RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Scriitorul Laurian Stănchescu, mesaj pentru premier: “Aveți obligația de a ridica destinul României din praf și pulbere și de a-i reda plenitudinea și constelația”

“Excelenței Sale, Doamnei Premier Dăncilă…!

Excelență,

Sfinții și îngerii nu se nasc providențiali, cu atât mai puțin oamenii! Dar și unii și alții capătă providența prin revelații și fapte. Prin sacrificii pentru Divinitate și pentru umanitate, prin asumarea unui destin prometeic și ridicarea la nesfârșit a pietrei sisifice.

Excelență, sunteți în fruntea Națiunii Române, este hazardul politic, dar de la acest hazard începe magia înțelepciunii politice, măreția sau decăderea. Suntem un neam străvechi în istoria lumii, avem descendență mitologică, la strămoșii acestui neam frumos… veneau zeii în ospeție sau în pribegie…!

Excelență, îmi iubesc Patria și neamul, pot muri senin pentru românism, în virtutea acestei iubiri… vă rog să-mi ascultați și să-mi auziți cuvântul cristic.

Aveți șansa corifeică, istorică… să puneți un sigiliu cu esență princiară României, aveți datoria fundamentală și magnifică de a pune Tricolorul cu onoare și demnitate în toate Cancelariile lumii, aveți obligația de a ridica destinul României din praf și pulbere și de a-i reda plenitudinea și constelația.

Excelență, trebuie să sacralizați toți mucenicii și martirii neamului românesc, ei sunt divinitatea cosmosului românesc, vă trebuie o mână puternică de diamant peste care să puneți o mănușă delicată de mătase românească. Mă ofer voluntar în această cruciadă pentru gloria și cultul național și sunt sigur că veți avea toată Țara de partea Domniei Voastre dacă mesajul meu este primit cu credință.

Excelență, pentru neamul meu mă bat și cu Dumnezeu…!”

libris.ro

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info