RSS

25 Octombrie: Răspunde Române, P…

Răspunde Române, Pre…

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

La 16 octombrie 1916 a sosit în …

Misiunea Militară Fr…

Avem cea mai coruptă "Justiție" …

Oare să aibă loc cea…

La 15 octombrie 1451 era asasina…

Pe locul unde astăzi…

Carei, ultima brazdă. Concurs na…

Cu ocazia Zilei de 2…

Pelerinaj sau stare de asediu? A…

Pelerinaj sau stare …

Tartorul cifrelor măsluite din G…

"După cazul Laurenți…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Protest în fața Muzeului Antipa: “Salvați pășunea girafei! Hey, Soros, leave Girafă alone!”

Print Friendly, PDF & Email

Miercuri, 10 iulie 2019, între ora 19:00 – 20:00 a avut loc un protest în fața Muzeului Antipa, un protest intitulat ironic “Salvați pășunea girafei!” (n.r. făcând cel mai probabil referire la girafa aflată chiar pe spațiul verde din fața Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa amplasat în Șoseaua Kiseleff nr. 1 din București).

Inițiatorii protestului au organizat un eveniment dedicat acțiunii din fața Muzeului Antipa și pe facebook în care și-au prezentat motivele pentru care recurg la acest protest. Redăm câteva dintre aceste motive din postarea făcută de organizatori pe pagina de facebook a evenimentului intitulat “Salvați pășunea girafei!”.

Foto: facebook.com/mihai.rapcea.77

“Protest cu locuri limitate! Se participă numai prin înscriere cu Recomandare și CV, în urma validării de către organizatori.

Guvernul intenționează să construiască un Muzeu al Holocaustului în curtea Muzeului Antipa. Crema inteligenței și a progresismului se opune pe motiv că nu e un loc bun, dar oare nu e ceva mai grav? Cum ar spune Viorica: ”Ce zice documentele privind aspectul muzeal al Holocaustului?”

Mihai Tociu, Foto: captură video Facebook

(…) Comisia a redactat două rapoarte, dintre care al doilea a fost numit ”Raport Final”, de 400 de pagini, și a fost acceptat de România la nivel de președinție și Parlament ca documentul programatic privind ”recomandările” pe care le are Statul român privind Holocaustul.

Mihai Rapcea Foto: captură video Facebook

România se eschivează și distorsionează ”recomandările”, de exemplu întârzie să tipărească Raportul în 10 milioane de exemplare și să îl distribuie în toate casele românilor.

La partea despre muzee, Comisia a cerut ca Holocaustul să fie integrat în istoria poporului român prin includerea unor expoziții permanente în muzeele de istorie ale românilor, iar pt București a fost nominalizat Muzeul de Istorie Națională. Comisia a ”recomandat” negru pe alb integrare, dar Viorica face segregare!

Mihai Tociu, Foto: captură video Facebook

Haideți să cerem respectarea raportului Comisiei Internaționale pentru Studierea Holocaustului în România! A fost cea mai reprezentativă comisie din lume și oricine îi contestă concluziile trebuie să aibă cel puțin aceeași legitimitate. Viorica Dăncilă și Dacian Cioloș nu au dovedit că au baza morală să facă altceva decât a cerut Elie Wiesel.”, se arată în descrierea acțiunii de protest organizată pentru 10 iulie 2019 în fața Muzeului AntipaSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info