Tot ce-i soroșist e antinațional! Maia Sandu: „Unirea R. Moldova cu România, subiect de speculații care dezbină societatea”

Pentru naivii care nu au înțeles încă faptul că așa zișii progresiști, soroșistii, #Rezistenții, TFL-iștii, sunt noii bolșevici, noii staliniști, și că aceștia sunt gata să facă front comun cu oricine împotriva românismului, cu ungurii, cu rușii, cu pseudoamericanii, cu oricine de pe lumea asta care își manifestă până și cea mai mică expresie a antiromânismului, redăm una dintre cele mai recente declarații ale premierului Maia Sandu, un fel de copie soroșistă a lui Dacian Cioloș din România.

„Unirea R. Moldova cu România, subiect de speculații care dezbină societatea. Nu intenționăm să stârnim pasiuni geopolitice”, a declarat premierul Maia Sandu într-un interviu pentru presa rusă, potrivit activenews.ro

Fix pe modelul securistului Dacian Cioloș din România, și populația Republicii Moldova a fost îndobitocită cu privire la imaginea Maiei Sandu, prezentată cetățenilor moldoveni de toate gurile de foc ale propagandei ca un salvator pe cal alb venit să scoată din colaps statul românesc din stânga Prutului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Numai că la fel ca în cazul României și a guvernării Cioloș, și Maia Sandu s-a dovedit a fi tot un instrument al antiromânismului, un mercenar apropiat al cercurilor soroșiste, animate de viziuni și agende profund antiromânești.

Unul dintre primii politicieni din România care au reacționat la declarația premierului Maia Sandu este deputatul PNL Daniel Gheorghe:

„Primul ministru din Republica Moldova, doamna Maia Sandu, spune că România și Moldova dintre Prut și Nistru au legături de rudenie și o istorie comună dar că tema Unirii este una care dezbină. Eu știam că alții au dezbinat pe românii de pe cele două maluri ale Prutului: rușii și germanii la 1940! Până la urmă Unirea este finalitatea firească. Nimeni nu poate dezbina pe cei care sunt născuți să fie împreună. Republica Moldova înseamnă pur și simplu România de Est!”, a scris pe facebook Daniel Gheorghe

Vasile Morari

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Viorel Cataramă: "Iohannis știe de existența rețelelor mafiote de trafic de persoane care există numai cu complicitatea angajaților instituțiilor statului român"

mie iul. 31 , 2019
Acuzații deosebit de grave cu impact asupra imaginii președintelui Klaus Iohannis, vin din partea omului de afaceri Viorel Cataramă: "Dl. Iohannis știe de existența rețelelor mafiote de trafic de persoane care există numai cu complicitatea angajaților instituțiilor statului român".
Viorel Cataramă: "Iohannis știe de existența rețelelor mafiote de trafic de persoane care există numai cu complicitatea angajaților instituțiilor statului român"

Poate vă place și:

libris.ro