RSS

Falsă analiză propagată de activ…

„S-a dublat numărul…

Un grup de ieșeni a protestat în…

Marți, 13 Aprilie 20…

Deputatul ieșean Marius Ostafici…

La începutul lunii m…

Prețurile mondiale la alimente c…

12 aprilie 2021, Rom…

Marți, 13 aprilie 2021, de la or…

Un grup de patrioți …

12 Aprilie 1945: Participanții l…

Presați încă de la î…

Doctorul Răzvan Constantinescu, …

Revoltat de ceea se …

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Scriitorul Laurian Stănchescu, mesaj pentru premier: “Aveți obligația de a ridica destinul României din praf și pulbere și de a-i reda plenitudinea și constelația”

Print Friendly, PDF & Email

“Excelenței Sale, Doamnei Premier Dăncilă…!

Excelență,

Sfinții și îngerii nu se nasc providențiali, cu atât mai puțin oamenii! Dar și unii și alții capătă providența prin revelații și fapte. Prin sacrificii pentru Divinitate și pentru umanitate, prin asumarea unui destin prometeic și ridicarea la nesfârșit a pietrei sisifice.

Excelență, sunteți în fruntea Națiunii Române, este hazardul politic, dar de la acest hazard începe magia înțelepciunii politice, măreția sau decăderea. Suntem un neam străvechi în istoria lumii, avem descendență mitologică, la strămoșii acestui neam frumos… veneau zeii în ospeție sau în pribegie…!

Excelență, îmi iubesc Patria și neamul, pot muri senin pentru românism, în virtutea acestei iubiri… vă rog să-mi ascultați și să-mi auziți cuvântul cristic.

evomag.ro

Aveți șansa corifeică, istorică… să puneți un sigiliu cu esență princiară României, aveți datoria fundamentală și magnifică de a pune Tricolorul cu onoare și demnitate în toate Cancelariile lumii, aveți obligația de a ridica destinul României din praf și pulbere și de a-i reda plenitudinea și constelația.

Excelență, trebuie să sacralizați toți mucenicii și martirii neamului românesc, ei sunt divinitatea cosmosului românesc, vă trebuie o mână puternică de diamant peste care să puneți o mănușă delicată de mătase românească. Mă ofer voluntar în această cruciadă pentru gloria și cultul național și sunt sigur că veți avea toată Țara de partea Domniei Voastre dacă mesajul meu este primit cu credință.

Excelență, pentru neamul meu mă bat și cu Dumnezeu…!”

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info