Deși încă n-au venit sărbătorile de iarnă, unii deja umblă cu „Plugușorul pupincuriștilor”?

Imediat după decembrie 1989, au început să apară în spațiul public, promovați de mijloacele media pe toate căile posibile, tot felul de „deontologi” și de falși disidenți politici sau „culturali”, care să afirme despre cât de grețos li se părea pupincurismul față de Partidul Unic, față de „dictatorul României”, dar mai ales despre cultul personalității răposatului, despre care afirmau că nu ei se înghesuiau cu limbile de un cot cu pupincurisme scabroase, ci era sarcină de … partid.

Astăzi, la trei decenii de la lovitura de stat din 1989, deși toate acele specimene afirmă fals că am trăi într-o democrație, paradoxal avem parte de o cenzură și de o dictatură cu mult mai parșivă decât cea din timpul așa zisului totalitarism. Și nici cultul personalității n-a murit, ci a îmbrăcat cu totul și cu totul alte forme, cu mult mai scârboase decât cele din perioada comunistă.

Păi s-a pomenit să-l compare pe cineva în perioada comunistă pe liderul țării cu Dumnezeu? Nimeni n-a avut tupeul ăsta porcesc, plus că dacă ar fi avut și un dram de materie cenușie și-ar fi dat seama că se expune inutil la un risc foarte mare…

 „Românii au rămas cu un singur lucru: Dumnezeu și Klaus Iohannis”, afirmă în 2019 Rareș Bogdan

Predilecția către un pupincurism desuet a lui Rareș Bogdan este observată și de către jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu, care notează pe contul său de socializare următoarele despre unul dintre ultimele texte postate public de către Rareș Bogdan:

Foto: captură facebook

Ia mai pupați în cur, măi flăcăi! Hăi, hăi! (Plugușorul pupincuriștilor) Rareș Bogdan: „La Washington am văzut un președinte român cu coloana vertebrală intactă. Ușor emoționat, parcă, de laudele generoase, dar binemeritate, pe care cel mai puternic om al planetei i le aducea. Dar așa se comportă cei educați, iar Klaus Iohannis e dascăl la bază, să nu uităm! Dascăl de fizică, adică un om care știe că o masă critică a emoției pozitive poate naște lumi.Nu știu dacă pe români i-a ajutat fizica cuantică, dar sunt convins de un lucru: zbaterea unor conștiințe de a-și salva țara, un președinte care și-a riscat mandatul pentru a fi portavocea lor, nu rămâne fără răsplată.””, a scris pe facebook jurnalistul Marius Albin Marinescu

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare


Galerie Foto:

[envira-gallery id=”102601″]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns