fbpx

RSS

Se trezesc românii? Se cere retr…

Românii care au vizi…

Comentariul zilei de 24 ianuarie…

Unul dintre cele mai…

Alianța pentru Unirea Românilor …

Alianța pentru Unire…

La 26 ianuarie 1699 era semnat T…

După învingerea otom…

Dansează Ursul Românesc, de pest…

"Dansează Ursul Româ…

Am avut dreptate! PSD împins de …

Cu guvernarea libera…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Scriitorul Laurian Stănchescu, mesaj pentru premier: “Aveți obligația de a ridica destinul României din praf și pulbere și de a-i reda plenitudinea și constelația”

Print Friendly, PDF & Email

“Excelenței Sale, Doamnei Premier Dăncilă…!

Excelență,

Sfinții și îngerii nu se nasc providențiali, cu atât mai puțin oamenii! Dar și unii și alții capătă providența prin revelații și fapte. Prin sacrificii pentru Divinitate și pentru umanitate, prin asumarea unui destin prometeic și ridicarea la nesfârșit a pietrei sisifice.

Excelență, sunteți în fruntea Națiunii Române, este hazardul politic, dar de la acest hazard începe magia înțelepciunii politice, măreția sau decăderea. Suntem un neam străvechi în istoria lumii, avem descendență mitologică, la strămoșii acestui neam frumos… veneau zeii în ospeție sau în pribegie…!

Excelență, îmi iubesc Patria și neamul, pot muri senin pentru românism, în virtutea acestei iubiri… vă rog să-mi ascultați și să-mi auziți cuvântul cristic.

Aveți șansa corifeică, istorică… să puneți un sigiliu cu esență princiară României, aveți datoria fundamentală și magnifică de a pune Tricolorul cu onoare și demnitate în toate Cancelariile lumii, aveți obligația de a ridica destinul României din praf și pulbere și de a-i reda plenitudinea și constelația.

Excelență, trebuie să sacralizați toți mucenicii și martirii neamului românesc, ei sunt divinitatea cosmosului românesc, vă trebuie o mână puternică de diamant peste care să puneți o mănușă delicată de mătase românească. Mă ofer voluntar în această cruciadă pentru gloria și cultul național și sunt sigur că veți avea toată Țara de partea Domniei Voastre dacă mesajul meu este primit cu credință.

Excelență, pentru neamul meu mă bat și cu Dumnezeu…!”

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist.


Comentarii

comentarii

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma

libris.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
piatraonline.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL