libris.ro

Laurian Stănchescu: Plutonul de execuție de sub comanda post bolșevicei Dăncilă…! Conduceți un Guvern promaghiar, antiromânesc, vă acuz de trădare națională

Plutonul de execuție de sub comanda post bolșevicei Dăncilă…!

Cer imperios arestarea Guvernului, vă acuz de trădarea României, insist să fiți supuși de urgență unui control clinic sever…!

Scrisoare publică adresată Presei, românilor și Doamnei Dăncilă…!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Atitudinea față de țară este o bătaie de joc, cade sub incidența delirului politic și a puterii bolnave de sine. Nu vă iert, aveți rea voință și duplicitate, puneți consilierii să mintă și să inducă ideea că vă preocupă viețile românilor, de fapt fugiți de persoanele cu personalitate complexă, nu faceți diferența între mărire și decădere, datorați conjunctura politică unui pușcăriaș și complicității agramaților și inculților din acest Guvern de analfabeți.

Sunt și eu o picătură din cultura clasică românească și europeană, din cultura parlamentară. Stau negru pe alb cărțile mele prefațate de patru academicieni, articolele despre ele din presa românească și străină, proiectele mele din Parlament devenite Decrete Prezidențiale… acțiunile mele publice dedicate culturii și istoriei naționale.

Călcați în picioare simbolurile sacre ale spiritualității românești, ucideți destinele tinerei generații de copii geniali, profanați memoria străbunilor cu bâlciuri pline de corturi politice în care înghesuiți delicvenți politici, grătare și manele pe placul partidelor pline cu lichele și șarlatani.

Ipocrizia vă este gândire și rațiune în orice acțiune, distrugeți orice intenție de dialog elevat, izolați țara de universalitatea lumii contemporane, dezonorați Tricolorul și îngropați sub gunoaie politice splendoarea și plenitudinea cosmosului românesc…!

Mă opresc, nici măcar o epopee nu ar fi magna ca să descrie tornada guvernamentală pe care o proiectați zilnic asupra populației din a cărei identitate vă revendicați cu trufie și insolență…!

Vă desfid, conduceți un Guvern promaghiar, antiromânesc, vă acuz de trădare națională și cer să fiți judecată și pedepsită conform uzanțelor Constituției României…!”

Laurian Stănchescu: Plutonul de execuție de sub comanda post bolșevicei Dăncilă...! Conduceți un Guvern promaghiar, antiromânesc, vă acuz de trădare națională
Laurian Stănchescu: Plutonul de execuție de sub comanda post bolșevicei Dăncilă…! Conduceți un Guvern promaghiar, antiromânesc, vă acuz de trădare națională

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist, autorul proiectelor Avram Iancu și Brâncuși din Parlamentul României, devenite Decrete Prezidențiale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info