Alexandru Petria: Nu am intrat in UE pentru dictatura minorităților sau pentru dreptul homosexualilor

Scriitorul Alexandru Petria: " încearcă să se organizeze într-o poliție a gândirii de inspirație fascistă pe Facebook", Foto: facebook.com/alexandru.petria

Alexandru Petria: „Nu am intrat in UE pentru dictatura minorităților sau pentru dreptul homosexualilor”.

Un nou mesaj din partea scriitorului Alexandru Petria a starnit reactii aprinse din partea internautilor, acesta atragand atentia asupra ceea ce insemna Uniunea Europeana la data cand Romania a aderat si ceea ce a ajuns sa reprezinte in acest moment: in loc de o Uniune in care majoritatea romanilor au dorit sa intre pentru ca era respectat „principiul liberei circulații a persoanelor”, s-au trezit acum cu o Uniune care impune „dictatura minorităților” si ” dreptul homosexualilor la căsătorie”.

[info]Trimite bani acasa prin TransferGo! Pune mâna pe un voucher Amazon de £200[/info]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Alexandru Petria: „Nu am intrat in UE pentru dictatura minorităților sau pentru dreptul homosexualilor”

[alert-success]”Când am intrat în U.E., am intrat și pentru principiul liberei circulații a persoanelor. Dar al celor din interiorul Uniunii, nu să acceptăm sute de mii de imigranți, veniți din state care n-au nimic comun cu civilizația europeană, cu credințele noastre. Că s-a trezit cancelarul Germaniei, Angela Merkel, să-i invite în Europa a fost un abuz. N-a mandatat-o nimeni, n-avea drept să vorbească în numele tuturor statelor. Și dacă i-a chemat, n-avea decât să-i ducă în Germania. Nu inviți pe nimeni acasă la tine, ca să-i cazezi la vecini.
Am intrat în U.E. considerându-l un spațiu al libertății, democratic. Nu un loc unde să predomine dictatura minorităților, cum e în prezent. Nu pentru dreptul homosexualilor la căsătorie, ca apoi să adopte copii și alte cretinii.

Dacă alții se autodistrug, ar fi o prostie să acceptăm și noi, stând ca fleții. Să nu uităm, legea românească interzice relocările de populații.
„Sunt foarte sceptic referitor la omul de mâine, după cât de laș, de netot, de naiv, de ușor de îmbrobodit, de nătărău ni se arată astăzi. Europa de azi, Occidentul oferă un spectacol de nerozie și de îndobitocire, cum rareori a mai fost din secolul IV încoace. Și ăștia să realizeze amplitudinea ființei? Aida-de ! Vor realiza amplitudinea sclaviei, către care au făcut deja pași mari .” – spunea N. Steinhardt, cu mai bine de 30 de ani în urmă. Câtă dreptate a avut!”, a postat pe contul sau de facebook scriitorul Alexandru Petria[/alert-success]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info