RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Laurian Stănchescu: Plutonul de execuție de sub comanda post bolșevicei Dăncilă…! Conduceți un Guvern promaghiar, antiromânesc, vă acuz de trădare națională

Plutonul de execuție de sub comanda post bolșevicei Dăncilă…!

Cer imperios arestarea Guvernului, vă acuz de trădarea României, insist să fiți supuși de urgență unui control clinic sever…!

Scrisoare publică adresată Presei, românilor și Doamnei Dăncilă…!

Atitudinea față de țară este o bătaie de joc, cade sub incidența delirului politic și a puterii bolnave de sine. Nu vă iert, aveți rea voință și duplicitate, puneți consilierii să mintă și să inducă ideea că vă preocupă viețile românilor, de fapt fugiți de persoanele cu personalitate complexă, nu faceți diferența între mărire și decădere, datorați conjunctura politică unui pușcăriaș și complicității agramaților și inculților din acest Guvern de analfabeți.

Sunt și eu o picătură din cultura clasică românească și europeană, din cultura parlamentară. Stau negru pe alb cărțile mele prefațate de patru academicieni, articolele despre ele din presa românească și străină, proiectele mele din Parlament devenite Decrete Prezidențiale… acțiunile mele publice dedicate culturii și istoriei naționale.

Călcați în picioare simbolurile sacre ale spiritualității românești, ucideți destinele tinerei generații de copii geniali, profanați memoria străbunilor cu bâlciuri pline de corturi politice în care înghesuiți delicvenți politici, grătare și manele pe placul partidelor pline cu lichele și șarlatani.

Ipocrizia vă este gândire și rațiune în orice acțiune, distrugeți orice intenție de dialog elevat, izolați țara de universalitatea lumii contemporane, dezonorați Tricolorul și îngropați sub gunoaie politice splendoarea și plenitudinea cosmosului românesc…!

Mă opresc, nici măcar o epopee nu ar fi magna ca să descrie tornada guvernamentală pe care o proiectați zilnic asupra populației din a cărei identitate vă revendicați cu trufie și insolență…!

apiland.ro

Vă desfid, conduceți un Guvern promaghiar, antiromânesc, vă acuz de trădare națională și cer să fiți judecată și pedepsită conform uzanțelor Constituției României…!”

Laurian Stănchescu: Plutonul de execuție de sub comanda post bolșevicei Dăncilă...! Conduceți un Guvern promaghiar, antiromânesc, vă acuz de trădare națională
Laurian Stănchescu: Plutonul de execuție de sub comanda post bolșevicei Dăncilă…! Conduceți un Guvern promaghiar, antiromânesc, vă acuz de trădare națională

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist, autorul proiectelor Avram Iancu și Brâncuși din Parlamentul României, devenite Decrete Prezidențiale.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]