Scriitorul Laurian Stănchescu, mesaj pentru premier: “Aveți obligația de a ridica destinul României din praf și pulbere și de a-i reda plenitudinea și constelația”

“Excelenței Sale, Doamnei Premier Dăncilă…!

Excelență,

Sfinții și îngerii nu se nasc providențiali, cu atât mai puțin oamenii! Dar și unii și alții capătă providența prin revelații și fapte. Prin sacrificii pentru Divinitate și pentru umanitate, prin asumarea unui destin prometeic și ridicarea la nesfârșit a pietrei sisifice.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Excelență, sunteți în fruntea Națiunii Române, este hazardul politic, dar de la acest hazard începe magia înțelepciunii politice, măreția sau decăderea. Suntem un neam străvechi în istoria lumii, avem descendență mitologică, la strămoșii acestui neam frumos… veneau zeii în ospeție sau în pribegie…!

Excelență, îmi iubesc Patria și neamul, pot muri senin pentru românism, în virtutea acestei iubiri… vă rog să-mi ascultați și să-mi auziți cuvântul cristic.

Aveți șansa corifeică, istorică… să puneți un sigiliu cu esență princiară României, aveți datoria fundamentală și magnifică de a pune Tricolorul cu onoare și demnitate în toate Cancelariile lumii, aveți obligația de a ridica destinul României din praf și pulbere și de a-i reda plenitudinea și constelația.

Excelență, trebuie să sacralizați toți mucenicii și martirii neamului românesc, ei sunt divinitatea cosmosului românesc, vă trebuie o mână puternică de diamant peste care să puneți o mănușă delicată de mătase românească. Mă ofer voluntar în această cruciadă pentru gloria și cultul național și sunt sigur că veți avea toată Țara de partea Domniei Voastre dacă mesajul meu este primit cu credință.

Excelență, pentru neamul meu mă bat și cu Dumnezeu…!”

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

O mână de oameni cu dragoste de românism și cultură a mărșăluit pentru salvarea stațiunii Băile Herculane

lun iul. 15 , 2019
În vara anului 2018, aflându-ne într-un scurt tur prin țară, am poposit câteva zile și în stațiunea Băile Herculane, în drumul nostru către Cazanele Dunării și spre malul sârbesc al Dunării. E greu de descris în cuvinte ce fel de sentimente ne-au încercat atunci când la tot pasul, mai ales […]

Poate vă place și:

libris.ro