Mihai Tîrnoveanu: Nu putem sta sub dictatura minorităților, legile nu se fac prin OUG sub presiunea unor negocieri politicianiste ticăloase și trădătoare

“Ce urmează?
Urmează să fim în continuare români, să ne facem datoria în acest sens. Vom exercita în continuare toate presiunile posibile pentru ca Limba Română să fie singura limbă oficială în stat. Vom cere hotărât tuturor instituțiilor abilitate să conteste la CCR acest Cod Administrativ. Anul trecut s-a reusit blocarea lui. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom izbândi si acum, nu este totul pierdut, abrogarea lui NU este imposibilă.

Unii spun că duminică am fost 2000, alții că am fost 100. Adevărul este undeva la mijloc; eu zic că pentru 4 zile de organizare si mobilizare, ne-am prezentat onorabil, mai ales într-o asemenea perioadă neprielnică manifestărilor de protest, aleasă cu mare grijă de PSD-UDMR.

Rugăciune rostită de românii din Piața Victoriei prezenți la protestul împotriva Codului Administrativ

La miting oamenii au venit din zeci de localități ale țării, am avut printre noi foarte mulți tineri, Slavă lui Dumnezeu, deasemenea si preoți. Toți acesti români au înțeles că Statul Național Român este în pericol de a-si pierde atributul de ,,NATIONAL”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Asociaţia “Calea Neamului”: Emiterea acestei ordonanţe este un act de trădare naţională!
Asociaţia “Calea Neamului”: Emiterea acestei ordonanţe este un act de trădare naţională!

Nu putem sta sub dictatura minorităților, legile nu se fac prin Ordonanțe de Urgență sub presiunea unor negocieri politicianiste ticăloase si trădătoare. Tandemul PSD-UDMR nu poate distruge o întreagă țară. Nu putem rămâne indiferenți, nu putem abandona Idealul Național pentru care cu sânge s- a scris o Întreagă Istorie.

Am fost Vocea acestui popor năpăstuit de vremuri. Această Voce s-a auzit si se va auzi în continuare. Nu am pierdut o bătălie, ci suntem în Bătălie. Suntem oameni liberi si nu negociem libertatea de a fi români. Aveți curaj, nădejde, nu vorbiți de rău acest popor si nu-l judecați. 
Fiți voi steagurile lui!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Lasă un răspuns

Next Post

Academia Română nu agreează ideea construirii Muzeului Holocaustului în curtea Muzeului Antipa

mar iul. 9 , 2019
Dintr-un comunicat de presă al Academiei Române, reiese că instituția nu este de acord cu construirea unui Muzeu al Holocaustului în curtea Muzeului Antipa, o inițiativă pe care o găsește: “complet inadecvată și păguboasă, aducând mari prejudicii unuia dintre cele mai vechi și apreciate muzee din România”. „Academia Română apreciază […]

Poate vă place și:

libris.ro