebook / razboiulinformational.ro

Se pare că cei de la USR nu suportă mirosul de tămâie, sau potrivit vorbei acelea din popor: fug ca dracu de tămâie … atunci când se dă cu tămâie.

Efecte fitoterapeute

 Tămâia este considerată a avea efect fito-terapeutice ea fiind utilizată în ceremonii religioase, în aromoterapie sau ca şi constituent în anumite produse cosmetice cat si pentru anumite tincturi naturiste.În compoziţia chimică a tămâiei intră: gumirezine, uleiuri eterice (camfen, cadinen, felandren, olibanol) şi substanţe amare.

libris.ro

Beneficii şi proprietăţi

 Tămâia este recunoscută pentru următoarele beneficii: expectorantă, analgezică, antiseptică, antiinflamatori, antidepresivă, calmantă şi chiar sedativă. Folosită ca tinctura sau aerosol aceasta poate fi utilizată pentru ameliorarea următoarelor afecţiuni: guturai, sinuzite, bronşite, laringite sau stări nervoase.

Studii recente au arătat ca uleiul de tămâi poate avea efecte benefice în lupta împotriva cancerului.

Unul din beneficiile recunoscute ale tămâiei este acela de a calma stările nervoase, prin urmare domnul Ciprian Ciucu nu are motiv să fie „nervos”. Decât dacă, Doamne fereşte nu se gândim la implicaţiile spirituale al „supărări” domnului consilier.

Noi aici vedem un alt atac subtil împotriva biserici pe linia „scoateri icoanelor”, bănuiesc că dacă ar fi fost vorba de beţişoare chinezeşti cu miros de santal nu era nici o problemă … nu domnule Ciprian Ciucu?”

Sursa: razboiulinformational.ro

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Galerie Foto:Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info