Tot ce-i soroșist e antinațional! Maia Sandu: “Unirea R. Moldova cu România, subiect de speculații care dezbină societatea”

Tot ce-i soroșist e antinațional! Maia Sandu: "Unirea R. Moldova cu România, subiect de speculații care dezbină societatea"

Tot ce-i soroșist e antinațional! Maia Sandu: "Unirea R. Moldova cu România, subiect de speculații care dezbină societatea"

Print Friendly, PDF & Email

Pentru naivii care nu au înțeles încă faptul că așa zișii progresiști, soroșistii, #Rezistenții, TFL-iștii, sunt noii bolșevici, noii staliniști, și că aceștia sunt gata să facă front comun cu oricine împotriva românismului, cu ungurii, cu rușii, cu pseudoamericanii, cu oricine de pe lumea asta care își manifestă până și cea mai mică expresie a antiromânismului, redăm una dintre cele mai recente declarații ale premierului Maia Sandu, un fel de copie soroșistă a lui Dacian Cioloș din România.

„Unirea R. Moldova cu România, subiect de speculații care dezbină societatea. Nu intenționăm să stârnim pasiuni geopolitice”, a declarat premierul Maia Sandu într-un interviu pentru presa rusă, potrivit activenews.ro

Fix pe modelul securistului Dacian Cioloș din România, și populația Republicii Moldova a fost îndobitocită cu privire la imaginea Maiei Sandu, prezentată cetățenilor moldoveni de toate gurile de foc ale propagandei ca un salvator pe cal alb venit să scoată din colaps statul românesc din stânga Prutului.

Numai că la fel ca în cazul României și a guvernării Cioloș, și Maia Sandu s-a dovedit a fi tot un instrument al antiromânismului, un mercenar apropiat al cercurilor soroșiste, animate de viziuni și agende profund antiromânești.

Unul dintre primii politicieni din România care au reacționat la declarația premierului Maia Sandu este deputatul PNL Daniel Gheorghe:

“Primul ministru din Republica Moldova, doamna Maia Sandu, spune că România și Moldova dintre Prut și Nistru au legături de rudenie și o istorie comună dar că tema Unirii este una care dezbină. Eu știam că alții au dezbinat pe românii de pe cele două maluri ale Prutului: rușii și germanii la 1940! Până la urmă Unirea este finalitatea firească. Nimeni nu poate dezbina pe cei care sunt născuți să fie împreună. Republica Moldova înseamnă pur și simplu România de Est!”, a scris pe facebook Daniel Gheorghe

Vasile Morari
Loading...