RSS

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

Afacerile imobiliare ale băiatul…

Afacerile imobiliare…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Mihai Tîrnoveanu: Nu putem sta sub dictatura minorităților, legile nu se fac prin OUG sub presiunea unor negocieri politicianiste ticăloase și trădătoare

Print Friendly, PDF & Email

“Ce urmează?
Urmează să fim în continuare români, să ne facem datoria în acest sens. Vom exercita în continuare toate presiunile posibile pentru ca Limba Română să fie singura limbă oficială în stat. Vom cere hotărât tuturor instituțiilor abilitate să conteste la CCR acest Cod Administrativ. Anul trecut s-a reusit blocarea lui. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom izbândi si acum, nu este totul pierdut, abrogarea lui NU este imposibilă.

Unii spun că duminică am fost 2000, alții că am fost 100. Adevărul este undeva la mijloc; eu zic că pentru 4 zile de organizare si mobilizare, ne-am prezentat onorabil, mai ales într-o asemenea perioadă neprielnică manifestărilor de protest, aleasă cu mare grijă de PSD-UDMR.

Rugăciune rostită de românii din Piața Victoriei prezenți la protestul împotriva Codului Administrativ

La miting oamenii au venit din zeci de localități ale țării, am avut printre noi foarte mulți tineri, Slavă lui Dumnezeu, deasemenea si preoți. Toți acesti români au înțeles că Statul Național Român este în pericol de a-si pierde atributul de ,,NATIONAL”.

Asociaţia “Calea Neamului”: Emiterea acestei ordonanţe este un act de trădare naţională!
Asociaţia “Calea Neamului”: Emiterea acestei ordonanţe este un act de trădare naţională!

Nu putem sta sub dictatura minorităților, legile nu se fac prin Ordonanțe de Urgență sub presiunea unor negocieri politicianiste ticăloase si trădătoare. Tandemul PSD-UDMR nu poate distruge o întreagă țară. Nu putem rămâne indiferenți, nu putem abandona Idealul Național pentru care cu sânge s- a scris o Întreagă Istorie.

Am fost Vocea acestui popor năpăstuit de vremuri. Această Voce s-a auzit si se va auzi în continuare. Nu am pierdut o bătălie, ci suntem în Bătălie. Suntem oameni liberi si nu negociem libertatea de a fi români. Aveți curaj, nădejde, nu vorbiți de rău acest popor si nu-l judecați. 
Fiți voi steagurile lui!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info