RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Mihai Tîrnoveanu: Nu putem sta sub dictatura minorităților, legile nu se fac prin OUG sub presiunea unor negocieri politicianiste ticăloase și trădătoare

Print Friendly, PDF & Email

“Ce urmează?
Urmează să fim în continuare români, să ne facem datoria în acest sens. Vom exercita în continuare toate presiunile posibile pentru ca Limba Română să fie singura limbă oficială în stat. Vom cere hotărât tuturor instituțiilor abilitate să conteste la CCR acest Cod Administrativ. Anul trecut s-a reusit blocarea lui. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom izbândi si acum, nu este totul pierdut, abrogarea lui NU este imposibilă.

Unii spun că duminică am fost 2000, alții că am fost 100. Adevărul este undeva la mijloc; eu zic că pentru 4 zile de organizare si mobilizare, ne-am prezentat onorabil, mai ales într-o asemenea perioadă neprielnică manifestărilor de protest, aleasă cu mare grijă de PSD-UDMR.

Rugăciune rostită de românii din Piața Victoriei prezenți la protestul împotriva Codului Administrativ

La miting oamenii au venit din zeci de localități ale țării, am avut printre noi foarte mulți tineri, Slavă lui Dumnezeu, deasemenea si preoți. Toți acesti români au înțeles că Statul Național Român este în pericol de a-si pierde atributul de ,,NATIONAL”.

Asociaţia “Calea Neamului”: Emiterea acestei ordonanţe este un act de trădare naţională!
Asociaţia “Calea Neamului”: Emiterea acestei ordonanţe este un act de trădare naţională!

Nu putem sta sub dictatura minorităților, legile nu se fac prin Ordonanțe de Urgență sub presiunea unor negocieri politicianiste ticăloase si trădătoare. Tandemul PSD-UDMR nu poate distruge o întreagă țară. Nu putem rămâne indiferenți, nu putem abandona Idealul Național pentru care cu sânge s- a scris o Întreagă Istorie.

Am fost Vocea acestui popor năpăstuit de vremuri. Această Voce s-a auzit si se va auzi în continuare. Nu am pierdut o bătălie, ci suntem în Bătălie. Suntem oameni liberi si nu negociem libertatea de a fi români. Aveți curaj, nădejde, nu vorbiți de rău acest popor si nu-l judecați. 
Fiți voi steagurile lui!”

Autor: Mihai TîrnoveanuSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info