libris.ro

Daniel Gheorghe: Primăria Capitalei își bate joc de toată lumea permițând a avea loc și găzduind, în interiorul Arcul de Triumf, o expoziție de măscări anticreștine

Deputatul liberal Daniel Gheorghe a reacționat împotriva profanării Arcului de Triumf din București, protestând public pe contul său de socializare împotriva a ceea ce el numește „expoziție de măscări anticrestine organizată de nu știu ce străini dubioși ascunși sub numele unui foarte cunoscut grafician londonez”.

” Cred că Primăria Capitalei își bate joc de toată lumea permițând a avea loc și gazduind, chiar în perioada în care se sărbătorește Centenarul Marii Uniri, în interiorul Arcul de Triumf, nici mai mult și nici mai puțin decât o expoziție de măscări anticrestine organizată de nu știu ce străini dubioși ascunși sub numele unui foarte cunoscut grafician londonez.

De fiecare dată am spus-o și o repet: arta postmodernista este, cu mici excepții, o expresie a degenerarii și a deviatiilor comportamentale ale unui mediu amoral care nu mai privește arta din perspectiva creației estetice, a valorii simbolic-intelectuale ori a frumosului, ci drept un mesaj ideologic deconstructivist si agresiv, un fel de realism socialist al erei digitale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cer public Primăriei Municipiului București să oprească această expoziție obscena din Arcul de Triumf care insultă credința acestui popor și intineaza memoria eroilor români căzuți pentru Reintregirea României. S-au împlinit recent o sută de ani de la eliberarea Ungariei de către România de sub bolșevism.

Corectilor politic ce sunteți prin primăria Bucurestilor, deranja cumva amintirea faptului că armata română a intrat în Budapesta la 1919 alungand de acolo comunismul și ați zis să țineți ocupat un monument sacru pentru natiunea română cu tot felul de lucruri hidoase care nu merită lăsate nici măcar pe cel mai urât gard de la marginea orașului?” , a scris pe facebook deputatul Daniel Gheorghe

Daniel Gheorghe: Primăria Capitalei își bate joc de toată lumea permițând a avea loc și găzduind, în interiorul Arcul de Triumf, o expoziție de măscări anticreștine, Foto: razboiulinformational.ro

Și unele publicații din România au protestat față de profanarea Arcului de Triumf din capitală prin găzduirea unei expoziții nu tocmai … ortodoxe.

Arcul de Triumf profanat de o expoziţie obscenă +18?„, scrie razboiulinformational.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info