RSS
TwitterFacebookPinterest

Daniel Ghiță: Procurorii lui Iohannis au pe conștiință doua fete

Sportivul de performanță Daniel Ghiță, cunoscut românilor mai ales pentru prestațiile sale din ringul de luptă, reacționează vulcanic pe contul său de socializare împotriva celor responsabili pentru moartea fetelor de la Caracal, o tragedie care a cutremurat întreaga Românie.

“Iohannis, USR și PNL au blocat timp de 7 luni legea care ar fi putut să o salveze pe tânăra din Caracal”

Sunteți mândri de voi, nevertebratelor? Unde sunt procurorii voștri care au făcut ani la rând abuzuri? Unde? Voi nu vă dați demisia? Nu, o să dați vina pe ăa mici, când voi sunteți direct vinovați de moartea acelor fete.

Un procuror care nu intră să salveze o fată, stă și așteaptă 19 ore, că nu cunoaște legea. Procurorii lui Iohannis au pe conștiință doua fete. Nu îl văd să aibe empatie cu victimele și familiile fetelor.

Nu vă folosiți de moartea acestor fete inocente, să vă faceți campanie electorală! Rușine să vă fie, că nu aveți empatie față de poporul român!”, a scris pe facebook Daniel GhițăContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]