RSS

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

PNL-eii iubesc dictatura! Or fi …

PNL-eii iubesc dicta…

Eroul Național Avram Iancu a fos…

,,Și nu e român omul…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

USR-iștii fug ca dracu de … tămâie! Cine îi chinuie tămâindu-i dimineața pe USR-iști

Print Friendly, PDF & Email

“Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie … să mai scoată dracii din ei!

 În zilele în care sunt şedinţe de consiliu general în primăria capitalei, cineva dă cu tămâie la intrarea în sălile grupurilor USR şi PNL. Vorba umblă că ar fi o persoană pusă de primăriţa Gabriela Firea pentru a mai scoate din dracii celor de la USR. Aceştia au „făcut spume la gură” din cazua mirosului de tămâie.

Domnul consilierul municipal USR Ciprian Ciucu a postat cu ciuda următorul mesaj pe FaceBook:

“Vă dau cuvântul meu de onoare… În zilele în care sunt ședințe de Consiliu General, și doar atunci, de dimineață, primărița Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie. Spuneți și dumneavoastră, așa se comportă oamenii întregi la minte? Vorbim despre primarul Bucureștiului. Când ajung mai devreme, ca astăzi de exemplu, mirosul de tămâie este foarte persistent“, a scris Ciprian Ciucu pe pagina lui de Facebook

Foto: Facebook / razboiulinformational.ro

Se pare că cei de la USR nu suportă mirosul de tămâie, sau potrivit vorbei acelea din popor: fug ca dracu de tămâie … atunci când se dă cu tămâie.

Efecte fitoterapeute

 Tămâia este considerată a avea efect fito-terapeutice ea fiind utilizată în ceremonii religioase, în aromoterapie sau ca şi constituent în anumite produse cosmetice cat si pentru anumite tincturi naturiste.În compoziţia chimică a tămâiei intră: gumirezine, uleiuri eterice (camfen, cadinen, felandren, olibanol) şi substanţe amare.

Beneficii şi proprietăţi

 Tămâia este recunoscută pentru următoarele beneficii: expectorantă, analgezică, antiseptică, antiinflamatori, antidepresivă, calmantă şi chiar sedativă. Folosită ca tinctura sau aerosol aceasta poate fi utilizată pentru ameliorarea următoarelor afecţiuni: guturai, sinuzite, bronşite, laringite sau stări nervoase.

Studii recente au arătat ca uleiul de tămâi poate avea efecte benefice în lupta împotriva cancerului.

Unul din beneficiile recunoscute ale tămâiei este acela de a calma stările nervoase, prin urmare domnul Ciprian Ciucu nu are motiv să fie „nervos”. Decât dacă, Doamne fereşte nu se gândim la implicaţiile spirituale al „supărări” domnului consilier.

Noi aici vedem un alt atac subtil împotriva biserici pe linia „scoateri icoanelor”, bănuiesc că dacă ar fi fost vorba de beţişoare chinezeşti cu miros de santal nu era nici o problemă … nu domnule Ciprian Ciucu?”

Sursa: razboiulinformational.ro

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Galerie Foto:Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info