RSS

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

Vești alarmante: "Numărul compan…

“Dacă avem întreprinz…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoșo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Hai la Arcul de Triumf în Marșul Românilor!4 august, ora 17, Piața Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Piața Victoriei!

Print Friendly, PDF & Email

Hai la Arcul de Triumf în Marșul Românilor!
4 august, ora 17, Piața Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Piața Victoriei!

Asociația Calea Neamului a avut onoarea să adreseze o invitație oficială conducerii militare si civile a Armatei Române la manifestările dedicate Centenarului intrării Armatei Române în Budapesta si a eliberării Ungariei de bolșevismul regimului Bela Kun.

Ne exprimăm convingerea că reprezentanții Armatei vor sărbători împreună cu românii de pe întreg cuprinsul Țării aniversarea acestui moment glorios din Istoria României. Jertfa trupelor române din 1919 pentru reconsfințirea Actului Marii Uniri de la 1918 si a blocării extinderii comunismului spre Vestul Europei trebuie cinstită așa cum se cuvine, pentru a nu fi uitată de generațiile actuale si viitoare. 

Manifestarea, organizată de Asociația Calea Neamului, este aprobată de Primăria Municipiului București si va avea loc duminică, 4 august 2019, după următorul program: la ora 17 se va efectua gruparea participanților în Piața Charles de Gaulle; se pornește în marș pe Bulevardul Mareșal Constantin Prezan, cu ocuparea unei benzi de circulație rutieră spre Arcul de Triumf.

La Arcul de Triumf va avea loc un moment omagial care va include si Slujba Parastasului pentru Eroii Armatei Române, depuneri de coroane de flori, intonare de cântece patriotice ale Armatei Române, scurte alocuțiuni.

Se va continua mai apoi marșul în mod simbolic către Piața Victoriei pe Bulevardul Kiseleff cu ocuparea unei benzi de circulație rutieră. 
Manifestările vor avea un caracter solemn, pastrându-se pe tot parcursul Marsului, cât si a ceremoniilor de la Arcul de Triumf, o ordine desăvârșită.

Majoritatea participanților va purta costume naționale si steaguri tricolore românești. Grupurile de copii care ne vor însoți vor fi deasemenea în costume naționale si vor avea fotografii din Campania MIlitară din 1919.

Avem în inimile noastre, clipă de clipă, bătăile inimilor ostașilor Armatei Române care au luptat, sângerat si murit pe câmpurile de bătălie pentru ca aceste pământuri binecuvântate de Dumnezeu să poarte numele Grădinii Maicii Domnului, România!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info