Demis din funcție pentru o rugăciune? Vrea PNL să-și lipească eticheta de partid anticreștin și antinațional?

O publicație locală suceveană, Monitorul de Suceava, anunță un incident revoltător dacă el într-adevăr confirmă spusele directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, domnul Daniel Drăgoi, care susține că a fost “demis din funcție pentru că s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru a salva orașul de pandemie”!?

libris.ro

Constituția României apără libertatea religioasă, iar convingerile sau opiniile noastre legate de valorile spirituale nu pot fi îngrădite sub nici o formă:

“Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.”, se arată în Articolul 29, aliniatul (1), din Constituția României

“Pace. Cum vă spuneam ieri, dimineață m-a sunat șeful meu de la Bacău, pentru că a primit ordin să mă demită pentru gestul meu, de a mă ruga în fața clădirii, ca Dumnezeu să se îndure de Suceava/România și să oprească această pandemie de Covid 19. Le-am spus că nu am greșit cu nimic față de voi, nici față de Dumnezeu. El a zis că așa a venit ordinul de la București.”, a mărturisit directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, Daniel Drăgoi, potrivit Monitorul de Suceava

Nota noastră: Vrea PNL să-și lipească eticheta de partid anticreștin și antinațional? Vrea să rămână în istoria neamului românesc ca un partid care nu-și merită titulatura aceea de “Național” din numele partidului? Să-și amintească românii cu greață că a existat cândva o formațiune politică antiromânească și anticreștină, formată din neofanarioți care lucrau în interesul unor forțe externe, deci împotriva poporului și a Țării?


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]