RSS

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Laurian Stănchescu: Plutonul de execuție de sub comanda post bolșevicei Dăncilă…! Conduceți un Guvern promaghiar, antiromânesc, vă acuz de trădare națională

Print Friendly, PDF & Email

Plutonul de execuție de sub comanda post bolșevicei Dăncilă…!

Cer imperios arestarea Guvernului, vă acuz de trădarea României, insist să fiți supuși de urgență unui control clinic sever…!

Scrisoare publică adresată Presei, românilor și Doamnei Dăncilă…!

Atitudinea față de țară este o bătaie de joc, cade sub incidența delirului politic și a puterii bolnave de sine. Nu vă iert, aveți rea voință și duplicitate, puneți consilierii să mintă și să inducă ideea că vă preocupă viețile românilor, de fapt fugiți de persoanele cu personalitate complexă, nu faceți diferența între mărire și decădere, datorați conjunctura politică unui pușcăriaș și complicității agramaților și inculților din acest Guvern de analfabeți.

Sunt și eu o picătură din cultura clasică românească și europeană, din cultura parlamentară. Stau negru pe alb cărțile mele prefațate de patru academicieni, articolele despre ele din presa românească și străină, proiectele mele din Parlament devenite Decrete Prezidențiale… acțiunile mele publice dedicate culturii și istoriei naționale.

Călcați în picioare simbolurile sacre ale spiritualității românești, ucideți destinele tinerei generații de copii geniali, profanați memoria străbunilor cu bâlciuri pline de corturi politice în care înghesuiți delicvenți politici, grătare și manele pe placul partidelor pline cu lichele și șarlatani.

Ipocrizia vă este gândire și rațiune în orice acțiune, distrugeți orice intenție de dialog elevat, izolați țara de universalitatea lumii contemporane, dezonorați Tricolorul și îngropați sub gunoaie politice splendoarea și plenitudinea cosmosului românesc…!

Mă opresc, nici măcar o epopee nu ar fi magna ca să descrie tornada guvernamentală pe care o proiectați zilnic asupra populației din a cărei identitate vă revendicați cu trufie și insolență…!

Vă desfid, conduceți un Guvern promaghiar, antiromânesc, vă acuz de trădare națională și cer să fiți judecată și pedepsită conform uzanțelor Constituției României…!”

Laurian Stănchescu: Plutonul de execuție de sub comanda post bolșevicei Dăncilă...! Conduceți un Guvern promaghiar, antiromânesc, vă acuz de trădare națională
Laurian Stănchescu: Plutonul de execuție de sub comanda post bolșevicei Dăncilă…! Conduceți un Guvern promaghiar, antiromânesc, vă acuz de trădare națională

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist, autorul proiectelor Avram Iancu și Brâncuși din Parlamentul României, devenite Decrete Prezidențiale.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info