RSS

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

Vești alarmante: "Numărul compan…

“Dacă avem întreprinz…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoșo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Asta i-a durut pe unii cel mai tare, unitatea noastră în jurul Idealurilor Naționale

Print Friendly, PDF & Email

” Nu vă temeți, Libertatea va învinge!
Pentru ce voi fi judecat de CNCD pe 27 august ora 10, în urma reclamației Fundației Szekler Monitor.

Cred că aceasta de fapt este mare mea vină: cu ajutorul Bunului Dumnezeu şi al prietenilor mei am reușit să mobilizez în stradă mii de români de pe întreg cuprinsul țării, pentru a fi umăr lângă umăr cu frații lor din Covasna si Harghita la marile sărbători naționale si la manifestațiile pentru Limba Română, ca unică limbă oficială în statul român.

Mii de români au venit în Covasna si Harghita, mii de români deasemenea au fost prezenți în Capitală pentru Inima Țării. Vă spun, asta i-a durut pe unii cel mai tare, unitatea noastră în jurul Idealurilor Naționale.

Problematica din cele două județe nu a mai fost una aproape exclusiv ”internă”, ci s-a externalizat, dobândind o vizibilitate mult mai mare în rândul opiniei publice din întreaga țară, care a reacţionat în modul cel mai concret cu putință si la acest gen de manifestări.

Înspăimântați de istoricul ,,Pe aici nu se trece” în calea planurilor lor de autonomie teritorială, de enclavizare a Arcului Intracarpatic, ne scot la ”judecată”.

Dar oameni buni, pe noi ne judecă numai Dumnezeu si cei care si-au dat sângele pentru acest Pământ Sfânt. Pe noi ne judecă Istoria, dacă avem sau nu în aceste vremuri cumplite, curajul si tăria de a afirma cu toate puterile noastre Libertatea de a fi Român, Libertatea de Gândire si Acțiune Românească.

Putem întoarce capul să ne facem că nu vedem, că nu auzim, că nu stim, putem să ne ascundem după perdea, sau după problemele de zi cu zi, putem pleca capul…sau putem fi demni, învinge frica, învinge deznădejdea, putem să ne ridicăm din genunchi si să simțim până-n prăsele durerea si fericirea de a fi Români, Români Liberi!
Cu Dumnezeu înainte frați si surori!”

Autor: Mihai Tîrnoveanu


Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info